Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm.

Az előbb lőttem el 1 skillt és már nem szürke. A következőnél végre fogom tudni aktiválni és akkor
lesz -
Dtomka
veterán
válasz
Nissifer
üzenetére
Nekem nincs ilyen problémám
. 1 szerkót viselek: General Minutemen uniform -ot vagy mi a neve
.
Szerintem erre nincs hotkey.más téma:
Én azt várom, már, hogy összetudjam kötni a helyszíneket, hogy a junk-okon osztozzanak a népek. Azt hiszem a local leader perk kell, de nekem az még szürke
-
Dtomka
veterán
Pár perc alatt teljesítettem, azt a küldetést. Tudom téged az nem vigasztal, de azt tanácsolom,
hogy teljesíts pár küldetést a rendőrőrsön. Én ott ~ 8-10 rangot fejlődtem. +csomó fegyvert is úgy szereztem. Még 1 tanács. Használd a q-t és azzal nagyon jól lehet likvidálni az ellenfeleket. -
Dtomka
veterán
válasz
varadigabor
üzenetére
"Amúgy jól leszoktam ezektől a mentegetős játékoktól, már vagy 5x meg szívtam mert nem mentettem mikor végeztem egy nagyobb bandával." 1 tanács. Menteni mindig
.
Én úgy szoktam, hogy: ha utazok valahova akkor, ha megérkezem, akkor...ha gázos a szitu, szóval gyakran
.Tudom, h van autosave is, de jobb félni mint...
-
Dtomka
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Hoppá...az lehet, hogy ott nincs. Köszönöm!

-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Mit kell tenni, hogy az emberek száma növekedjen? Az egyik helyen már 1 ről 4 re sokasodtak, de a faluban még mindig csak 5 en vagyunk. Minden létfontosságú dolog megvan.
-
Dtomka
veterán
Értem, akkor ezt jó tudni
.
Amúgy a játékban sztem jó zenék hallhatok. Az egyik megfogott, és ezért lefordítottam. Mivel a youtube nem tiltotta le és ha vki kíváncsi rá, íme:
Skeeter Davis - The End Of The World (magyar felirattal) -
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés, miután
~10. mellékküldetést teljesítettem a rendőrségen, hogy soha nem lesz vége?
. 12 szinten voltam mikor elkezdtem, most 20 vok. A térkép felfedezésére + gyűjtögetésre nagyon jó 
-
Dtomka
veterán
Általában a simításokkal kikapcsolásával lehet sok FPS-t nyerni. Hát pedig nekem tényleg ultra-ra rakta, meg is lepődtem. Aztán mikor játszottam éreztem, hogy az irányitás nem az igazi
.Én ezt a perk táblát nem mondom, hogy nem értem, de rengeteget lehet/kell benne fejleszteni/fejlődni. És általában 1-2 lehetőségem van, csak nem tudom hirtelen mit upgradeljek
. -
Dtomka
veterán
Én amikor elindítottam a játékot nekem ultra--ra állította be. Visszavettem high -ra és minden szűrőt elsimítást kikapcsoltam. Nem tudom, mert nem néztem, hogy hány fps lehet, de így már (jól) játszható.
Ha lenne 1 290x/390x kártyám akkor megpróbálnám az ultra beállítást, de mivel "csak" egy 280x -em van megelégszem az előbbi beállítással.Szerintem a 270x kevés már ilyen játékhoz. Így "kényszerítenek" a vga fejlesztésre.
-
Dtomka
veterán
Végre hazaértem. Rég éreztem ilyet, egy játék miatt.

Amúgy kicsit belegondolva nekem ezek a játékok jutnak eszembe, ha játszom vele. SPOILER-t tartalmazhat!
Az elején a MAFIA II majd miután átváltozik (nem akarok spoilerkedni) akkor STALKER érzésem támadt, de egy film is beugrott (TREMORS)amikor a földből elbújtak azok a szépségek.
Miután rájöttem, hogy lehet egy bizonyos gombbal mindenféle dolgot csinálni akkor a SIMS A fást travel funkció miatt a FAR CRY2, jutott eszembe.
Sok dolgot lehet ebben a játékban, csinálni. Lehet nem bonyolult, de idő kell hozzáamíg átlátja az ember.
Egy biztos számomra maradandó élményeket fog okozni
-
Dtomka
veterán
Ez a játék nagyon...ott van. Én még az elején tartok sztem....most tértünk vissza a városba...
Van 1 páncélruhám, de sajnos no power üzenetet dob és nagyon lassan lehet benne közlekedni.
Közben fejlesztem a "városomat"
.
Tetszik, hogy szinte mindent lehet mozgatni rendezni. Sok dologra mg nem jöttem rá, de csak idő kérdése.
a többi résszel még sohasem játszottam, de ez nagyon szép gém lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lesz
. 1 szerkót viselek: General Minutemen uniform -ot vagy mi a neve