- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #3795 üzenetére
Most nálam délelőtt lentebb volt az ára a csatninak, be is vásároltam. 110k/ db áron.
Azelőtt olyan 130-140 volt.Küld át őket nekem ajándékba és nem lesz gondod velük
-
Miért nincs kecsketej a piacon?
-
Calogero
addikt
Lehet vásárolni...
-
válasz
BÁ Nutrition #3783 üzenetére
Há' mé'? Menyit akarnál érte?
Egyébként grat!
-
BÁ Nutrition
addikt
84. szint
6,7 millió TP
tök jó hogy ezért is 1 FA jár -
Calogero
addikt
Igazából nem lenne nehéz, nekem még valahol tetszik is.
Nem olyan egyhangú, ültetek aratok beadok feladat, hanem egy kicsit ésszel kell most dolgozni.Csak hogy nagyon idő így géphez kötött lett, azaz 5 napig a gép előtt kell ülni, és aki dolgozik az ezt nem tudja kivitelezni.
Valamint a megnyerhető ajándékok nincsenek egyensúlyban a küldetés nehézségével.Igaz július 4-ig szabadságon vagyok, de vizsgára készülök így most a farmozás háttérbe szorul, így ezt a részt én sem teljesítem most.
-
nRu3
addikt
válasz
BÁ Nutrition #3775 üzenetére
csak
azt tudja valaki az égig érő paszulynál a focis ághóz a hiányzó 2db tárgyat hol kaphatjuk meg? vagy lesz majd hosszabitás játék? .....
-
Komi28
senior tag
Valaki elküldené azt az írást ami be volt ide téve, hogy hogyan lehet FA szerezni könnyebben? Egyébként működik az a leírd dolog, valaki próbálta vagy csinálja is? Kösz
-
Nem is tudom, de valahogy semmi motiválót nem találok ebben a feladatsorban.
Nekem csak a 2 kitehető kéne még a felhőre, de az sehol. Reméltem egyet megszerzek a második részből, egyet meg az utolsóból.
Itt maximum az ezüstökön elmegyek az arató gépig, de többet biztosan nem csinálok. Ja, most látom mi kell az 5/3-hoz. Hagyom inkább a francba, én is rakom ki a fákat.
-
válasz
BÁ Nutrition #3769 üzenetére
Volt régen egy ilyen feladatsor "Étterem" vagy milyen néven. Ott voltak ilyen marhaságok, hogy a gép előtt kellett ülni, aztán sakkozni mikor vess és arass!
-
BÁ Nutrition
addikt
alapból nem ad semmit
ráadásul még időkorlátos is minden egyes szint hogy szétforgácsoljanak ha mégis elkezded és csatnizol
és beleraknak ilyet:
2525 bambusz
3075 gyep
35 pulyka
Teljesítési idő: 6 óra 00 perc
4 óra érési idejű növénnyel
még úgy is gáz ha aratás előtt indítod az eventet.. ki akarja állandóan ezt lesegetni?
rakom is vissza a fákatamúgy szerintetek az új szabályok miatt nő vagy esik majd a csatni ára?
-
Calogero
addikt
-
Nekem köles hiányzott 1500db.
-
ngabor2
nagyúr
kellene még vagy 5-6 mez a befejezéshez, viszont már nincs fa-m, hogy vegyek. ki tudnátok segíteni? ha nagy leszek, meghálálom.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #3750 üzenetére
az elején írták, hogy az event többi fordulójában is jönnek újabb kitehetők, amik mehetnek a felhőre. tehát ez nem bug, hanem feature
-
Calogero
addikt
Hiba került a focis eventbe.
Az egyik feladatba 50 000 CSP értékű gyümölcsöt kell beadni. De hiába adtad be azok nem íródtak jóvá, de pajtádból eltünt.Adjisten Gazdák!
A hibát végre sikerült teljes egészében javítani.
Sajnos azonban nem tudjuk megmondani, hogy mely gazdáknak veszett el a leadott termése.
Éppen ezért, úgy döntöttek a fejlesztők, hogy hétfőn kapunk egy bónuszkódot, mely 50.000 értékű gyümölcsöt tartalmaz.
Sajnos azokat a gyümölcsöket nem lehet jóváírni, amik a tegnapi nap folyamán elvesztek, ezért lesz a kód.
A kód segítségével teljesíthetitek a feladatot, amennyiben még nem adtátok le a szükséges mennyiséget.Ezért kaptuk a kódot
-
Calogero
addikt
ajándékkód a következő:
soccerbonus
Érvényes mostantól egészen 2012.06.14. 17 óráig.
Amit nyújt számunkra: 275 alma és 250 gesztenye. -
BÁ Nutrition
addikt
szívesen áldoznék néhány farmaranyat arra hogy a bigpoint fejlesztőinek a faxából vágjanak néhány centit
hogy lehet az hogy annyira belassul ez a tetves oldal hogy 20 perc mire egy aratást megcsinálok. ill persze aratógép csak évi 100.000ért van. rohadjanak meg
beintő szmájli -
-
Komi28
senior tag
Nincs valakinek pár zsák köles feleslegbe?
Wilson mit csinál egyébként, van valami haszna? -
Szotyi25
tag
Jópénzért lehet venni szupertrágyát
(Sajna még mi is így voltunk kb. az 50. szintig hiába strapáltuk magunkat csak nem sikerült megcsinálni 1 eventet sem végig
)
Csodálom hogy még nem találták ki hogy lehet jelzáloghitelt felvenni a farmra, hogy vehessünk ilyen vackokat! Na akkor lenne valósághű a játék! Kilakoltatás, árverezés.Öltönyhöz nem illik a kisfröccs, két talicska guanó közt!
-
-
Calogero
addikt
válasz
Szotyi25 #3728 üzenetére
leszedtem mindet be is adtam őket hogy a tornádó el ne vigye.
A mai napi is rendkívül kedvező paraméterek állnak rendelkezésre szupercellák létrejöttére. A rendkívül erős feláramlási erő (labilitás) és szélnyírás (eltérő magasságban eltérő irányú szél fúj) 120 km/h-s széllökés és 4-5 centis óriásjég mellett akár tornádó kialakulását is előrevetítheti. A heves események központja az Alföld lesz, de zivatar kialakulására az egész országban van esély
Piros riasztást adott ki az OMSZ a mai napra az ország keleti harmadára!
ui. most megyek eldugom az autót a jég elől.
-
Szotyi25
tag
Mizu Skacok! Mindenki kölest válogat?
-
Calogero
addikt
Én meg azt nem értem hogy a bahamás terményeket/állatokat/fákat minek tartjuk, ha ritkán lehet őket is valamire felhasználni? Eddig talán ebben az évben 1 eventbe lehetett őket felhasználni.
-
válasz
BÁ Nutrition #3724 üzenetére
A kitehető ajándék kell sajnos a felhőre.
De nem értem, hogy miért ezt a nyomorult barkácscuccot erőltetik állandóan. Amiből sok van, az nem ér lófüttyöt sem, ami meg ér is valamit, abból kevés van.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #3723 üzenetére
megéri beadni 50.000 barkácscuccot? kapsz pár kacsakatát, meg egy kitehető ajándékot
-
-
válasz
BÁ Nutrition #3718 üzenetére
Az oké, hogy nem jó, de a feladatba lehet beadni (Drakula Pókja).
A medve sem volt jó semmire, sőt, még mindig nem jó, de azt 10K-ért tudtam elpasszolni darabját.
Ilyenkor szeretem eladni, mert sok őrült veszi az újdonságot.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #3716 üzenetére
nem jó egyenlőre semmire a pók.. kb annyira mint a karácsonyfagömb
-
250-ért engedné kitenni a pókot! Ez vicc, a szentjános többe kerül, ami a tápja.
-
ngabor2
nagyúr
van itt valaki, aki tudna nekem kb. 3 óra múlva aratni? nem leszek gépközelben, és akkor lenne meg a pókom. aratógép van. ha van, dobjon már rám egy pü-t 1 óráig.
-
Még másfél óra, míg le tudom szedni az első pókom, kíváncsi vagyok mennyiért tudom felrakni a piacra.
Remélem kapok érte 20-30 ezret.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Calogero
addikt
válasz
Janoska26 #3703 üzenetére
Üdv Gazdák!
Sajnos egy váratlan adatbázishiba folytán sok játékosnál a belépés nem megy megfelelően (betölt 100%-ig, majd a háttérképtől nem lép tovább).A hibát már jeleztük az illetékeseknek, akik elkezdték megkeresni a hiba okát. Reméljük mihamarabb sikerül elhárítaniuk, de addig is türelmeteket kérjük.
Megértéseteket köszönjük!
Állítsátok át a nyelvet angolra belépés előtt.
Én betudtam lépni így. -
-
Annyira jó, hogy röpke 24 óra van erre a teliholdra és most sem lehet belépni, a büdös életbe nem lesz így meg a denevértenyészetem
10 perce csak a hátteret látom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest