Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Grincsulás
üzenetére
Én együtt csináltam a kettőt. Előre permetező, hátul a vetőgép, de a Pronto 9 méteres asszem műtrágyázni és vetni is képes egyszerre. Legalább is a 17-s ben így van.
-
Grincsulás
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor kell permetezni? Közvetlen a magok elszórása után, vagy mikor már kikeltek?

-
Kismutyur
újonc
Sziasztok!
Tudom, hogy már nem nagyon van aki játszik a 2011-es verzióval, de azért megkérdezem, hogy újra raktam a gépemet, és ezzel együtt a játékot is, de nem enged belépni, a helyes kód után ezt írja ki : Sikertelen. Nincs profil hozzáférés.
Ha valaki tudja a választ, annak örülnék.
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv : Kismütyür
-
GICA666
tag
Sziasztok.Tudtok a rising cities-hez hasonló játékot? Ez ilyen város építő.Ha lehet magyarul.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
maffia205
üzenetére
Üdv!
Hááát... már nem sokan játszhatnak a 11-es verzióval. Egy tipp: az ilyen eszközökből két fajta létezik, egyik a homlokrakodóval ellátott traktorokhoz, a másik pedig a rakodógépekhez.A kettő csatlakoztatása eltér egymástól, nem kompatibilisek egymással. Nem lehet, hogy a rakodógépét akarod felszerelni?
-
maffia205
újonc
Szép jó napot!
Lenne egy problémám
: Van egy szerény Deutz Agroplus 77-es traktorom és akármit csinálok ,nem veszi fel a bálarakodót :/ ( nem régen kezdtem
sok tapasztalatom nincs
) 
-
gogabi79
tag

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs