Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
CsKSimán:
Tök mind1, hogy mással volt e ilyen, vagy sem, most van, és a törteknél ez mindig esélyes is lesz/marad.Más. Kicsit alkottam én is a gamen, és semmi akadás, és igazából a traki se rongyol félre kezdéskor a föld mellett a pótos. Kanyarodáskor.
Vagyis, EDDIG semmi gáz vele. ami meg van, azt tudom hogy mitől. Ennyi.
Igaz, kb 20 percet játszottam vele eddig, így nem sok még a tapasztalat. VGA-m stb bírja, eddig a világítás kapcsolásakor "szokásosan" megtörténő megakadáson kívül gond nincs. Sárga kezdő kombi is nagyon bejön már alapból, és a traki is bejön, megy az index, ami tetszik, mert hát úgy az igazi. Visszapillt nem néztem még eddig, de szerintem okés lehet az is. Most akarom mentés xmlben átírni a pénzem kicsit, hogy a bolti egyéb modokat IS betesztelhessem.
pl 2 millát. elég is lesz teszthez. (utána vissza is írható alap értékre)!Tehát, a gépem bírja még eddig. de várok egy kb 300 megás mapra, hogy annál hogy reagál, meg bedobok pár modot. Pl egy Volvo kamiont.
Egyenlőre ennyi.
Hamarosan újra jelentkezem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyenlőre ennyi.