Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi93imi
csendes tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
hogy lehet a hírlevelet kikapcsolni?
-
apach
senior tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Eredetivel tudsz csak!!
-
nevo
aktív tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Igen, online csak eredeti játékkal tudsz játszani.
A MEZŐGÉPEK pakk csak a sima farming simulator 2011-el működik, a platinum kiadással már nem.
-
nevo
aktív tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
offline mindenképpen
-
apach
senior tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Ki? és Mit?
De ha tőlem kérded, akkor, a Mapnak az egyik XLM vagy DDS fájljában kitöröltem a tejes autó bejegyzését vagy mi az, és mentettem. Ezt a Notepaddal tudod megcsinálni, vagy a Notepad++ nevű programmal megnyitni megkeresni törölni, stb stb. De most sok mindenre nem nem emlékszem, úgyhogy magam miatt is újra össze kell kotorásznom az adatokat és infókat, mert hamarosan szükségem lesz rájuk megint. Ha nekiállok Újra a saját mapom készítésének.
-
apach
senior tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Nah, ezért viszem én magam a tejet el a tejiparba, és nem a tejes autó. Ki is van iktatva a tejszállító, hogy manuálisan, vagyis csak én, ha odamegyek X kocsival a tej tartályhoz, akkor azzal elszállítom. Nekem a minél valóságosabb dolgok jönnek be. A saját mapom is ilyen lesz, sőőt, hús szállítós, stb.

-
orixon
csendes tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Na latod en is epp ezen gondolkodtam el....ezt majd te kitapasztalod..:-p

Nem tudok mit mondani erre a kerdesre.
-
orixon
csendes tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Meglehet allitani az idot..es akkor mindig mindig nappal lesz...
Itt a megoldas:Ahhoz, hogy az idot megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pölö jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: "settings timescale="X" " Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az ido (1x [valós ido], 4x, 16x, 32x, 60x).
Tehát ahhoz, h megállítsuk az idot, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
Például: settings timescale="0.000001" -
Tacsika
aktív tag
válasz
Sárkánygriff
üzenetére
Opciókban tedd magasabbra az időt, így csak az éjjel fog gyorsulni (a termeléssel együtt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest