Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vhw

addikt

válasz ObiGabi #7796 üzenetére

Őszintén szólva direkt játszom ilyen régi, "handicap"-es gépekkel. Így, hogy passzoljon látványvilág a kornak megfelelő, kisebb, lassabb, gyengébb eszközöket "kell" összeválogatnom, hogy megmaradjon az egész atmoszféra.

Elsőre nekiestem a játék által kínált többnyire modern gépeknek, és az egész móka átcsapott abba, hogy minél nagyobb, gyorsabb, erősebb eszközöm legyen, amivel sok pénzt keressek a még nagyobb és modernebbekre... Csak rohangáltam egyik földtől a másikig, jóformán csak a bérelt munkaerőt "menedzseltem". Egy idő után beleuntam ebbe.

A kis, öreg gépeknek van egy varázsa, a kisebb kapacitású kombájnok, pótkocsik stb. miatt nem lehet őket úgy magukra hagyni felügyelet nélküli bérmunkásokkal - többet kell valóban "játszani" velük.
    És a megjelenésük miatt van egy konkrét "határvonal", ami alapján eldönthetem, hogy mi fér bele és mi nem - így nem kezdem megint a pénzt kergetni. :D
    Mivel a "korral nem haladok" így nem a modernizálásra megy el a pénz, hanem a minél több féle elfoglaltság beindítására, fenntartására, kis ütemű bővítésére.

Modern gépeknél valahogy nem tudok magamnak olyan ésszerű "szabályrendszert", amivel indokolhatnám, hogy mi a fenéért használjak 5000-6000 kapacitású pótkocsit, ha van 10 ezres, de akkor már van 20 ezres is... a végén meg megint a nyerges kamionnál kötök ki... :))

Új hozzászólás Aktív témák