Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez aztán a stílus.Mi van megjött a mensid?
"Leszedtem vagy 4 map-ot berkatam a mod mappába de nem látja a játék.
Nem tudjátok mi lehet a gond,kell-e csinálni valamit a mappába való másoláson kivül?"Sajnálom ha ebből nem sikerült leszűrni azt az egyszerű dolgot,hogy letöltöttem és szimplán bemásoltam a mod mappába és mégsem látja a játék.
Vagy mit szeretnél mit írjak még le?Megnyitottam a totalcommandert,kijelöltem a fájlt aztán a másik meghajtón beléptem a mod mappába és a kijelölt fájlt bemásoltam."Egy kis gyorstalpaló különben :
#1. Csak .ZIP-et fogad el a /mods/ mappa.
#2. Érdemes belenézni a .zip-be, hogy biztosan csak egy fájlt tartalmaz-e... Vagy esetleg 5 másik .zip van még benne?
#3. El kell olvasni a mapnak a leírását. Ha egyéb modok kellenek hozzá, oda van írva (mapdoorautotrigger, maprefhosestation,stb) az esetek 90%-ban, ha normális oldalról töltesz.
#4 Minimum FS2013 Giants 2.0 patch legyen fent. Vagy 2.1.1.1 beta."Erre voltam kíváncsi!Nem tudom mi a faszt kell arrogáns módón osztani az észt.Ki a faszom vagy te hogy így reagálj egy kérdésre?Nem annyit írtam,hogy szimplán nem megy a map.Megkérdeztem hogy bemásoláson kívül lehet-e/kell-e még valamit csinálni?Ennyi pont.
Az meg hogy a trabarnaszart linkelkedet az mindent elmond....Itt befejeztem,nem kell válaszolni mert nincs kedvem a sz@r dobáláshoz + van aki normálisan próbál segíteni nem kioktató jellegű,gyökér módon válaszol.
Na pás... -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)