Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
patrik9015
csendes tag
válasz
patrik9015
üzenetére
ez az én kis tanyám:http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQG5Xo4qLZfoeIt6Q5xBHN1t35aILGKqMRsVC4hLGvJ1JZuoXBR
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2DCkYSjDIwdXJoql7zkIdMOm2Fm84HlICfHHGkrO7XyKwxERZzQ
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSvhOY9cKilQwDRuIykThD1balrrwSFrBnoHeiZR9iU-OUlMWUihttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScJMcx03qr4KiqIbaNm_kaaH-9Ziihf1UuUeWy7-FdVAVEWNr_lg
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSicLV0ienTXon5f5Rui2AXcrJGAfrgZOwiGgCRHYmTSGq6pLXlzA
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-3e5H3q90PTN-sX1Kq-F2n_QeR5HoaypD39SFF25vSv8N3feYgg
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCOqRkSZ_-Yx1AnRXFeym6az-l4t72DGhabb2fDwZ5imfw7Z4uuQ
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNWcC9sE8JuggsPEpBHO8KL5I-y6AD601RNrj9Jw1_LVeVhm4L
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSXledfB9h9zu-UeXv7hLU--pVOLXQNHogi_ZJwh8CuEs6e66e van nak még de nincsnnek bent
-
patrik9015
csendes tag
válasz
patrik9015
üzenetére
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWOfg88SigMqGqCKiYn_XKTOjT-be8UXOs454pmcjflqSTUU4t
-
patrik9015
csendes tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
azt hogy xp kel ráraknod
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! töltöttem le egy pályát Burggrafenamt: Nem tudom mit kell csinálni.?Az F12 vel jön ki valami de nem tudom mit jelent.Aki tud légyszi segítsen. Köszi
-
anya0960
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudnám letölteni a kamov Ka26 helikoptert a Farming Simulator 2011 be?
Köszi annak aki segít!!

-
apach
senior tag
Hali mindenki!
Möost nemrég találtam egy map sorozatot, amit szerintem ugyan az a tag stb készített/készíthet. Több mapot is meglestem 2-3 vagy van aminél, 4 oldalnyi képekben, és baromira tetszik!!!
Sok fa, van amelyiken 8 fajta növény termeszthető, stb. Most egy ilyet linkelek be nektek, remélem bejön majd ez is mint a 2 korábbi is amin pl ObiGabi is játszik. 
Vagy éppen az, amit én találtam szintén, a Gordon mapot.
(ez utóbbit pofozgatom kicsit át, mert nem tökéletes. 
Tessék a link, használjátok a mapokat. Picit hasonlítanak egymásra, de engem pl nem zavar. Van ezen pl olyan, hogy a vasúton a sorompón i át lehet menni.
(persze ha nem jön a vonat és nyitva van.)
Egyiket lehet én is leszedem és tesztelem.
Lehet, hogy ezt aminek itt a linkje. Mert hát, én a sook növényes mapokat szeretem! 
-
jbendi
csendes tag
http://fileshare3440.depositfiles.com/auth-13399955890c3a4bd10e273c4d3378e7-81.183.103.181-1924426288-119474882-guest/FS344-5/container_pack.zip
-
apach
senior tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Eredetivel tudsz csak!!
-
apach
senior tag
válasz
MatyusZsolt
üzenetére
Hali.
Ha keresgélsz, akkor TALÁLSZ olyat ami arat is!!! Én ha nem emlékszem rosszul, akkor többször is láttam már. Pl füvet nyírni lehetett vele.
-
quad35
csendes tag
válasz
Challenger01
üzenetére
igen az
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Hogy lehet,vagy mivel lehet a konténert fel tenni a kamionra???

-
nevo
aktív tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Igen, online csak eredeti játékkal tudsz játszani.
A MEZŐGÉPEK pakk csak a sima farming simulator 2011-el működik, a platinum kiadással már nem.
-
Challenger01
csendes tag
Hello! Multiplayerezni szoktam elinditom a mapt elmentem kilépek.Miután ujra visza lépek betöltöm a mapot de nem lehet már vele multizni.Vmiért de nem tudom hogy hol a gond létszives segitsetek.
-
beluschi
tag
válasz
MatyusZsolt
üzenetére
Igen, csak silózni tud.
-
MatyusZsolt
csendes tag
A krone big x-el nem lehet kukoricat aratni,csak silozni??
-
Sárkánygriff
csendes tag
A hozzászólásom alatti hozzászólás nekem szól? Azért kérdem mert ha úgy lehet akkor megveszem ha nem akkor nem dobok ki pénzt fölöslegesen.
-
nevo
aktív tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
offline mindenképpen
-
Sárkánygriff
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni,hogy ha letöltött játékra feltelepítem a tescoba kapható kiegészítőt akkor tudok majd multizni?
-
panyesz76
csendes tag
válasz
MatyusZsolt
üzenetére
Üdv,bármelyik kombival,amivel csak aratni lehet,veszel hozzá egy kukoricához való adaptert és nyomod neki!!

-
Challenger01
csendes tag
válasz
MatyusZsolt
üzenetére
Hello! Vásárolj kombájt és vedd meg a kukorica asztalt.Igy letutod aratni a kukoricát csöves kukoricaként.Ha a potra ürited akor ha megjelenik a kukorica cső akkor az jo.
-
MatyusZsolt
csendes tag
Sziasztok Farmer tarsaim
nekem az lenne a kerdesem hogy hogy tudom azt megcsinalni hogy a kukoricat ne siloza hanem megszedje vagy learassa vagy tudomisenmi
Vallaszokat elore is koszoneom -
apach
senior tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Ki? és Mit?
De ha tőlem kérded, akkor, a Mapnak az egyik XLM vagy DDS fájljában kitöröltem a tejes autó bejegyzését vagy mi az, és mentettem. Ezt a Notepaddal tudod megcsinálni, vagy a Notepad++ nevű programmal megnyitni megkeresni törölni, stb stb. De most sok mindenre nem nem emlékszem, úgyhogy magam miatt is újra össze kell kotorásznom az adatokat és infókat, mert hamarosan szükségem lesz rájuk megint. Ha nekiállok Újra a saját mapom készítésének.
-
tomo898989
csendes tag
Sziasztok negy problémám lenne a játékkal légyszi nézzétek meg ezt a videót :
www.youtube.com/watch?v=ZCjOIEFdD-8 gépem adatai is a video alatt vannak elöre is köszi !!!!!!!!!!!!!:S
-
Sárkánygriff
csendes tag
Hogy állítottad félre?
-
apach
senior tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Nah, ezért viszem én magam a tejet el a tejiparba, és nem a tejes autó. Ki is van iktatva a tejszállító, hogy manuálisan, vagyis csak én, ha odamegyek X kocsival a tej tartályhoz, akkor azzal elszállítom. Nekem a minél valóságosabb dolgok jönnek be. A saját mapom is ilyen lesz, sőőt, hús szállítós, stb.

-
orixon
csendes tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Na latod en is epp ezen gondolkodtam el....ezt majd te kitapasztalod..:-p

Nem tudok mit mondani erre a kerdesre.
-
Sárkánygriff
csendes tag
Sikerült a dolog.Már csak egy kérdés álló idővel jön-e a tejes autó?
-
tomo898989
csendes tag
aki esetleg találkozott már ilyennel az légyszives segitsen már mindent ki próbáltam :S
itt a video www.youtube.com/watch?v=ZCjOIEFdD-8
a videó alatt le van irva minden a gépemröl !
-
Sárkánygriff
csendes tag
Köszönöm szépen.
-
orixon
csendes tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Meglehet allitani az idot..es akkor mindig mindig nappal lesz...
Itt a megoldas:Ahhoz, hogy az idot megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pölö jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: "settings timescale="X" " Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az ido (1x [valós ido], 4x, 16x, 32x, 60x).
Tehát ahhoz, h megállítsuk az idot, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
Például: settings timescale="0.000001" -
Sárkánygriff
csendes tag
én valahogy megszüntetni akarom, mert semmit nem látok éjjel.
-
Tacsika
aktív tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Opciókban tedd magasabbra az időt, így csak az éjjel fog gyorsulni (a termeléssel együtt).
-
Sárkánygriff
csendes tag
Sziasztok. Engem nagyon zavar ha este van a játékban.Azt tudom,hogy át lehet írni nappalra, de nem lehet megszüntetni?
-
Rudy27
csendes tag
és sokan jácátok multiba ? vag yhogy müködik ez ?
-
apach
senior tag
Szia!
Asszem 2 napja vettem meg 1990 forintért az 576 KByte üzletben a Platinumot a plázában. Nézz körül akár a Tescoban vagy a Media Marktba, vagy pedig az Auchanban. Én a 2 sima verziót így vettem. Egyiket a Tescoban, másikat meg az 576 ban. most pedig a Platinumot vettem meg 2000 ért az 576 ban.
De tudsz rendelni is akár az 576 weboldalán is tőlük, és kiszállítják, ha nem tudsz olyan helyre elmenni.Tessék itt az oldala az 576 nak. És benn van az is, hogy hol találhatóak meg az országban üzleteik. Az árkádban pesten van egy üzletük azt látom. meg Győrben is van. Vagy épp, Székesfehérváron is 1. Minden városban van szerintem 1. Vagy épp a Westend és a Mammut2 áruházakban is többek közt. és ezeket csak szemezgettem.
Jah az weboldal. :SSzerintem a Platinumot vedd meg, mert sok map ami letölthető, sajna BGA-s és azok sajna csak a Platinumos verzióval működnek.
-
Rudy27
csendes tag
és menyibe kerülhet kb ?
-
Rudy27
csendes tag
akkor mit vegyek mongyátok meg nekem azis jo hogy tugyak ilyet jácani veletek

-
Rudy27
csendes tag
akkor hol lehet játékot veni vagy rendelni azt mongyátok meg nekem meg sokan vanak akik multiba nyoják ? mert egyedül uncsi :/
-
Rudy27
csendes tag
sziasztok hogy lehet ne ezt multiba jácani kivel kéne duálni hogy müködik ez érdekelne

válaszotokat mihamarabb várom elöre is köszi
-
Challenger01
csendes tag
Hello!Tudnátok küldeni linket Tiszaluc maprol?Válaszotokat elöre is köszönöm.
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Hmm. A Cocákról írhatnál majd, hogy hogyan is van az azon a mapon. :S
Ebben a pillanatban amúgy, a több mint 30 gigányi Farmer Szimulátoros cuccot szortírozom,válogatom pendrivera, ami olyan, azt meg törlöm. :S 320 gigás a vinyóm, de 50 gigányit kb most ez tesz csak ki! :S Szerintetek? Mánia? Vagy csak szeretem a sook sook gépet és eszközt a játékban. Amúgy, sok nem is működik rendesen a játékban, ezeket is ki kell még törölgetnem, ezért is van még ilyen ro..dt sok. :S
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Háát, ezt passzolom. Viszont, sajna a saját "Óriás" mapom kezdhetem elölről, mert valamiért nem tölti be a játék már.
Így el kell kezdenem elölről mindent.
De majd csak ha lesz jobban időm rá. Most a korábban írt, 2 mapot pofozom picit át. Remélem mindkettő betölt majd szépen. Sőőt, Amit most alakítgatok, abba megpróbálok tenni bele még 1-2 újabb növényt. Igaz, a foliage mappában van elég sok. Ezért, mielőtt bele kezdek a beírásának, az i3D-be, csinálok egy mentést a pendrivemra. Utána meglesem a játékban egyik multi gyümis vetővel melléállok, és meglesem, hogy milyen növényeket enged. Felírom, lefordítom magyarra, aztán eldöntöm hogy milyet teszek bele.
Szorítsatok nekem hogy sikerüljön mindhárom, aztán ha a saját mapom is kész lesz, szólok, és lehet páran tesztelgethetitek majd.
Esetleg, aki ért az Editorhoz, kicsit még alakíthat rajt akkor. De ez még a jövő zenéje. Viszont az átalakítás alatt levő map ha kész lesz és betölt, akkor valahogy felteszem majd valahova, és leszedhetitek.
Szerintem tetszeni fog majd.
Kicsit korszerűsítem. 
ObiGabi, Te tuti megkapod!
-
ObiGabi
aktív tag
A térképről készült képeket már nézegettem. Hát... nem kicsi. Egyébként a négy évszakos mód miként nyilvánul meg? Eltérő érési idő van beállítva?
A Bassumer Land V4 térképen számomra az zavaró kicsit, hogy a farm épületeinél a külső-nézeti kamera "keresztül megy" a falakon. Mire gondolok: alaptérképnél alá állsz a terménytárolónak és egy bizonyos távolságnál a tartályba lenne a kamera. Ekkor a program látószöget vált, majd, ha már nincs semmi a nézőpont útjában, akkor vissza vált. Na itt ez nem működik.
-
apach
senior tag
Hali.
No. Adom egy map linkjét, amin már mentem pár kört, és nem gázos a map.
Nekem kis híján tetszik!
Ezért, épp azon alkotok, hogy kicsit átalakítom.
Betettem egy Új magtár cuccot, teszek bele pl napelemet a földre, meg szélerőművet. a mapokban WKA nak van írva.
Remélem tudjátok mire gondolok.
Platinumban is lehet venni a boltban. 
Emellett csináltam a Bolt mellett egy összekötő útszakaszt a Gyár felé.
Kicsit hosszúnak találtam az utat az alagúton keresztül. :S Kapukat tettem a nyitott épület ajtókhoz pl,
Jobb. Emellett, a kerítést kijjebb tettem, hogy a benti tér nagyobb legyen. Plusz, a bála leadó és a Fő épület közötti "beálló"ból mellé tettem még egyet.
Stb.
Most azon gondolkodom, hogy kellene még 1-2 növényt beletenni, mert én pl azt is picit kevésnek találom.
Gyapot feldolgozó gyárat is találtam egy Újat, amit betettem, csak még azt is alakítani kell picit, mert pl a vetőföldet nem tüntettem el alóla, meg kerítés, fák, kapu stb kell mellé.
Plusz, teszek bele még, hús feldolgozót is a Gross Kern Land monopolos V2 mapból kiszedtem. Csak még azt kell kitalálnom, hogy hol szedjem fel a kocsikra az állatokat. :S Ezért asszem, kell 1-2 triggert is ki böngésznem valahonnan, mert nincs kedvem napokig találgatni hogy hogy oldjam meg. :S Tesék a map mellesleg, amiről beszélek. : [link]Amin ObiGabi is alkot, és tett fel 1-2 képet a napokban, azt is picit át fogom pofozni, mert még az sem tökéletes.
Számomra.
Pl a farm épületek egy része. :S -
apach
senior tag
A Gordons Big Mapot keressétek meg modhosteren.
Én ezen játszogatok, és tök jó. Nem sok növény van benn, de az alapokon kívül, ahogy a Giants Editorban és a Notepad ++ ban megnyitva, burgonya és cukorrépa is van. de van még 1-2 valami. Most alakítom picit át épp a farmot, mert nem igen tetszett.
Remélem működni fog. jah, meg 1 helyen nyitok egy útszakaszt, hogy összekössek 2 területet, hogy ne kelljen annyit menni. Emellett, teszek bele 1-2 újabb épületet.
Tejipart pl, hogy vajat szállíthassak, vagy épp kenyérgyárt és Lidl-t
Vagy Aldit. Még nem tudom.
Plusz 1-2 leadó és felvevő pontot. hogy pl a tejet felvehessem a tejiparnál a teherautóra, és átszállíthassam az Aldiba stb.
Príma kis map szerintem.
Jah, és nincs bad allock. Majd még írok róla infót ha végeztem. 
-
apach
senior tag
Hello. Hmm. Mégsem vártam a szelektálással.
Kiszedtem mindent szinte ami nem kellett, de így is, pici híján, 4 gigányi mód van benn játékban. Ebbe, 5 vagy 6 darab Mapot és a hozzájuk kellő cuccok vannak.
Viszont, találtam egy Mapot, ami szintén tök jó, és nem bad alock-ozott még eddig.
Nem tökéletes, mint ahogy eddig egyik sem nekem, de el játszogatok rajt. Viszont, a mapom ügyével sajna megakadtam, mert nem tudom mitől nem tölti be a játék.
Lehet rosszul csomagoltam be? Vagy nem tudom, de már nincs benn tudtommal semmi olyan, a mapon, ami az utolsó betöltésénél még nem volt benn. Ezért passz sajna hogy mi lehet a gondja. 
-
apach
senior tag
válasz
mimi93imi
üzenetére
Nah. látod. Nekem ezért nincsenek ilyen pótjaim és semmim. Rövid úton repül ami nem úgy működik ahogy azt én szeretném! De most én pl addig minden javítással, szelektálással várok, amíg meg nem lesz a jövőhét végén a Platinum verzió, mert van vagy kb 5-6 map, ami kéri sajna a DLC részeket sajna. Így most letöltöttem egy mapot nemrég, remélem ez menni fog addig nekem, és tudok játszani. A saját mapom meg majd akkor folytatom/javítom ki,(már ha rájövök a hibára), amikor lesz hozzá kedvem. Most egyenlőre elvette egy kis időre a hiba.
-
larpi
tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
Csak egy kérdés: A VGA kártyád megfelelő a a játékhoz?
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Nekem Asus P7H55 lapom van, 16 G is bővíthető, i3-as 530-as (2.93 gigás) Dual Core procival. Igaz, ez már elavult szerintem, vagy legalább is, nekem... :S De sajna a csere az sajna váratni fog nem tudom mennyi időt magára. Most viszont, AMD gépen gondolkodom, egy 4 magos procival.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
Én inkább 8 GB RAM-ban gondolkoznék. Nálam az XP-nél volt kettő. Memóriából sosem elég, de erősen pénztárca függő. Az alaplap kézikönyvében megtalálod, hogy max mennyit tud lekezelni az alaplap, ill. mekkora modulokból lehet építkezni. Pl.: 1db 8 GB-os modul, vagy 2db 4 GB-os, stb.
-
apach
senior tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
Hali. No. Nekem is Win7 van a gépemen. 64 bites, és 6 Giga DDR3-as 1333 MHz-s ramokkal, de a "nem eredeti" (még) Platinumból Bad allockkal engem is pl kivág. Így most várom a fizut és megveszem az eredeti Platinumot. (A normál verzió,) eredeti, sőőt, 2 eredeti Game-m is van egyből, de alap pályából, nem emlékszem hogy kivágott volna. Max, valami rossz map miatt. Ha nem eredeti a játékod, akkor szerintem hagyd, és vedd meg az eredetit inkább, Ahogy én is megteszem. Lehet, hogy utána tolhatod majd látástól mikulásig a gamet!

Én egyenlőre csak a Gross_Kern_Land mapon tud(nék) játszani a sima 2011-el, a többim sajna BGA-s és ezért kell majd a Platinum. De már beszéltem 576 kbyte boltos taggal, aztán megyek érte fizukor. Nah meg, láttam egy Másik farmerkodós gamet amiben igaz, csak Claas gépek és cuccok vannak, de ugyan annyi az ára. Így szerintem még azt is megveszem.
2000/game lesz majd. 
Mellesleg, 300 megás mapokkal vagyok majdnem tele.
Berakva gameba, plusz kb 200 körüli mód. 
A Gross Kern Land alappal tudsz sima gameval játszani amúgy ha érdekel. Kicsit csupaszka,
de szerintem így is príma. Viszont, én amondó volnék, hogy vedd meg a sima gamet is és kapásból mellé a Platinum verzióját is, mert a BGA mapok miatt kelleni fog mindenképp!
Vagy, egyenként vedd meg (drágán) a DLC 1-2-3 pakkok valamelyikét. Épp amit esetleg a mep készítője (talán) feltüntet a map leírásában, ismertetőjében. -
panyesz76
csendes tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
Nekem egy "ACER ASPIRE 5742ZG" gépem van amiben gyárilag 2GB DDR3 memoria van!! Vettem mellé még 2 GB-ot,régebben csinálta nekem is de mostanában nem csinálja! Előfordulhat,hogy a háttérben futó valamelyik programmal akad össze!!

-
mimi93imi
csendes tag
még egy biztos járt márt mindenki az http://www.ls2011-mods.com oldalon van ez spéci silós kombájn utáni féloldalas pótkocsi hogy azt kell kiűríteni mert az istené sem jövök rá, odáig már el jutottam hogy mellé kell állni egy pótkocsival, de semmi...
-
mimi93imi
csendes tag
sziasztok új tag vagyok a játékot ismerem már teljesen szét moddoltam nincs is vele baj csak tudom silózó gépem kukoricát arat nem silót mivel a kukorica embléma van jobb sarokban mivel kell ezt át állítani, már végig nyomkodtam az egész billentyűzetet, de semmi :S:S? még egy kérdés játszik e valaki new holland cr 9090el hogy lelehet e állítani a kombájnt? mivel kiszállok és az eredeti kombájnok leállnak maguktól de ez nem, zavar hogyha ott vagyok mellette h zúg, akkor zúgjon mikor kell...
köszönném a segedelmet

-
FarmingSimul
csendes tag
és ha mondjuk vennék még 1 ilyen ramot ami most van? Dual Channeles az alaplapom
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
A sebesség egész jó, de a mennyiség szerintem kevés. Próbáld meg bővíteni, ha az alaplap és a pénztárca engedi. Nekem Win7 64bit van fent, 16GB DDR3 805MHz dupla csatornás memóriával. No problem...
-
ObiGabi
aktív tag
Eh... Na még egyszer. Lassan írok: a disznókat nem venni, hanem nevelni kell.
Ez a játékban annyit jelent, hogy takarmányt kell szállítani a disznóólhoz. Nem keveset, sokat.A takarmány búzából, árpából és kukoricából áll. Ezeket az alapanyagokat a takarmány készítő üzembe kell vinned. Szóköz billentyűvel tudod lerakni. Ezután egy takarmányszállítóval innen elviszed a disznóólhoz és lerakod. Bizonyos mennyiség után egy élőállat szállítására alkalmas póttal el tudod szállítani a húsüzembe malacokat. Itt lerakod, pénzt nem kapsz érte, hanem, ha kellő mennyiséget leszállítottál, akkor kapod a húskészítményeket. Ezt felpakolod egy hűtőkocsira és elviszed a boltba, ahol eladod. Így lehet nevelni a bocikat is. Ez a tehenészkedés nem tévesztendő össze a megszokottal! Elképzelhetőnek tartom, hogy a húsüzemből akkor tudod elvinni a cuccot, ha tehénkéket is szállítottál. Azt, hogy épp miből hogy állsz az F12-es menüben látod, 1-től 6-ig nyomkodhatod a gombokat az egérrel.
Így már oké?
Jó disznópásztorkodást!

-
FarmingSimul
csendes tag
DDR3 1db 2GB-Kingmax 1333Mhz
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
Üdv!
Igen, elképzelhető, hogy eredetivel nem produkálná a jelenséget. Illetve, erősen memória igényes a game + a Win7 -is. Alapból a Win korlátozza a memória használatot, ha azt érzékeli, hogy többet akar a program, akkor azt "leállítja". Többeknél a Badallocation hibaüzenettel dobja ki a játékosokat.
Mennyi és milyen a memória van a vasban? DDR2? DDR3? Mekkora a sebessége (frekvenciája)? -
FarmingSimul
csendes tag
Köszi.
Ha valakinek lenne még ötlete az légyszives írjon!
-
panyesz76
csendes tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
Üdv, nem tudom a hiba okát,nekem is win7-en fut,néha csinálja de újraindítóm és akkor jó!De eredeti játék kb:1000 ft-ba megáll,vedd meg !!!
-
FarmingSimul
csendes tag
Kérlek a tényleges megoldást írjátok mert ilyen alap dolgokat írtak eddig mindig hogy telepítsem újra meg ilyenek..
-
FarmingSimul
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy..
Windows 7-em van feltelepítettem a játékot elindítom a karriert és a Giants Game Engine működése leáll.
Újra raktam a játékot, töltöttem le hozzá másik cracket, patchet.., mindent megpróbáltam semmi nem jó.
Elmentem haveromhoz felraktam a gépére ott működött csak neki XP van nem Win7 nem tudom mi lehet a probléma kérlek mondjátok meg mit lehet vele csinálni.
-
apach
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyiket lehet én is leszedem és tesztelem.

Így el kell kezdenem elölről mindent.

Lehet rosszul csomagoltam be? Vagy nem tudom, de már nincs benn tudtommal semmi olyan, a mapon, ami az utolsó betöltésénél még nem volt benn. Ezért passz sajna hogy mi lehet a gondja.