Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
nincs. sőt kifejezetten kerülendő a megrendeléseket teljesíteni.. te is látod hogy a piacon lényegesen többet kapsz értük.. 1 akár 2 nullával is többet.. az a pár tp amit ad meg szintén vicc..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
-
Szia!
Szerintem előbb a tisztást szerezd meg teljesen, aztán szigorúan a bahamára gyűjts. Ha megvannak a területek, csak azután kezdj el mást kiváltani. Én ezt tenném.
Holnap mega TP nap, és lesz egy óra átfedés a fák napjával. 10:00-kor kezdődik a TP, és 11:00-kor van vége a fák napjának. Gondolom nem kell mondani, hogy nehogy learassátok a fákat reggel 8-kor. 10:00 után szerezni kell FA-at, és az extra TP-vel learatni a fákat még 11:00 előtt.
Aztán a sok FA-on amit begyűjtöttetek vehettek titok ólat, hisz jön a sas, és a pocok...........
Hurráááááááá -
BÁ Nutrition
addikt
mesterségek völgye, lekvárfőző 4es szint. ha nem csináltad meg az eventet hozzá akkor csak farmaranyért tudod venni
töklekvár meg 1es, szintén event vagy FA-ért[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
A ritka állatokat a feladatokba kell beadni, illetve jó pénzért lehet eladni őket. A szülinapi akol pedig aratások nem 1, hanem 2db. juhot ad.
A csere engedélyekkel gyakorlatilag semmit nem érsz, hacsaknem le tudsz csapni gyorsan egy olyan ajánlatra, amit valaki elb@szott. Az ajándékozás értelmesebb. Azokat tudod küldeni, amik a raktárban vannak. Fák, ólak, kitehetők. Egy nap 20 ajándékot kaphatsz.
-
-
Calogero
addikt
-
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem per pill napi 280k tp körül jön naponta
fák, kitehetők, és a paszuly adja, ha csinálnám a megrendelős részt akkor elvileg még 100k jöhet rá könnyedén, de simán lehet hogy nem éri meg annyira mintha veszel tp-t adó csatnikat és "megeszed"
de csak addig míg rá nem állnak, mert akkor egyből felmegy az áruk és szintén nem éri meg
jó esetben meg lehet venni 1 tp-t 2 csp-ért szal ha elversz egy répásalmás csatni árát erre akkor az +50k tp, ha kettőt akkor már 100..
simán összejöhet fél milla tp is naponta kis odafigyeléssel.. pláne ha beizzítasz pár segédfarmotyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ngabor2
nagyúr
itt igazából az jön, mint a jogvédőknék a veszteség, ami nem is veszteség, csak elmaradt haszon. ha mindenhol xxl mandulád van kinn, vagy hasonló magas tp-t adó fa, akkor igen nagyon rettenetesen sok tp-t kaszálhatsz egy nap. ha nem az van kinn, hanem az eventnövényt termeled, akkor kevesebbet, közben haladsz az eventtel. tehát veszíteni semmit nem veszítesz, csak más úton jársz, kevesebb tp-t szedsz össze.
-
-
-
-
-
Nem tudom mire lesz jó a felröppenő?
Beváltják majd? A feladatba már nem kell, mert kész van, csak gyűlik-gyűlik.
Én meg sem néztem mennyibe kerül a pók, de tényleg 5000 nálunk is! Gyorsan kirakok pár tucatot 3900-ért.
Csinálj egy hosszú makrót, amin minden rajta van, a terület váltás is. Bár persze ez is tilos a szabályzat szerint. De tudjuk, hogy igazából nem is használod, csak elviekben vizsgálod a lehetőséget, hogy mi lenne ha.......
(#6297) feribk
Te melyik eventet csinálod?
Az én Teli házasomban 8 feladatsor volt.
[ Szerkesztve ]
-
Én nem használom, mert van most munkásom.
A gond az volt régen is, hogy x-y koordinátákat jegyez meg, és ha egyszer bejött egy ilyen gyökér reklám ablak, vagy valami rendszer üzenet, akkor már az egész makro megy a lecsóba. A víznél, vagy a térkép váltásnál, többször kattints, 1-2 másodperces szünettel. Ez a módszer régen jó volt, bár akkor ugye teljesen más volt a térkép.
De ez csak amolyan kíváncsiság volt, hogy megoldható e a dolog. Igazából nem használtam, csak tesztelgettem a makro program tudását.
-
-
Nem 4 hanem 3.
Három cukrot ad húsz óra alatt. Borzasztó rossz befektetés, 20 órára kivonni egy területet szaros 50TP-ért.
Nekem 3 cukor fa van kint dísznek, de már nem sokáig, sokkal jobban megéri magas TP+s valamit kirakni, és a felröppenőkből bőven jön be cukor.
Ha van 15 cukorfád, az napi 45 cukor, ennyi simán összejön az aratásokkor, és nem bukok sok pontot.
-
ngabor2
nagyúr
ja, nekem kb. 3000 cukor, 3500 só, meg vagy 2000 virágdrót van a raktárban. nincs semmi értelmes, amit tudok termelni, és utána eladni, vagy felhasználni. a csatni is csak gyűlik, van belőle vagy 15. a töklekvárról nem is beszélve. mióta 70k körül lehet venni csatnit, nem is hajtok a 4. szintre, úgyse akarok sok fa-t adni egy receptért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPad topik
- Külpolitika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest