Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Meg arra gondoltam, hogs targoncaval radobalom a raklapokat egy potra es elviszem a farmhoz, de nem tudom mukodne-e masreszt meg csak ezert nem szeretnek targoncat venni.
Jo amugy a jatek, de lenne jopar fejlesztesi javaslatom, pl. vetesforgo, novenytermesztesi trendek, mit erdemes vetni, mit nem, tobb statisztika, egyertelmubb interface (rengeteg az ikon, rengeteg....), szoval jok lesznek az elkovetkezo reszek is.

Amugy eleg bosszanto, hogy egyik szeles eke sem tud normalisan szantani, folyamatosan kihagy haromszog-alaku reszeket az egyebkent szabalyos parcella szelein.
-
chop
őstag
Azt hogyan lehet megoldani, hogy ne kelljen mar allandoan uzemanyagert/vetomagert/tragyaert szaladgalni a boltba? Megvennek egy rakattal es letarolnam a farmon, de fogalmam sincs, hogy hogyan hozzam el a raklapokat a boltbol.
-
őstag
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Azért gyomlálok szántás után, mert a gyomlálóval egy lépésben retket is vetek, annak meg vagy tárcsázott vagy szántott föld kell, direktbe nem vet. A retek meg zöld trágya, azt előbb kell vetni, mint a gabonát. Lehet, hogy furcsa, de másképp nem lehet kihasználni a gyomláló mindkét funkcióját. Utána a kikelt retekre már direkt vetőgéppel rá lehet menni.
Amivel még lehet pénzt spórolni, az ha a műtrágyát és a magot nem a segítő veszi, akkor olcsóbb. Igaz így nagyobb földeken macerásabb után töltögetni.
Kíváncsi vagyok a patch javított-e ezzel kapcsolatban is valamit. Szerves trágyából eszméletlen sokat használt hektáronként. -
Fel
addikt
Itt az 1.4-es javítás: Farming Simulator 17 Update 1.4
Changelog:
Improved handling of bunker silos (1.4)
Improved handling of levelers (1.4)
Various engine optimizations (1.4)
Improved loading of old savegames (1.4)
Various improvements in graphics and functions of the vehicles (1.4)
Fixed issues with conveyors (1.4)
Fixed various map issues (1.4)
Improved helper (1.4)
Various improvements when tipping anywhere (1.4)
Improvements with the forestry (1.4)
Fixed issues with the animals (1.4)
Various improvements for the GUI (1.4)
Various improvements in the multiplayer and the dedicated servers (1.4)
Fixed several localization issues (1.4)
Improved compatibility with several input devices (1.4)
Fixed various other smaller issues (1.4) -
Telda
addikt
-
chop
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
En is traktor fogok elsonek venni, kombajnt szerintem akkor eri meg upgrade-elni, ha mar vagy rohadt sokba kerul a fenntartasa (pl az enyem most er olyan 12k korul es 2,5k a fenntartasa, azaz 4,8 az arany, ha ez beesik olyan 2.5-3 koze, akkor mar erdemes lehet elsozni) vagy pedig akkor ha van nagyobb folded, amire nagyobb gep kell.
Egyebkent a kombajn sebesseget sokkal inkabb az aratoszerkezet szelessege hatarozza meg, mint az, hogy "mennyivel arat": ketszer olyan szeles aratoszerkezettel nagyjabol fele annyi ido alatt vegez ugyanazzal a terulettel. Ez szerintem eleg nagy elony, de csak akkor, ha ki tudod hasznalni. Arra felesleges draga kombajn, hogy gyorsan learatsz, aztan meg all a fa alatt.
Szoval nekem az lenne a legjobb, ha elpasszolnam a mostanit, vennek egy ugyanilyet ujban, csak epp szeles aratoszerkezettel: de ehhez a tipushoz nincs.

-
jozsi252
veterán
Aki fenyőt ültetett annak hány nap alatt nőtt meg?
-
Atlantis
veterán
Kombájnból nekem elég, amit induláskor kaptam, még jó darabig nem lesz cserélve. Úgysem én megyek vele, hanem arra munkást veszek fel. Egyébként aratáskor ugyanolyan lassú mind, a nagyobb gépek "csak" szélesebben vágnak és nagyobb a tartályuk.
Aratást csak bérmunkában szoktam magam csinálni, normális géppel, jobban megéri, mint szüttyögni a saját kávédarálóval a földjeimen.
-
chop
őstag
"The Pneumaticstar has a grass/radish seed capacity of 300 liters. It will sow grass or radish with an automatic pre-fertilization of one level because it's also a weeder. Therefore, if you sow radish, and you cultivate it under after it sprouts (growth level 2), you can immediately sow into a field that already has 60%~70% fertilization. If you sow with a self-fertilizing sower, that's maximum fertilization (90%~100%) at the very front of the growing cycle."
Ez mindent azert nem magyaraz meg, en arra gondolok, hogy ez nem mechanikus, hanem vegyszeres gyomlalast vegez es igy gyakorlatilag egy idealisabb "lakohelyet" biztosit a vetomag szamara.
-
chop
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Igen, a traktor problemas, mert a mostani 4-5 km/h-val huzza a gepet. Nincsenek meg nagy foldjeim, szoval nem akkora gaz, mert legalabb szeles a vetett terulet, de mindenkepp kell egy bika traki. Szoval most arra gyujtok. Vagy kombajnra, mert a mostani lassu es draga.
A gyomlalas es vetes azonnal logikajat en sem ertem, en csak a sima gyomlalot vettem, de ehhez se artana egy erosebb traktor.
-
Atlantis
veterán
Dehogynem keltette fel, én ki fogom próbálni az olajretkes verziót, de még kevés a pénz normális gépekre. Az a baj ezekkel a nagy vetőgépekkel, hogy kell hozzájuk egy erős traki is.
Egyébként szántás után mit gyomlálsz? Nincs még mag a földben...elég furcsa logika, persze tudom, a játék elfogadja...
-
őstag
őstag
A helyes válasz már korábban "elhangzott". A direkt vetőgép az amelyik közvetlenül aratás után tud vetni, nem kell előtte se tárcsázni se szántani.
A játékban két ilyen van, Vaderstad Rapid A600S és Horsch Pronto DC9.
De kukoricát, napraforgót és répát egyikkel sem lehet vetni. Burgonya külön kategória.
A kettő közül a Pronto még műtrágyáz is, ahogy már ezt is írták feljebb. Viszont, ha a fenti három növény valamelyikét akarod vetni, akkor előtte mindenképp kell tárcsázni vagy szántani. Egyébként ha bekapcsolod a kötelező időszakos szántást, akkor minden harmadik betakarítás után szántani kell. Érdemes ezekhez igazítani az aktuális növény fajtáját.A gyomlálásról és az olajretekről már korábban volt szó. Azon kívül, hogy érdekes újítás, még spórolni is lehet vele a műtrágyán, már ha van olyan aki foglalkozik egyáltalán a pénzzel vagy a nyereséggel. Igazából nem keltette fel senkinek az érdeklődését.
Én a szántási ciklusban vagyis minden harmadik vetésnél használok gyomlálót, (Pneumaticstar , egy lépésben retket is vet).
1 szántás
2 gyomlálás+retek
3 vetés+műtrágya (Pronto DC9)
Így három lépésben meg van a szántás, a 3x trágyázás és a vetés. De meg kell várni amíg a retek kinő. 120x sebességgel ez csak pár perc. -
Fel
addikt
Kuhn DLC. 18 eszközt tartalmazó csomag. Február 14-től érhető el, 14,99 eurós áron.
-
chop
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Persze, napokra gondoltam, csak ugye a valo eletben nem naponta vetunk/aratunk, mindegy.
Akkor a direkt vetogep az, amelyik egyben tobb dolgot csinal. Nekem most olyan van, ami kultival es vet egyszerre, igy gyorsabbnak gondolom, mert gyorsabban megszorom mutragyaval a foldet, mint kultivalom es igy csak egy traktort kot le hosszabb idore.
Es mutragyazas/permetezes/gyomlalasna ugyanugy max. 90% a kumulalt etrahozam, igaz?
-
-
Atlantis
veterán
Most csak a játékra vonatkoztatva válaszolok, a valós életet hagyjuk:
- a direkt vetőgép vetéssel egyidejűleg műtrágyáz is.
- játék szempontjából nincs különbség. a játékban kétféle talajelőkészítés van: a szántás, meg a többi.
- a gyomtalanítás ugyanannyit ér, mint a műtrágyázás, azaz 30%-ot.
- évek? inkább napok...szerintem nem lehet, de ezt biztosra nem veszem. -
chop
őstag
Sziasztok!
Kezdo paraszt vagyok, ezert lenne nehany basic kerdesem:
- mi az a "direkt vetogep"? Mi a kulonbseg a normalhoz kepest?
- mi a kulonbseg a kultivator es a tarcsazo kozott? Esetleg ugyanaz a ketto?
- a gyomtalanitas mennyit szamit a termeshozamnal?
- vissza lehet valahogy nezni a korabbi evek termeshozamait?Koszonom.
-
Telda
addikt
Aki szeret kísérletezgetni, az próbálja ki ezt a pályát, nem túl nagy és elég szűkösek az utak, de ellenben gyönyörű
. -
chop
őstag
Ma kezdtem el jatszani a jatekkal, mert a Fifa utan nyugalomra vagytam, kerdesem: hol/hogyan tudok mutragyat/magokat venni? A jatek elejen megadott dobozok mar elfogytak, de a boltban csak gepeket talaltam, se vetomag, se mutragya. Koszi.
-
jozsi252
veterán
Tudtok módot fa ültetésre? Ez a Damcon vagy mi egyszerre csak 1 sort visz, de azt is jó lassan. Nincs valami jóval szélesebb gép ami több sort is képes ültetni? Kerestem módokat de nem nagyon találtam. Ja és fenyőfát szeretnék ültetni, ahhoz kellene gép.
-
GyikJr
csendes tag
Sziasztok vannak farmon gépek azokat látom azokat fel lehet javitani valahogy vagy csak diszek a játékban.köszi a választ
-
jozsi252
veterán
Ah értem

Néha 1-1 gépnél látok a leírásba olyasmit hogy bunker vagy valami ilyesmi szöveg van. Ez is akar lenni hogy van egy láthatatlan tartálya neki?
Ja és még egy kérdés. Ez a fermentált trágya mennyivel jobb mint a sima? Mert van már több mint 100 marhám, és elég sok hígtrágyát terhelnek, aztán viszem a biogáz üzembe amivel a fermentált tartály töltődik fel. Gondolom ezt ugyanúgy trágyázásra fel tudom használni a földeknél?
De akkor nem értem hogy mennyivel jobb mint a hígtrágya. -
Telda
addikt
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
donmackó
üzenetére
Ha nehéz a munkaeszköz, akkor "elcsavarja" a gépet a kijelölt iránytól, 1 métert nem tud egyenesen menni.
Ha álló helyben csúszik a gép, akkor rossz a centerOfMass beállitása (modoknál előfordul).A groundResponseModul pedig annyit csinál, hogy terraintipustól függően csökkenti a kerék collisionját, így süllyed bele a földbe (ld. szántásmod). A sár-szórás csak egy plusz funkció.
-
Fel
addikt
Jövő héten jön egy update (1.4) PC-re és konzolokra egyaránt, valamint kiadják az első (fizetős) DLC-t is. twitter hír
-
donmackó
addikt
Nem használok ilyesmit. Csak a FS17 4Real Module 03 – Ground Response mod van ami max beleszólhat az irányíthatóságba.
-
donmackó
addikt
Csak dombnak felfelé csúszik. A New Holland T8 traki (az erősebb motorral ami választható a boltban) + Tiger 10 LT talajlazítóval jelentkezik. A trakira van téve hátsó keréksúly és elől van egy 2300 kg kiegészítő súly is. Eddig nem tűnt fel hogy csúszik, mert a munkásnál nem csúszott. De most vettem egy szabálytalan földet amit nem csinálnak meg teljesen és nekem kell a szélét befejezni.
-
donmackó
addikt
Ha a traki farol meg kipörög munka közben, akkor az ellensúly kevés vagy az eszköz túl megterhelő neki?
-
Hannibal82
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szia!
7.0.5-öm van.
Hogy érted, hogy a scale-t soha nem kell használni? akkor mit, hogy?
Szeretném, ha nem lenne nagyobb a játékban egy személyautó, mint egy kamion.
A log.txt-ben nagyon sok hibám ilyesmi:
Warning: Missing l10n for button burtat in FS17_Autosan_D47
azt tudom, hogy ez az IC billentyűbeviteli micsodája, de szerintem itt is megzavarják egymást a modok, ahogy a brand képeknél pl. Beraktam egy Lada Oka típusú kocsit, kiírta a HUD-on, hogy milyen gomb mire jó, majd ahogy tettem be más modokat is (nem tudom, hogy, de ugye nem egyesével), már missing nem tudommit ír a HUD-on is... ilyet hogy lehet kiküszöbölni? Ezeket az l10n-eket hogy tudom orvosolni?Persze előbb a méretezésre szeretnék rájönni... ha újra a Nivát említem, a GE-ben láthatóan 4 méter fölötti volt a mérete, de egy Niva csak 3,7 méter. Én egyszerűen 0.9-szeresére kicsinyítettem scale-lel, és így vizuálisan oké. Csak nem működik, kiakad a játék. pedig indul a motor (egyszer), bekapcsolható a lámpa (igaz, az index nem)... nem tudom, hol induljak neki. Annyi paraméter és funkció van ezek körül, hogy nagyon zöldfülűnek érzem magam, még egy nyamvadt tükröt sem tudok összehozni, sem koszolódást, sem ajtónyílást, de legalább már eljutottam oda, hogy a DDS-eket tudom kezelni, átrajzolni, alfa-értékeket is figyelni, de még ebben is mindig találok valami újat

-
jozsi252
veterán
Igazán nm!
Pl. a marháknak csak úgy tudsz adni teljes értékű terményt ha összekevered a szilázst, fű vagy széna, illetve szalmát a megfelelő arányban.
Mostanában elkezdtem a fakitermelést, de hát elég lassan halad a dolog. Van olyan gép ami a fatörzseket felaprítja úgy hogy az a földön van még? Tehát nem kell felemelni a fatörzset, és levágni adott méretre, és úgy be az aprítóba. Hanem mondjuk a traktor elejére felrakni ezt a szerkezetet, leereszteni majd a fatörzsön hosszába végigmenni, és közbe a gép szépen bedarálja, jó esetben a traki mögötti platóra nyomatja egyből az aprítékot.

-
jozsi252
veterán
Ott tudod szilázzsá érlelni a füvet, pelyvát. A lényege az neki hogy minél egyenletesebben szétterítsed a 2 betonfal között, mert ha 1 kupacra rakod, akkor elég nehéz szépen szétteríteni.
Ha ez meg van akkor össze kell tömörítened. Én úgy csináltam hogy a legnagyobb trakira ráraktam a legnagyobb pótot benne terménnyel, és úgy mentem oda vissza amíg rendesen össze nem tömörödik. Ezt ki is fogja írni hogy 100%-on van.
Ha ez meg van akkor be kell takarni, fehér ponyva lesz rajta. Majd elkezdődik az érlelődés és ki fogja írni ha kész van. Utána pedig tudod adni a marháknak, vagy a biogáz telepre vinni, szóval van 1-2 lehetőséged. -
forras2
őstag
Közben sikerült megoldanom, de azért köszönöm

Viszont, találkoztam számomra 1 új dologgal...
Levágom a füvet, összegyűjtöm, és berakom 2 beton fal közé, ahol írja a mennyiséget, meg a tömörítés szintet... Amikor ezt csinálom, akkor végül mit is csinálok? Mire jó ez?
-
donmackó
addikt
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Van tudomásotok működő money cheatról? Töltöttem le 1 jó pár modot, de nem tudom őket kipróbálgatni, mert nincs rá pénzem, a modokat meg egyesével átírogatni 0-ra nagyon macera! Szeretnék a játékba 1 saját gépparkot, ez miatt nagy segítség lenne!
Töltöttem le több ilyen modot is, nyomjam a játékban a ctrl+0-t és ad 1 milla pénzt. De nem csinál semmit... -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Hannibal82
üzenetére
Ha mod konvertálásba fogsz, az egyik szemed mindig a log.txt -n legyen
Azon túl erőssssssen ajánlott kategória a GE 7.0.5; a scale -t soha nem kell használni konvertálásnál.Valószinűleg script / lua hiba miatt tűnik el a fél hud, erre a log.txt fog választ adni.
Ha InteractiveControl.lua miatt van, azt könnyen helyettesitheted egy 17-es gépből kiszedett IC-vel.
Ha más miatt dobja a lua errort, akkor kézzel kell kitakaritani a modDesc-ből és a gép .xml-ből.Alapvetően nincs rendes tutorial. Más tutorial kell egy alap géphez, egy scriptelt géphez, egy maphoz.
A konzol / log.txt alapvetően a segitségedre lesz, ott mindig irja mi a kehessége a modnak
Időspórolás végett, amit sokan nem tudnak:
konzolablak, gsC -> Tab bill. vagy gsCleanI3DCache (asszem). Ez "reseteli" a memóriában lévő gépek i3d -jét.
A gép eladás->vásárlás = újra betölti az .xml -t.Leforditva :
GE-ben játék újrainditás nélkül lehet tesztelni az i3d-n és az .xml-ben végrehajtott változtatásokat. Sajnos a .lua -k teszteléséhez újra kell inditani a játékot. -
Hannibal82
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam átkonvertálni egy Ladát. Sosnovkán játszom (azaz kísérletezem). Sikerült, csak kétszer akkora, mint kéne, hogy legyen. Simán a Giants editorban átkonvertáltam, mert felajánlotta, hogy átalakítja a fájlokat.
Egy Ford pickuppal is így jártam.Most átkonvertáltam egy Nivát, de lekicsinyítettem egy ilyen mérőszalag szerű kiegészítővel, amit aztán töröltem az i3d-ből, elvileg mintha ott sem lett volna.
A Niva a játékban megjelenik, beindul, de le már nem áll, a lámpát be tudom kapcsolni, de ki már nem, meg a kocsi nem moccan.
Azt csináltam amúgy GE-ben, hogy scale-ben leméreteztem 0.9-szeresre a kasznit, a kerekeket, darabjait, egyenként, majd ami szétesett (lámpák pozíciói, kerekek), azokat helyükre igazgattam (már ahogy szemre sikerült és türelmem volt) és a piros-fehér és narancs fények corona_fájljait is felülírtam..ezt követően egyébként már más járműbe sem tudok átszállni, a HUD bal oldali része el is tűnik, elkezd pörögni az üzemóra számláló és lényegében így marad a játék... mondjuk rá: lefagy.
Van valakinek valami ötlete, útbaigazítása számomra, hogy hogy a nokedlis brokkoliban kell rendesen ákonvertálni egy 15-ös modot 17-be? Nagyon régen foglalkoztam ilyennel utoljára (talán még a 13-ban), de az nem igaz, hogy nem sikerül...
Köszönöm!
Vannak tutorialok például a tükör létrehozására, meggyógyítására vagy pl. moshatóság elkészítésére a legtöbb hiányosan átkonvertált letölthető mod megjavításához egyébként? Vagy egyelőre még itt is mindenki csak a sötétben tapogatózik?
IC-t már meg sem említem. 
Köszi!
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek valami ötlete, hogy miért nem működik a multi rész a játéknak? Létrehozzuk a játékot, elindítjuk, de nem látja a másik fél. Sőt, egyáltalán nem látunk "magyar" nyelvű játékokat, ha mi szeretnénk csatlakozni. Próbáltuk oda-vissza, de nem jön össze. Nem csatlakozni nem tudunk, hanem nem is látjuk a másik multiját. A játék természetesen eredeti. Valamit be kell még pluszban állítani, routeren engedélyezni, vagy bármi egyéb...?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
donmackó
üzenetére
Lehetek őszinte?
A Giants megoldása a kapunyitásra egy hulladék, és logikátlan döntés.
Mert ha a modell pivotja (mozgató középpontja) rossz helyen van, az életben nem úgy és nem azon a tengelyen fog fordulni, ahogy szeretnénk (ráadásul komplexebb animot se lehet vele összerakni). Akkor vissza kell vinni Blenderbe / Mayaba és helyretenni. Ha viszont már 3d modellezőben van, akkor egyszerűbb az animációt megcsinálni (mert azt ott helyben le tudod ellenőrizni) és az AnimationMapTrigger modot használni. -
jani04
aktív tag
válasz
donmackó
üzenetére
Az a baj szerintem,hogy nem csak egy dolog okozz gondot néhány embernek.
Az alapokkal sincsenek tisztában jó néhányan.Azok teszik fel a fent hozott példában lévő kérdéseket.Azt meg nem lehet elvárni,hogy szájbarágósan a GE letöltésétől csináljon valaki egy kb 3 órás tutorial videót.
Persze aki vágja nagyjából a dolgokat és csak egy kis segítség kell azoknak jó lenne egy korrekten,tömören összerakott tutorial. -
donmackó
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A 17-ben már könnyebb dolgotok lenne a kapukkal. Csak rá kell írni a kéz eszközre, és lehet is már nyitni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FrezeR
senior tag
Én is hoztam egy kombit

Modell: Giants
Umbau by: Kalijostro der kleine Kater
Kooperation von speedy77
-
Telda
addikt
Hali!
Letöltöttem egy mapot és az lenne a problémám hogy semmit nem tudok venni, mert azt irha hogy "Nincs több hely! Törölj a megvásárolt dolgok közül." Igazából bármit törlök ki akkor sem enged venni semmit. Van valamit limit amit át tudnék írni? -
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egyszemélyesben is! De szerintem ez nem olyan nagy baj! Egy kicsit àllítottam a vágóasztalon hogy jobban le engedje! Amúgy tuti a gép! Amúgy tőletek akik nagyon értenek a gépek áthozásában jó lenne egy tutorial videó hogy ne a gány munkáról lássunk vidit és a hozzá nem értők is próbálkozhassanak vele!
-
BigStraw
senior tag
Valaki játszik XBOX ONE-on? Jó lenne egy másik farmer

-
őstag
őstag
-
michael27
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a tojást hol tudom eladni?
Köszi a válaszokat!

-
őstag
őstag
Másnak is feltűnt, hogy esőben nem fejlődik a növény?
Konkrétan olajretekkel tapasztaltam. Vetés közben a terület nagyobbik része egy növekedési ciklussal megelőzte a másik részét, ez előfordul. A kisebbik részen még nem bújt ki a földből a retek. Tárcsázás közben végig esett az eső. Normál esetben 4 óra alatt tárcsázható a retek. Esőben beletekertem vagy 8 órát, de semmi nem történt. Amikor elállt, egyből kibújt a maradék retek.
-
gogabi es n0tr3adY81 fejezzetek be, ha bajotok van egymassal privatban rendezzetek le.
-
Telda
addikt
Nem lehetne valahogy azt kikapcsolni, hogy taboláskor ne szálljon be a vonatba?
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az eredeti vágóasztalokat meg lehet-e csinálni multicolorosra? Ha igen akkor hogyan! Jelen esetben a Rostselmash Power Stream 700-ról lenne szó! Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

No, ezt én se gondoltam...

Azon túl erőssssssen ajánlott kategória a GE 7.0.5; a scale -t soha nem kell használni konvertálásnál.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)