Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
A Map aminek a linkjét betettem hibamentes a Log fájlban teljesen! Holnap, vagyis Csütörtökön még tesztelem jobban. Gross_Kern_Land szintén hibátlan és jó kis map.
Van mit dolgozni azon is. 
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Hali.
Holnap mit csinálsz? Egy kis Multi beleférne?
Most akarom tesztelni a 2-k mapot ami szintén 4szeres méretű.
Gépekben nem lesz hiány, mert a készítője tett bele módokat, vagyis nem kell külön gép stb ha nem olyan amit mindenképp szeretnél majd használni. de 300 megás map.
Kb 2 körül lenne a dolog. De, lényeg hogy este 9 ig tudjunk majd tolni egy kis game-t. 
Ezt tesztelem mindjárt.

[link]De lehet hogy a Gross_Kern_Land alap mapon toljuk. Meglátom mindjárt mennyire okés a map.

Lessétek meg ezt a mapot és véleményt várok.
Aki meg be akar szállni, az jelezzen. De, max 3-4 játékos lenne. Az szerintem elég.
Az egyéb gépeket meg majd beteszem max. Csak ki lenne a Szerver?? Legyen 2 szerver ugyanezzel a mappal? Így valamelyiken mindig tudnánk játszani ha van időnk?
Nekem oké lenne a dolog. -
apach
senior tag
-
miklos75
csendes tag
Segitseget kerek. Burgonya,repa,paradicsom,stb, begyujtesehez. Koszi.
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék:
Vagy egy letöltött Pöttinger fűkaszám, ami nagyon szép kidolgozású, szépen animált. Van hozzá egy háromszög alakú adapter (nem tudom mi a pontos neve), ennek segítségével lehet az egyes fűkaszát a traktor elejére felakasztani. Viszont néha gondol egyet és megbolondul. A mentett állást be lehet tölteni, de nem lehet csinálni semmit. Egyedül: CTRL+ALT+DEL, majd program bezárás. A hibanaplót ezzel írja folyamatosan tele:
".../FarmingSimulator2011/mods/PoettingerAlpha/FastCouplerAttachment.lua(37) : attempt to index field 'fastCouplerAttacher' (a nil value)
Lua: Error running function: update"Nekem ez semmit nem mond, azon túl, hogy valamit frissíteni akar.
Tudja valaki mi lehet a gond?
Innen tölthető le: Szerszámok/Fűkaszák/PoettingerAlpha & PoettingerX8
Ill. ez a hivatkozott .lua fájl:
--
-- FastCouplerAttachment
-- Specialization for FastCouplerAttachment
--
-- @author Manuel Leithner
-- @date 10/08/09
--FastCouplerAttachment = {};
function FastCouplerAttachment.prerequisitesPresent(specializations)
return SpecializationUtil.hasSpecialization(Attachable, specializations);
end;function FastCouplerAttachment:load(xmlFile)
self.onFastCouplerAttach = SpecializationUtil.callSpecializationsFunction("onFastCouplerAttach");
self.onFastCouplerDetach = SpecializationUtil.callSpecializationsFunction("onFastCouplerDetach");self.fastCouplerAttacher = nil;
self.fastCouplerJoint = nil;
self.doJointSearch = false;
end;function FastCouplerAttachment:delete()
end;function FastCouplerAttachment:mouseEvent(posX, posY, isDown, isUp, button)
end;function FastCouplerAttachment:keyEvent(unicode, sym, modifier, isDown)
end;function FastCouplerAttachment:update(dt)
if self.doJointSearch then
for k,v in pairs(self.fastCouplerAttacher.attachedImplements) do
if v.object == self.attacherVehicle then
local joint = self.fastCouplerAttacher.attacherJoints[v.jointDescIndex];
self.fastCouplerJoint = joint;
end;
end;
self.doJointSearch = false;
end;
end;function FastCouplerAttachment:draw()
end;function FastCouplerAttachment
nAttach(attacherVehicle)
self.attacherVehicle = attacherVehicle;
self.fastCouplerAttacher = attacherVehicle.attacherVehicle;
self
nFastCouplerAttach(self.fastCouplerAttacher);
nDetach()
self
nFastCouplerDetach();
nFastCouplerDetach()
self.fastCouplerAttacher = nil;
self.fastCouplerJoint = nil;
nFastCouplerAttach(attacherVehicle)
self.fastCouplerAttacher = attacherVehicle;
self.doJointSearch = true;
end;
=> kettőspont és kis o betű -
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Hali. De van 7930-s nekem hibátlan, de fel kellene töltenem ahhoz hogy leszedhesd. Viszont, mi a gondod az R szériásakkal? Nekem is van sok, de semmi bajuk. Igaz, válogatom már le őket gépemről, hibátlanok vagy játékban hibátlanul működők megmaradnak, amiknek XML-t tudom javítani, azt is megtartom és majd kijavítom idővel, amit nem, az meg lazán repül, max ha szkinnek kell egy másik géphez vagy stbhez. De tudod mit? Van skypeom, ha akarod, átküldhetem neked párat ott. Privire várom a neved ha neked is van skypeod.
-
jani 204
csendes tag
tudna valaki john deere NEM r szériás gépet adni?

-
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Én meg leírom hogy egy Módot hogy tudod meg, hogy multizni lehet e vele vagy sem.
Keress az adott Pl John Deere gép modDesc fájljában egy ilyen sort:
<multiplayer supported="true" />
Ezt egy Most az imént letöltött, Multizásban is használható Fortschritt 303 ból másoltam neked ki direkt.
Minden módnál ezt meg kell nézni, amiket be akartok tenni a Multi játékba.Vagyis. Annyi a lényeg, hogy az imént bemásolt sorban, a true szó álljon, és NE a false. De ezt mapnál is szerintem meg tudjátok nézni. Ezt jegyezd fel, vagy jegyezd meg, mert pl én is azért töltöttem le a módot most, mert már nem emlékeztem rá hogy melyik szó a Multi jelzése.
-
gogabi79
tag
válasz
jani 204
üzenetére
Én tudom,valamikor probáltam,és sikerült is.
Ha van egy mapod ami biztosan multiképes,és pár géped,és szeretnél több játékossal játszani ,akkor aztaz össze mododat el kel nekik is küldeni,Mindanyiotok mods mappájában azoknak a modoknak kel lennie.Erre mindig figyelni kell.
és egy kis videó segitség gyanánt,a serverezéshez.igaz nem magyar feliratos,de használható. -
jani 204
csendes tag
nem tudja valaki hogy hogy kell multizni modokkal?
köszi

-
jani 204
csendes tag
jössz hozzám multizni?
a pályám neve:van munka bőven
ki akar jöhet
(modokkal játszom) -
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Hali.
Én a Gordons Big mapot használom, vagy a Gross_Kern_Land szinte csupasz verzióját elsősorban.

De mindkettő 4 szer nagyobb map, az alap, gyári mapnál.
Jobb, mert nagyobbak a földek, jobban lehet alakítani pl a fákat, erdőket, stb.
Van hely az esetleges szerkesztéshez. 
Ha van Platinum verziós 2011-d, akkor majd beszállhatsz ObiGabihoz és hozzám Multizni.
Akkor 3-n játszunk majd egyszerre, 1 mapon.
csak egyenlőre még takarítom a gépem. Jövőhéten lesz egy kezdés majd, a Gépeket stb majd adjuk ObiGabival. Viszont, Korszerű gépekkel játszok én, és szerintem ObiGabi is majd. De ha kéred, akkor teszünk majd be Fortschrit 516 vagy 517 vagy 518 kombájnt és ennyi. Traktorom viszont John Deere-k Fendt-k 1 New Holland gép, 1 JCB lesz betéve. 1 MTZ-hez hasonló gépem van, max azt beteszem neked egy ifa HW póttal.
Én azt tudom, hogy majd egy Lexion 770-l fogom tolni 1200-s asztallal, 3 tengelyes hatalmas póttal, John Deere 8530, stb gépekkel. Sőőt, teszek bele Kamiont is ha kell majd. Van az is pár darab.
Hívnám gogabit is, de róla tudom hogy MTZ- Ifa, stb, vagyis a régi fajta gépeket szereti.
De ha gondolja megoldhatjuk a dolgokat hogy ha akar majd beszálhasson Ő is játszani. 
-
jani 204
csendes tag
már volt a játékomban őszintén nekem nem tetszett annyira
-
Dr.Én
veterán
válasz
jani 204
üzenetére
kék duna tsz v4 én most ezen mapon nyomulok...
-
jani 204
csendes tag
nem tudnátok MAGYAR mapot ls 2011 be???????

-
jani 204
csendes tag
tudnátok adni TG-10-es trágyaszórót?????
köszi -
gogabi79
tag
A FRAPS egy teljesítmény-mérő, képlopó és valós-idejű videófelvevő megoldás.
A FRAPS segítségével a képlopás rendkívül egyszerű, egy kattintással már el is készül. Az igazán hasznos tulajdonság pedig ezekben az elkészült képekben az, hogy nekünk nem kell képszerkesztő programba beilleszteni, automatikusan elmentődnek. Képes játék videókból is a jelenetek rögzítésére, mind az audio és video rész rögzítésre kerül.
ATI vagy NVIDIA kártyák mellett gyorsabb rögzítésre képes, az elkapott képeket JPG, PNG vagy TGA formátumban rögzíthetjük.video rola
[link] -
jani 204
csendes tag
mondjátok már meg hogy hogy kell felvenni a farming simulatorból a fraps-sel köszi
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Szia!
Oksa, köszi a linket.
Viszont, szeretnék kérdeznhi tőled, mert tudom Te csinálsz is módokat, így szerintem jobban tudod nálam a megoldást talán.
Egy pót kocsi hibája ez, 3 ilyen sort tett be a logba:
Warning: Material with id 0 not found in shape 'supportWheelCollision'.
Valami a kerekekkel van a Wheelből ítélve. viszont, 6 felnis pótkocsiról van szó, így a 6 kerék közül 3 nak valami hibája van, ettől függetlenül persze, hibátlanul megy játékban a pót, épp most teszteltem le újra.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Ez lemaradt az előző hozzászólásomból:
Aki szeretné kipróbálni a Lizard 2000-t, az navigáljon egy fájlkezelőben a játék telepített mappájába, azon belül az "sdk" könyvtárba. Az itt található "sampleMod.zip" fájlt pedig másolja a szokásos mods mappába és indulhat a game.
Nagyon tipp-top kis Robur lesz!
-
gogabi79
tag
El hiszem neked!Én is probáltam ezt azt xml ben,és pl egy mapomba beis tettem a naprafordot,de tovább nem mentem azzal.Viszont még jó lenne a szántás dolgot bele tenni a rábába,és szántásnál ugye megdölve szánt.2013 hoz van,de 2011 hez nincs.Nekemse igazán jött be a 13 ls mert grafika szine kicsit erös,viszont annyi uj van benne hogy állatok!.ezt meg tudták volna csinálni inkább az egészet a 11 verzióhoz.
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Hát igen. De türelem rózsát terem. Amúgy, én csináltam már pl olyat, hogy másik Módból tettem át a sebesség sorokat az XMLből, és mondhatom hogy össze is jött, bár, nem mindegyiknél. Szerintem könnyebb összehangolni talán így. Viszont, a 2013-s játék nem nyerte el a tetszésem. Lehet azért csak, mert a módok sebessége nem jól lett beállítva, amiket átírtak, stb. Én is próbáltam átírni egy trakeszt, amit 2011-l nagyon szeretek, de sajna Luákban több hibája lett, meg egyebek, így hiába írtam hozzá a kellő sorokat ahol kell. Luákba meg nem tudom hogy lehet megkeresni a hibás sorokat.
2009-l 2011 re sikerült elég sokat átírnom de most nem sikerül sajna. Pedig az XML-t is át írtam 1.0-l 2 re ami olyan volt. Nem gáz, de lehet hogy másik móddal sikerülhet.
Csak most a sok gigányi 2011-s módot tesztelgetem hogy szabaduljon fel hely a winyómon. :S -
gogabi79
tag
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Szia!
Ez tetszik is, csak remélem ez nem úgy fog elindulni mint a Fixes Ifáid.
Nem emlékszem már mennyivel mentek vég sebességben, de hirtelen lassúról szinte max sebességre gyorsultak fel.
Kicsit el szomorított a dolog, mert szeretem a Fixes vagyis a Hosszú platós Ifákat. Kék színben persze. 
-
gogabi79
tag
válasz
colin81
üzenetére
Elvileg vissza lehet 2013 bol is tenni 2011 be modokat,csak nem mindegyiket sikerül.Talán hamarosan majd valaki,ebben is nagy segitségünkre lesz,aki meg alkotja ennek modját hogy hogy is lehet.Én ha át is rakok modokat,odáig jutok velük,hogy meg jelenik a többi gép közt,de amikor meg szeretném venni azt,nem tudom
-
colin81
tag
Ahó emberek!! Valaki igazán segíthetne,
ls13 mappot szeretném betenni ls 11 be ha lehet! sos -
apach
senior tag
válasz
akos 2002
üzenetére
Szia!
Attól is lehet, hogy van köztük 1 vagy akár több is, ami valamiért hibás. Ezt úgy tudod kideríteni, hogy a MyGames mappába bemész a játékhoz, oda ahol a mods mappa is van, és a log file-t megnyitod, és ahol Error-t vagy Warning-t ír, azok vagy teljesen, vagy részben hibásak a dolgokért. De!
Arra figyelj, hogy ha Warning van pl egy Pótkocsinál, és utána a sor végén külföldi idegen nyelvén vennek írva a játékbeli növények, az a mód JÓ!!! Azt ne szedd ki, mert az azt jelzi, hogy nincs az adott mapon az a növény. Vagyis, amin játszol mapon, ha nincs pl Repce, akkor azt kiírja a pótnál a sor végére.
Ahol pl a sor végén azt írja hogy utf-8 akkor az adott módnak, egyik XML fájljában nincs átírva utf-8-ra a fájlja.
Előfordul sajna hogy elfelejtette a feltöltője vagy megcsinálni rendesen, vagy pedig nem javították ki még.
De nem nehéz megtalálni, mert az adott sorban, leírja hogy melyik XML fájlban van a hiba név szerint, így csak azt kell megkeresned és javítanod a Notepad++ progival.Ezt pedig azoknak írom, akik még nem tudják:
Van olyan hogy Bad Allock vagy valami ilyesmi a hiba jelzés amikor leáll a játék és kilép stb.
Ezt, ki lehet javítani egy programmal, amivel a játéknak, a fájljai közül, 2-t meg kell az adott programmal nyitni, és át kell írni a memória használatot. vagyis, nekem azért volt ez a hibám, mert nem tudott a játék elég memóriát használni a gépből!Tessék a megoldás:
[link]Ezt töltse le akinek ilyen még előfordul és benne le van írva hogyan kell megcsinálni. De, sose kezdjétek el Biztonsági mentés nélkül csinálni semmit!!!
Nem magyar nyelvű amúgy, de ha Én eligazodtam nyelvtudás nélkül, akkor más is. -
jani 204
csendes tag
nem tudja valaki hogy a farm simulator-2011-ben hogy kell videózni???

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
jani 204
üzenetére
Szia!
Egy olyan kombájn kell hozzá, ami be van "állítva" napraforgóra is. Az alap gépek nem tudják.
Van itt néhány 2011-es mod: [link].
A betakarítógépek mappán belül van egy kombájnok mappa, itt találsz egy Cat Lexion 760 770TT mappát. Az ebben lévő zip fájlokat töltsd le a C:\Users\"felhasználónév"\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\mods könyvtárba. Három vágóasztal van hozzá: egy búzához, árpához, repcéhez, egy a kukoricához és egy a napraforgóhoz.
A gép egy idő után bekoszolódik, de egy nagy nyomású mosóval csillogóra tudod varázsolni, igaz alapos munkát igényel. Másik lehetőség: kint hagyod az esőn.

-
jani 204
csendes tag
nem tudnátok hogyan kell a farming simulatorban napraforgót aratni?

-
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Hali.
Rar-t NEM lehet betenni, CSAK ZIP formátumot. Zipest is csak akkor, ha NINCS benne több másik csipes mappa. Ugyanis, pl egy Kombájnnál szokták azt csinálni, hogy A kombájnt is, a Vágóasztalt mindkettőt, és a vágóasztal szállító kocsiját is külön Zip mappába teszik! Vagyis, 4 darab Zip mappa IS lehet, a letöltött Rarban, vagy épp a Rarba csomagolt, Zipes mappában!
-
nevo
aktív tag
válasz
jani 204
üzenetére
Ha használnád a keresőt, akkor gyorsan megtaláltad volna a választ is, mert sokszor kitárgyaltuk már
például itt -
jani 204
csendes tag
hogyan kell az ls 2011 be rar fájlt berakni jó lenne ha elmondanátok
előre is KÖSSZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van mit dolgozni azon is. 

nAttach(attacherVehicle)

Van hely az esetleges szerkesztéshez.

2009-l 2011 re sikerült elég sokat átírnom de most nem sikerül sajna. Pedig az XML-t is át írtam 1.0-l 2 re ami olyan volt. Nem gáz, de lehet hogy másik móddal sikerülhet.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!