Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Ami nem tetszik, hogy ugyan ugy lehet szabadon kolbaszolni a foldeken buntetlenul. Nincs letaposva a novenyzet.
Ez nekem is hiányzik belőle, mikor láttam hogy van keréknyom bizakodtam hogy hátha le is lehet taposni a növényt...
meg minden jarmuben 100% az uzemanyagszint. Ugyan csak ez van a vetomagnal is.
Fogy az, ha te magad vetsz. Ha felveszel rá embert, akkor a pénzed fogy (leveszi a munkabér meg a fogyott vetőmag árát is). csak tipp de akkor lehet hogy az üzemanyaggal is így van. amivel rohangálok abból fogy is, a többi gépet igazából nem figyeltem.
A masik, ami meg idegesit, hogy a platon keresztul ugyan ugy atlatszodik a noveny.
Ez szintén olyan ami engem is eléggé zavar.
Világítás kapcsolásnál nekem is akad. Raklapot már szállítottam, és sokkal kezelhetőbb mint a '13-ban volt. Remélem a bálákkal is így lesz, azt még nem próbáltam.
Ugye a munkaban levo gepek sebessegeit nem lehet valtoztatni, illetve amit epp en hajtok, 1 sebesseg van.
Nekem ez direkt tetszik. Ugye '13-ban hiába volt 3 sebesség, volt hogy pl szántáshoz az 1-es lassú volt, a 2-es meg már túl gyors. Itt be lehet állítani tempomatot 1km/h-ás lépcsőkben.
illetve meg miota jatszok, feladaokat nem kapok, hiaba van beallitva 5 percenkent, hogy adjon.
feladatokat a hirdetőtáblánál tudsz vállalni. van egy a 17-es földnél, meg a 38-astól balra meg a 31-esnél is van egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- World of Tanks - OFF topic
- ASUS notebook topic
- Tesla topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest