Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
Sziasztok ha valakinek van fs15 pc játéka és megválna tőle megvenném ha reális árat mond köszi
-
tutikas
tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Szia én a pinecove mapon játszom ott úgy van hogy a legyártott raklapot előszőr át kell vinni valami cimkéző,osztályzó tárólóba és utánna lehet csak eladni vagy elvinni a az általad emlitett helyre nézd meg nincs e valami ilyesmi gyár egység nálad a pine mapon csak egy ilyen fészer szerűség
-
tutikas
tag
Nekem GT610 videókari i5 proci 8gb ram megyeget vele de nem a max beállításon kb 60%on tudom futattni
-
tutikas
tag
Sziasztok a vonat sebességét hol lehet növelni mert találtam egy olyant hogy max speed de az hiába írom át nem történik semmi
-
tutikas
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia de lehet az adott mapot kicsomagolod majd megkeresed bent a map_01 trainSystem1 vagy 2 mod desc xml fájlt attól függ melyik vonaton akarod cserélni a vagont ott megtalálod ezeket az xml-eket locomotiv az a vonat a timber az a fa szállító ezeket ha nem akarod akkor mármint a fa szállítót törlöd a többit vagy amelyikből többet akarsz azt kijelölöd és másolod és beilleszted
t<vehicle xmlFile="$data/vehicles/train/locomotive.xml"/><vehicle xmlFile="$data/vehicles/train/wagonTimber.xml"/>
<vehicle xmlFile="$data/vehicles/train/wagonTimber.xml"/>
<vehicle xmlFile="maps/wagonWoodChips.xml"/>
<vehicle xmlFile="maps/wagonGrain.xml"/>
<vehicle xmlFile="maps/wagonSugarbeets.xml"/>
-
tutikas
tag
Szia mint apach kolléga is írta több féle képpen is lehet elméletileg ha vettél földet akkor azt el kell vetni ha van fent season mod akkor az alt/s bill.kombinációval meg tudod nézni mikor mit kell, lehet vetni, időszaktól függ ha nincs akkor bármikor bár mit na szóval vetés műtrágyázás aratás aztán ha van már szerves trágyád akkor trágyázás /szántás ez időszakos /ha az van beállítva az esc menűben" akkor minden 3-ik aratás után kell mert különben gyengébb lessz a termés aztán kulti ha akarsz ha nem akkor csak simán elveted a mütrágyázás is beállítástól függ hogy hányszor kell amúgy ahogy apach írta az esc menűben van útmutató
-
tutikas
tag
Sziasztok az fs 15 bent volt olyan mod ami ki írta hogy milyen vetőmag van a vetőgépben esetleg ha valaki tudja mi a neve az ossza meg velem, vagy egyálltalán létezik ilyen a 17-ben köszi
-
tutikas
tag
Ez mekkora szopás azon már nem is vagyok kiakadva,hogy a 33 raklapos kamion pótra csak 16 fér fel ok elfogadtam beépitettem ezt a tárolót sz..ptam vele kicsit de nem gondoltam volna hogy a targonca nem fér fel a pótkocsira szóval adtam a sz..rnak egy pofont így is oldalról kell rakódnom csak most így távolabról hogy beépítettem ezt a tárolót

-
tutikas
tag
Igen már böngészek ilyesmi raktárt szeretnék mert elég furán néz ki mikor esik a hó és a kartonpapírba csomagolt élelmiszerek meg kint vannak a szabad ég alatt úgy akartam meg oldani hogy mindjárt a raktárba kerülnek és onnéd lehetne elszálítani de semmi normálisat nem találtam
-
tutikas
tag
Sziasztok beraktam a mapomba ezt az[link]épületet de az Istenért nem nyílnak rajt a kapuk GE vel van berakva valamit kell beírnom az adott map xml-jbe köszi a segítséget
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Olyan hideg még nem volt hogy ne lett volna hozzá kedvem,vagy lemondtam volna a felkinálkozó lehetőségről
mondjuk nem kint a szabadban -
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
így már érthető most töltöttem le a season mod frissítését azután vátoztak meg a dolgok eddig nem is igazán figyeltem mert nem foglalkoztam a jószágokkal most kezdtem el a takarmány gyűjtést késő ősznél járok le állt a gyapjú termelésem is de hát van is bent némi reáció mégis csak ki...szás lenne ha télre megnyirnánk a birkákat

Mike 32: mert mennek mint az állat

-
tutikas
tag
[link] játék frissítés 1.5.3.1
-
tutikas
tag
Szerintem azért van ennyi mert előszőr a season mod 6 napos évszakra volt beálítva de túl hosszúnak találtam és lecsökkentettem 3 napra ennek következtében lehet, a termelékenységet meg lehet valami mod változtatta át egészségre amúgy kb már 3 órája játszottam rajt de az Istenért nem ment feljebb 25%nál
-
tutikas
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy az állatoknál van olyan felirat a menübem hogy egészség na a Teheneim elég szarúl lehetnek mert csak 21% mit kell ilyenkor csinálni mire figyeljek mi nem ok náluk kaja víz van minden tisztaság is ok hívjak állatorvost
vagy mi? tanácstalan vagyok köszi a választ tanácsot -
-
tutikas
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
-
tutikas
tag
Megvan megtaláltam a loco drive lua fájlt kivettem most ok
-
tutikas
tag
Sziasztok olyan problémám van egy kicsit fejlesztettem a szám.gépet és újra kellett telepítenem a játékot és az a gondom hogy a már meglévő mapot amin a telepítés előtt is játszottam visszaraktam a mods mappába és most a vonatok folyamatosan mennek tudom valahol ki lehet ezt kapcsolni hogy én vezethessem de nem most találom hol keressem köszi
-
tutikas
tag
Sziasztok egy kérdésem lenne mikor le kaszálom a fűvet megforgatom akkor az már széna lesz vagy kell még vele várni csak azért kérdem mert bálázás után zöld szinű maradt a 13 vagy 15 bent meg sárga széna szinű volt ha az emlékeim nem csalnak
-
tutikas
tag
válasz
donmackó
üzenetére
Aham köszi észre sem vettem akkor már tudom mi a bibi a sample mod map terrian részét kicsréltem egy már domborzati viszonyokkal rendelkező fs15 ös map terrianjára igy 2 maps volt majd a 17es map terrian részét töröltem és most azt keresi ott voltak ezen png-k most meg már hiába teszem be a mostani terrianba az nem
tetszik neki
mert az csak maps/texture/terrian -
tutikas
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi de a Pákó az nem Pákó hanem Pako a vezeték nevem(számitógép neve) (vagyis azt irja hogy a pako nevezetü számitógép ducuments mappában a my games részén a farming simulátor17,mods mappa) ,sample mod map -ban a textures terrain részén nem tudja betölteni azaz a ( )-ben lévő rész az lényegtelen mer a modok mapok nálad másnál is ott vannak csak más számítógép néven de azért köszi
-
tutikas
tag
Sziasztok egy kérdés miért nem tudja betölteni? megnéztem a helyén vannak( terrain mappában) ezen diffuse.png_k mégis ezt irja Error: Can't load resource 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/SamplemodMap/maps/maps/textures/terrain/grass_diffuse.png'.
Error: Can't load resource 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/SamplemodMap/maps/maps/textures/terrain/moss_diffuse.png'.vagy máshová kellene tennem öket? -
tutikas
tag
Üdv
örülök hogy segithettem még valami ha a sinpálya elkészült és már a track01 vonalat fekteted le a sinekre akkor arra figyelj,hogy a vonal éppen érintőlegesen legyen a sinpálya talpfa közepén mert ha nem igy lessz akkor a vonatod kerekei vagy a levegöben lesznek vagy belesűülyednek a sinbe -
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az fs15ből áthozott Hagensted mapba tettem így át hibamentes azért irtam így mert a gyári mapból nekem nem jött össze
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jó az ahogyan leirtam a 02 az a 2 számú vonat ezen a térképen 2 van ha vissza lapoztok 2 vagy 3 oldalt láthatjátok tettem fel képet [link] nálam hibamentes már hogy érted hogy modosítani?
-
tutikas
tag
Én nem piszkáltam az eredeti mapot ezért töltöttem le a NorgeCrestValley17. Nem jön létre az xml fájl csak az i3d és a i3dshapes fájl jön létre,a szerkesztendő mapodat megnéztem abban bent van a trainsystem 01 xml gyárilag de nem értem,hogy mért mert vonat nincs a térképen ezt töröld ki azért irtam ezt a NorgeCrestValley17 térképet mert itt már le van egyszerűsitve a train mappa a gyári ami a data/vehicles/train helyen található az tele van i3d fájlokkal amire nincs is szükség.Mert ha onnéd importálod be a vonatot ugyan látszik majd a mapodon de csak diszként mert menni nem lehet vele mert innéd is csak az xml fájlok kellenek ezért mondtam nem lesz egyszerű.Szóval ha rám hallgatsz akkor letöltöd a fent emlitett mapot majd exportálod a trainSystem fájlt mondjuk mindjárt exportálhatod is a szerkesztendő mapodba a maps mappában csinálsz neki egy mapát pl trainSystem ide mentés majd szintén a maps mappába a fent emlitett mapból átmásolod a train mapát majd szintén a fent emlitett mapból átmásolod a maps mappába a map01_trainSystem01 és a map01_trainSystem02 xml.filet majd megnyitod giantsal a szerkesztendő mapodat és beimportálod a TrainSystem mapádban található i3dfájlt a giantsban megnyitod a window/schenegraph itt megkeresed a trainsystem-et ezen belűl a trainsystem01 és ott lesz a track01 erre katt még ezen kívűl megnyitod a windowban az attributes-t itt lesz olyan hogy Visiblity ide kell a négyzetbe egy pipa csak igy lesz látható track01 ezen a track01-en lesz egy S és E betű innéd indul a vonatod ha az E és S betüd összevn kötve akkor azt az o mint olga gomb megnyomásával tudod oldani mozgatni úgy tudod a track01 -et hogy rá katt és a megjelenő piros zöld kék nyilakkal mozgatod a nyilak körűl vannak radiusok ezekhez ne nyulj mert ha ezt elmozgatod a vonatod alatt keresztben lesznek a kerekek szóval katt track01 nyíl odaviszed azS E ahonnéd szeretnéd hogy induljon a vonat majd katt az E-re utánna delete abillentyüzeten igy törlöd a már meglévő irányvonal pontokat igy a végén csak az E S marad katt az E vagy S kiinduló pontra majd billentyüzet Insert ha végeztél a szerkesztéssel mikor összeér az E S akkor az o gomb megnyomásával zárod a kört ne felejcsd el a Visiblity-ből a pipát kivenni remélem érthető
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi asszem igy már oké lesz
-
tutikas
tag
Valaki tud fs15ből-17be konvertáló programot mert sehol nem találok
-
tutikas
tag
szia az nem lessz egyszerű én 2 hetet küzdöttem vele én aNorgeCrestValley17 mapból exportáltam kibontod egy mappába majd abba a mapba amibe beleakarod rakni azt is kicsomagolod egy másik mapba mind a ketőt megnyitod giantsal majd a giantsban a window -schenegraph itt megkeresed a trainSystem -et rá katt és export selection én az asztalon csináltam neki egy új mapot és ide exportáltam ezután az berakandó mapban az import i3d fáj balrol a a 7 ik ikon rákatt és beimportálod majd a abból a mapból amiből kiszedted megkeresed az xml fájlt általában ez a maps-ban van megnyitod és ott a trainsystem01 és 02 már ha kettő van átmásolod a berakandó mapba a maps mappába majd még megkeresed a train mappát és ezt is átrakod aztán jöhet a szerkesztés
-
-
tutikas
tag
Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy a vonatnak és a vagonoknak is mért keresztbe állnak a kerekei mit hol kell beálítani hogy a sinnel párhuzamosak legyenek
-
tutikas
tag
Egy kis érdekesség
[link] -
tutikas
tag
Sziasztok valaki megtudja nekem mondani hogy a giantsban hogy tudom láthatóvá tenni a vonatot hogy tudjam szerkeszteni külön akarok fa és külön gabona szálítot előre is köszi
-
tutikas
tag
Hát meg vettem a 17 is
nem vagyok elájulva tőle nem érte meg a 6990ft valami franko igényes dombos mapot tudtok ajánlani
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tetszik neki