Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
CsKSimán:
Tök mind1, hogy mással volt e ilyen, vagy sem, most van, és a törteknél ez mindig esélyes is lesz/marad.Más. Kicsit alkottam én is a gamen, és semmi akadás, és igazából a traki se rongyol félre kezdéskor a föld mellett a pótos. Kanyarodáskor.
Vagyis, EDDIG semmi gáz vele. ami meg van, azt tudom hogy mitől. Ennyi.
Igaz, kb 20 percet játszottam vele eddig, így nem sok még a tapasztalat. VGA-m stb bírja, eddig a világítás kapcsolásakor "szokásosan" megtörténő megakadáson kívül gond nincs. Sárga kezdő kombi is nagyon bejön már alapból, és a traki is bejön, megy az index, ami tetszik, mert hát úgy az igazi. Visszapillt nem néztem még eddig, de szerintem okés lehet az is. Most akarom mentés xmlben átírni a pénzem kicsit, hogy a bolti egyéb modokat IS betesztelhessem.
pl 2 millát. elég is lesz teszthez. (utána vissza is írható alap értékre)!Tehát, a gépem bírja még eddig. de várok egy kb 300 megás mapra, hogy annál hogy reagál, meg bedobok pár modot. Pl egy Volvo kamiont.
Egyenlőre ennyi.
Hamarosan újra jelentkezem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyenlőre ennyi.