- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozsa
tag
Nem kaptam meg a magyarország matricát.... frissítés, ki-be lépés, ccleaner megvolt.
Van aki befejezte és megkapta rendben? -
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #2790 üzenetére
A virágok készen vannak, és 550 füzérem van.
Most rózsázok (vörös) de szerintem nem lesz a 800 db -
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2792 üzenetére
Bocsi erről megfeledkeztem! Remélem hamar felépülsz, és igyekszel vissza kapálni a birtokra!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Szotyi25 #2791 üzenetére
nekem első nap lemaradt merd reggel arattam a fákat és délután indult az event.. így most lett 520 környéke. ill keddtől kórházban leszek.. így utsó szint nem fog összejönni. nem baj szerencsére sok fát nem vágtam ki azért. tp nem veszett annyi. de mivel egyszer elaludtam a csatnival ezért újra kellett raknom szal benne lesz vagy 400k csp-be az event . 13 csillagért
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2790 üzenetére
Nekem 600 db van. Nem szerdán lesz vége az eventnek?
-
BÁ Nutrition
addikt
ki hogy ál a paprikafüzér gyűjtésével? szerintem nekem kedd reggelig nem lesz meg a 800..
-
Calogero
addikt
Néhány pletyka a 2. részről:
Lufira kell vadászni és ha "eltalálod" akkor a benne lévő nyeremény a tied lesz...
A Shaun-os event volt ehez hasonló.2. részben:
felreppenő: málnaszósz és/vagy kokárda
növény: török-szegfűA második rész nyereményei között lesz a Farmház, a Zászló (Magyar trikolór) és a Szökőkút.
Illetve képek az új disznólakról
márc 13-tól Valdemár Cirkusz újra aktív lesz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #2786 üzenetére
viszont a növénykékkel is kapod rendesen a paprikát, utána meg egyrészt kapsz tp-t/csp-t, másrészt jön a 2. forduló, ahol valószínűleg ismét ezek a virágok fognak kelleni.
-
BÁ Nutrition
addikt
nem is foglalkoztam sokat az eventtel de leeset hogy a csillagokhoz nem is kell az új növényeket termelni, elég ha csak a paprikát bedobálom
így csak a szigeten termelem a gyönygvirágot, meg egy kisebb részen irtottam az erdőt és lesz ami lesz
-
Mozsa
tag
Mit csinál a csokiöntet ha rászórom a vetésre?
-
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2775 üzenetére
Fel a fejjel, és gyógyulj meg! (Mobilnettől, lábadozás közben még nyomhatod, nem szabad annyi időt elpazarolni
)
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2772 üzenetére
Gratulálok!
-
Mozsa
tag
válasz
BÁ Nutrition #2777 üzenetére
jó csak hülyéskedtem.. bocs.
-
Mozsa
tag
válasz
BÁ Nutrition #2775 üzenetére
prosztata ?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gyorsan
bár most kell vagy 4 millió TP a következő szinthez, az eltart egy hónapig is, ha nem találok ki valamit..
gondolkodok is rajta hogy megcsináljam esetleg ezt a magyar eventet, csak nem tudom hogy felröppenő összejön-e, mert 13án kórházba kerülök.. szal a befejezése kétségesja meg meglett a második rózsaszín tehenészetem
-
válasz
Gratula!
-
válasz
Hogy a fenébe csinálod?
Egyébként pedig grat!
-
BÁ Nutrition
addikt
81
-
Rizzo
aktív tag
válasz
ngabor2 #2770 üzenetére
Ez ugyan olyan, mint a foci vb-s event, vagy a brazil meg francia volt.
Baloldalra kell beadni a gyöngyvirágot. 10 szint van, de ezek teljesítéséért nem kapsz semmit, csak egy TP értéket. Amikor eléred a 10. szintet és az is kész, akkor kapod meg a gyógyfürdőző mormotát.
Jobboldalon ugyan ez, csak ott orgonát kell beadni és a csp érték növekszik, 10. szint végén jár az ajándék, a szépítkező barihölgyek.Középen kell bedobálni a paprikákat, amik felröppenők, és ha bedobsz 1 db paprikát, akkor annyi tp-t/csp-t kapsz érte, amennyin áll a jobb és a bal oldali rész. Értelem szerűen először a két oldalt kell teljesíteni, elérni a max tp és csp szorzót, és utána minden egyes beadott paprikáért 100 Tp-t és 20 Csp-t kapsz.
A paprika bedobásoknak 6 szintje van, de itt már mindegyik teljesítéséért jár ajándék. -
ngabor2
nagyúr
A baloldali bedobó rész. Ide a gyöngyvirágot kell beadni, cserébe a számoknak megfelelő mennyiségű TP-t kaptok a bedobált paprikafüzérek után, ahogyan haladtok előre a teljesítéssel.
ezzel csak nekem vannak értelmezési gondjaim?
valamint a bedobó részben 10 szint van, a leírásban alatta meg 6. hogy is van ez?
remélem a 2. rész normális gazdaköri lesz. addigra teletermelem a pajtát virágokkal.
-
Calogero
addikt
-
nRu3
addikt
most ha akció van a repülös trágyára akkor arra lehet következtetni hogy boldog fa nap lesz végre ?!
mikor lesz már malac tenyésztés? 1milla cspért vettem még szarvasgombát , jó lenne majd szépen eladni -
pepe10.10
tag
hát én inkább szarvasgombából vettek 400-at. 2000 ért vettem, és ha visszagondolok a denevértenyésztés bekerülését követően mennyibe kerülte egy guanó, akkor nagyon megérte (20.000 csp) !!!
-
nRu3
addikt
válasz
BÁ Nutrition #2749 üzenetére
én vettem gyorsan 5kiló hurkát
jó lenne ha tényleg a disznó lenne a következő állatka mert most felvásároltam egy adag szarvasgombát és remélem eladhatóm szép-sok csengőértpengőért.teliholdas event holnap , azzaz szerda 15órátol lesz . valahogy az pont nem hiányzik.
-
ngabor2
nagyúr
úgy tűnik, csak szerver-karbantartás volt, mert semmi újat nem látok.
mikor megtudtam a múlt héten, hogy disznó lesz a köv. tenyészthető, gyorsan kitettem vagy 10 ólat. most az első baby boom-ra elegendő kiindulási anyagom van. az eleje 4-5. szintig úgyis gyorsan megvan, 24-30 csillag meg sose árt
a hétre sok eventet jósolnak: nőnap, teliholdas, magyar event... lesz mit termelgetni
valamiféle új trágyázásról is beszélnek, de arról még semmi konkrétum.
-
válasz
BÁ Nutrition #2753 üzenetére
Akkor ma kiteszem a piacra, van egy csomó belőle...
-
BÁ Nutrition
addikt
szoktam de csak marhákat abból sok van készleten. ill csak babyboom napon, most is adott egy lila tehenet, múltkor kalapost. így megéri
ill ha lesz malacfarm akkor megéri gondolom a szarvasgomba is.
hoppá akkor abból is kéne tankolnilátom erre más is rájött mert el is fogyott
-
válasz
BÁ Nutrition #2751 üzenetére
Igaz is, Te szoktál tenyésztéssel foglalkozni!
Akkor tényleg nem rossz ötlet!
-
válasz
BÁ Nutrition #2749 üzenetére
Gondolod megéri? Nincs túl nagy különbség a jelenlegi forgalmi ára, és a max között. Igaz ez változhat a dinamikus piac miatt.
-
Calogero
addikt
2012. március 6-án 10:00-tól 2012. március 7-én 11:00-ig
dupla sebességgel forog majd a malom.
-
Calogero
addikt
2012.március 6-án 00:01-től várhatóan 06:00-ig karbantartási munkák!
A Farmerama csapata
-
tothbabi58
csendes tag
Hát mostanában nem sokat foglalkoztam a 12 farmommal, de a Drakensang-ba 18-as szintű körmágus lettem!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #2734 üzenetére
ami barkácsolt és értékes, azt nem adom, ami meg csp-ért vehető, az senkinek nem kell. megfér a raktárban az a pár tyúkól, meg nyúlketrec, ebben a körben már nem cserélgetek.
a dísztárgyakkal is így vagyok. ami 200 tp felett ad, azt nem adom, ami alatta, azt meg nem gyűjtöttem be
-
pepe10.10
tag
válasz
BÁ Nutrition #2738 üzenetére
huhh még nagyonrégen, azthiszem 2010 őszi eventben volt benne, és ha mindent megcsináltál akkor kaptad meg. ez most aranyat ér a cserebere napon.. nem csodálom
-
pepe10.10
tag
válasz
BÁ Nutrition #2736 üzenetére
24 óra az érési ideje és fél órára +50% tp-t ad
-
pepe10.10
tag
engem CAT STEVE téli teleszkóp napóra és makkos mókus érdekelne nagyon. valakinek esetleg nincs ?
-
ngabor2
nagyúr
én elértem azt a helyzetet, hogy több állatom van, mint ami elfér a farmokon
a következő (értelmes) eventig kinn is marad minden barkácsolt ól, valamint a hozzájuk szükséges istálló. csak a bahamán nincsenek állatok, ott még kell a hely a vaníliának, meg az új küldetéshez szükséges egyéb okosságoknak.
-
válasz
BÁ Nutrition #2730 üzenetére
Hogy mit csináltál?
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2727 üzenetére
Akkor jó! Köszönöm a korrekt üzletet.
-
pepe10.10
tag
válasz
BÁ Nutrition #2724 üzenetére
esetleg egy gesztenyefa?
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2723 üzenetére
Köszi megkaptam! Ugye még csak a barackfa ment át? Elküldtem mindkettőt, de utána olvastam hogy 1 barátnak napi 1 ajándék.
-
pepe10.10
tag
válasz
pepe10.10 #2719 üzenetére
Sziasztok !
Úgy döntöttem, hogy a másfél év alatt összegyűjtött és feleslegessé vált holmijaimat kiárusítom. Nem kevesebb, mint 106 darab ajándéktárgyból válogathatsz kedvendre, az alábbi linken látható tárgyak közül. Rengeteg oldschool dolog van, ha hiányzik valami a gyűjteményedből most pótolhatod (gondolok itt pédlául a hiányzó bulis kirakókról, a kerekkeréken nyerhető tárgyakról, esetleg tárgyak hiányzó fejlesztéseiről vagy akár a 2010 es VB léghajóról stb.)
http://kepfeltoltes.hu/view/120229/2...toltes.hu_.png
(a linken látható képre kattintasz, akkor növeled a kép nagyságát!!)
Amik érdekelnek:
-olyan kirakható tárgyak, amik egy helyet foglalnak el, és 140 tp től többet adnak
-bagolyvár
-citromfa
-pillangókarám
-tejfa
-Gesztenyefa
-gömböt adó fa
Bármilyen üzletet meghalgatok, kombinálhatunk mindent, több tárgyat is egyszerre, mindent értékegyeztetéssel!
(csak akkor cserélek, ha a farmfotóban látom a cserélni kívánt tárgyat!FARMNEVEM: ironhorsesunday
-
pepe10.10
tag
Én irtam a farmodra, a 2 szivárványfa ügyében !
-
ngabor2
nagyúr
39. szintű játékosnak van 2 szivárványfája, amit elcserélne 1-1 tojótelepre. valamint szomszédokat is keres, eddig mindössze 4 van, úgyhogy jöhettek csőstül
neve: norbert88
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2715 üzenetére
Most nézem 1 barátnak csak 1 ajándék/nap. Ezek szerint holnap megy a tortaágyú (mivel a barackot küldtem ma)
Akkor csak holnap várjam a citromfát?
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #2715 üzenetére
Én is aktív vagyok most
Farm neve: Fanny farm
Csokiágyút tudom küldeni a megbeszélt mókusodért.
Szivárvány fáért mit tudsz felajánlani?
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2713 üzenetére
Oké főnök! Akkor hogy is van ez?
Mit csináljak, hogy tudlak elérni? A farm neve: Martuca80
Úgy nézem ajándékozóban tudjuk csak csinálni.
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2711 üzenetére
Citromfát szeretnék, de ha van még ilyen csecsebecse ami kell akkor azt hozzácsapom (értékegyeztetés forever), de följebb leírtam mim van.
-
Szotyi25
tag
válasz
BÁ Nutrition #2709 üzenetére
Üdv a fedélzeten. Érdekel még a tortaágyú?
-
BÁ Nutrition
addikt
mától már vagyok, én is aktivizálnám magam a csereberében
-
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #2696 üzenetére
1 szivárvány fám van
gesztenyém sajnos csak 1 van.
De van mégy egy tavaszi fám a raktárban.Fanny_Farm a farm nevem
nRu3: [link]
-
nRu3
addikt
melesleg ha benéztek a gazdakörbe akkor látok benne 2db új állandó eventet !!! lehet termelni majd rendesen a hosszan érő növényeket is !
-
Rizzo
aktív tag
válasz
antikomcsi #2703 üzenetére
Cserélni egyelőre csak lapokat lehet, most ezt csak úgy tudod megoldani, hogy Te ajándékozol valakinek 2 tyúkólat, ő meg ajándékoz Neked egy nyúlólat.
-
válasz
tothbabi58 #2702 üzenetére
Ezt még értem, és aztán hogy tudok mondjuk 2 tyúk ólat 1 nyúl ólra cserélni.
(Az ólak, csak példák)
-
tothbabi58
csendes tag
válasz
antikomcsi #2701 üzenetére
A léghajóra kell kattintani a főtéren!
-
Hogyan tudtok ólat cserélni? Nálam csak a könyv lapokat lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest