- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Háát, ezt passzolom. Viszont, sajna a saját "Óriás" mapom kezdhetem elölről, mert valamiért nem tölti be a játék már.
Így el kell kezdenem elölről mindent.
De majd csak ha lesz jobban időm rá. Most a korábban írt, 2 mapot pofozom picit át. Remélem mindkettő betölt majd szépen. Sőőt, Amit most alakítgatok, abba megpróbálok tenni bele még 1-2 újabb növényt. Igaz, a foliage mappában van elég sok. Ezért, mielőtt bele kezdek a beírásának, az i3D-be, csinálok egy mentést a pendrivemra. Utána meglesem a játékban egyik multi gyümis vetővel melléállok, és meglesem, hogy milyen növényeket enged. Felírom, lefordítom magyarra, aztán eldöntöm hogy milyet teszek bele.
Szorítsatok nekem hogy sikerüljön mindhárom, aztán ha a saját mapom is kész lesz, szólok, és lehet páran tesztelgethetitek majd.
Esetleg, aki ért az Editorhoz, kicsit még alakíthat rajt akkor. De ez még a jövő zenéje. Viszont az átalakítás alatt levő map ha kész lesz és betölt, akkor valahogy felteszem majd valahova, és leszedhetitek.
Szerintem tetszeni fog majd.
Kicsit korszerűsítem. 
ObiGabi, Te tuti megkapod!
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Jövedelem
- Battlefield 6
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Így el kell kezdenem elölről mindent.
Szorítsatok nekem hogy sikerüljön mindhárom, aztán ha a saját mapom is kész lesz, szólok, és lehet páran tesztelgethetitek majd.