- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFoxyX
tag
Egy ilyennel én is összefutottam. Nálam annyiból állt a csata hogy:
Nope nope nope nope. És olyan messze szaladtam amilyen messze csak tudtam előle.Egyébként 20as szinten nektek milyen fegyveretek van? Én kicsit gyengének érzem magam. Igaz nem raktam perk-et egyetlen olyanra sem ami sebzést növel.
-
varadigabor
senior tag
Hogy lehet átköltöztetni a lakosokat mert nekem itt nem lakik senki?
Hogy van ennyi nyers anyagod hozzá? Mert itt nem találtam olyan sokat hogy ekkora bázist lehessen építeni.Kódok feltörésnél mi alapján kell kiválasztani a szavakat? Mert nyomkodok az értelmesekre de nem sok eséllyel , nyílnak ki.
-
NTonee
veterán
elsőre összefostam magam rajta,
aztán rájöttem, hogy ritka nagy tök szerencsétlen. Csak bementem egy ajtón, ahova ő nem fér be, nem is jött utánam, megállt a tér közepén a kastélyban. Én meg megkínáltam párszor a rakétavetővel és ennyi volt a queen mirelurk sztori. .LnB: ez tetszik, lehet be is mókolom mindjárt.
-
Dtomka
veterán
Értem, akkor ezt jó tudni
.
Amúgy a játékban sztem jó zenék hallhatok. Az egyik megfogott, és ezért lefordítottam. Mivel a youtube nem tiltotta le és ha vki kíváncsi rá, íme:
Skeeter Davis - The End Of The World (magyar felirattal) -
micafighter
nagyúr
Látom tovább épitkeztél
Jó lett, gratula
A Fort Overkill-t és a Tetris-t mivel / hogyan irtad ki?
(#2067) MK VII alap beállításon E betüvel tudsz interakciót kezdeni, tárgyaknál ez azt jelenti hogy röviden nyomva fel tudod venni, hosszan nyomva az E betüt pedig arrébb tudod pakolni a tárgyat. A felvett dolgokat az inventoryban találod, gyorsgombja az i betü. Ha már meglesz a pipboy-od (nélküle kezdesz de elég hamar megkaparintasz egyet) azt TAB-al tudod előcsalni, és az inventory mellett még rengeteg egyéb dolgot tudsz onnan kezelni, érdemes lesz egy kis időt szánnod majd a pipboyal való ismerkedésre ha ez az első Fallout játékod
A TAB-ot hosszan nyomva világitani fog a pipboyod, vagy ha lámpás sapkád / power armorod van, akkor az fog világitani, lényeg hosszu tab a világitás.
-
SaGa59
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Home server / házi szerver építése
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest