- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Vaaaagy... Az első után már tudod, hogy mire kell számítani és megtervezed az egészet.
Első lépésként felszámolod a környéken a légelhárítást. Második lépésként a legközelebbi pick up ponton lehívsz egy resolver koptert (kétéltű, légi, vízi csodacucc), mert az kis helyre is le tud szállni. Harmadik lépésként odarepülsz a rádió mellé és aktiválod. A negyedik és egyben utolsó lépést szerintem könnyű kitalálni
Mondjuk nem mindig, ha láttam előre a rádió helyéből, hogy fogok tudni mókusruházni akkor nem vacakoltam, szeretek a ruhával közlekedni. Gyorsutazást is sokszor air droppal oldom meg és rögtön nyitom is a ruhát. Az elején kicsit szokni kellett, de most már profin használom.
Ja igen, kilépkedéshez: nekem kétszer crashelt a játék, mind a kétszer ugyanúgy, rá is kerestem a neten. Ha valamilyen küldetést/aktivitást megcsinálsz (akár rendes küldetés, akár kincsvadászat, AA gun, stb) ne nyomj instant térképet. Nekem kétszer is megnyekkent tőle, de mások is írtak hasonlót. Kell várni cirka 10 másodpercet és akkor nincs gond

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest