Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsiz

őstag

válasz fRooStzzZ #42 üzenetére

Ami nem tetszik, hogy ugyan ugy lehet szabadon kolbaszolni a foldeken buntetlenul. Nincs letaposva a novenyzet.

Ez nekem is hiányzik belőle, mikor láttam hogy van keréknyom bizakodtam hogy hátha le is lehet taposni a növényt...

meg minden jarmuben 100% az uzemanyagszint. Ugyan csak ez van a vetomagnal is.

Fogy az, ha te magad vetsz. Ha felveszel rá embert, akkor a pénzed fogy (leveszi a munkabér meg a fogyott vetőmag árát is). csak tipp de akkor lehet hogy az üzemanyaggal is így van. amivel rohangálok abból fogy is, a többi gépet igazából nem figyeltem.

A masik, ami meg idegesit, hogy a platon keresztul ugyan ugy atlatszodik a noveny.

Ez szintén olyan ami engem is eléggé zavar.

Világítás kapcsolásnál nekem is akad. Raklapot már szállítottam, és sokkal kezelhetőbb mint a '13-ban volt. Remélem a bálákkal is így lesz, azt még nem próbáltam.

Ugye a munkaban levo gepek sebessegeit nem lehet valtoztatni, illetve amit epp en hajtok, 1 sebesseg van.

Nekem ez direkt tetszik. Ugye '13-ban hiába volt 3 sebesség, volt hogy pl szántáshoz az 1-es lassú volt, a 2-es meg már túl gyors. Itt be lehet állítani tempomatot 1km/h-ás lépcsőkben.

illetve meg miota jatszok, feladaokat nem kapok, hiaba van beallitva 5 percenkent, hogy adjon.

feladatokat a hirdetőtáblánál tudsz vállalni. van egy a 17-es földnél, meg a 38-astól balra meg a 31-esnél is van egy.

Új hozzászólás Aktív témák