Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz ObiGabi #1240 üzenetére

Szia!

Háát, ezt passzolom. Viszont, sajna a saját "Óriás" mapom kezdhetem elölről, mert valamiért nem tölti be a játék már. :( Így el kell kezdenem elölről mindent. :( De majd csak ha lesz jobban időm rá. Most a korábban írt, 2 mapot pofozom picit át. Remélem mindkettő betölt majd szépen. Sőőt, Amit most alakítgatok, abba megpróbálok tenni bele még 1-2 újabb növényt. Igaz, a foliage mappában van elég sok. Ezért, mielőtt bele kezdek a beírásának, az i3D-be, csinálok egy mentést a pendrivemra. Utána meglesem a játékban egyik multi gyümis vetővel melléállok, és meglesem, hogy milyen növényeket enged. Felírom, lefordítom magyarra, aztán eldöntöm hogy milyet teszek bele. :) Szorítsatok nekem hogy sikerüljön mindhárom, aztán ha a saját mapom is kész lesz, szólok, és lehet páran tesztelgethetitek majd. :) Esetleg, aki ért az Editorhoz, kicsit még alakíthat rajt akkor. De ez még a jövő zenéje. Viszont az átalakítás alatt levő map ha kész lesz és betölt, akkor valahogy felteszem majd valahova, és leszedhetitek. :) Szerintem tetszeni fog majd. :) Kicsit korszerűsítem. :)
    ObiGabi, Te tuti megkapod! :D

Új hozzászólás Aktív témák