Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
Hali. No. Nekem is Win7 van a gépemen. 64 bites, és 6 Giga DDR3-as 1333 MHz-s ramokkal, de a "nem eredeti" (még) Platinumból Bad allockkal engem is pl kivág. Így most várom a fizut és megveszem az eredeti Platinumot. (A normál verzió,) eredeti, sőőt, 2 eredeti Game-m is van egyből, de alap pályából, nem emlékszem hogy kivágott volna. Max, valami rossz map miatt. Ha nem eredeti a játékod, akkor szerintem hagyd, és vedd meg az eredetit inkább, Ahogy én is megteszem. Lehet, hogy utána tolhatod majd látástól mikulásig a gamet!

Én egyenlőre csak a Gross_Kern_Land mapon tud(nék) játszani a sima 2011-el, a többim sajna BGA-s és ezért kell majd a Platinum. De már beszéltem 576 kbyte boltos taggal, aztán megyek érte fizukor. Nah meg, láttam egy Másik farmerkodós gamet amiben igaz, csak Claas gépek és cuccok vannak, de ugyan annyi az ára. Így szerintem még azt is megveszem.
2000/game lesz majd. 
Mellesleg, 300 megás mapokkal vagyok majdnem tele.
Berakva gameba, plusz kb 200 körüli mód. 
A Gross Kern Land alappal tudsz sima gameval játszani amúgy ha érdekel. Kicsit csupaszka,
de szerintem így is príma. Viszont, én amondó volnék, hogy vedd meg a sima gamet is és kapásból mellé a Platinum verzióját is, mert a BGA mapok miatt kelleni fog mindenképp!
Vagy, egyenként vedd meg (drágán) a DLC 1-2-3 pakkok valamelyikét. Épp amit esetleg a mep készítője (talán) feltüntet a map leírásában, ismertetőjében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Tekken 7 Playstation 4
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Berakva gameba, plusz kb 200 körüli mód.