- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Engem a hangulata fogott meg nagyon. Tényleg olyan az egész, mintha egy karibi szigetvilágban lennék, a sztori, a zenék, környezet. Az FC5 semmilyen mértékben nem tudott megfogni, erőltetettnek éreztem a történetet.
Arról nem beszélve, hogy időnként GTA feelingem volt annyira jó benne csapatni kocsival, motorral, quaddal, jet skivel.
Nem nagyon szeretem az időkorlátos küldetéseket, de itt valahogy ez is müködik.
Egy rádión megkapod az információt, hogy hol találsz ejtőernyővel ledobott ellátmányt, de sietni kell, mert ha a hunta emberei gyorsabbak, akkor ráteszik a kezüket.És ilyenkor földön, vízen, levegőben bármilyen járművel oda kell érni miközben időnként még lőnek is rád, aztán az ellátmány mellett még komolyabb erővel is képviselteti magát az ellenség, ha szerencsénk van helikopter és tank nélkül.
Persze ilyenkor nagy segítség az idővel való versenyfutás során, ha megfelelő szett ruha van rajtunk, mert van ami ezt jelentősen megkönnyíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest