Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Nissifer
üzenetére
Ugyehogyugye?
Nekem is beleszaladt már nem kevés,csak azért linkeltem ilyen visszafogottan,mert van aki tényleg semmit sem szeretne tudni,viszont nekem remek,hogy összerakhatom szépen most és nem kell majd a készítésnél hümmögni a karakter felett.Egy perception/agi/luck-ban izmos sniper/lopakodós kommandó csajszi van tervben, int meg cha megerősítésére pedig majd elhasználok pár szintet.Ahogy ismerem magam úgyis kifarmolom a godlike státust neki hiszen nincs szintkorlát.Később biztos lesz egy brutál izomagy közelharcos végigjátszás,hátha lesz szupermutáns mod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Luck-ot a sok critical mellett azért is vinném,mert esélyes,hogy a talált holmikat is befolyásolja erősen ->craftolás helló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Képregény topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Victus 16.1" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- NZXT Kraken X52 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is beleszaladt már nem kevés,csak azért linkeltem ilyen visszafogottan,mert van aki tényleg semmit sem szeretne tudni,viszont nekem remek,hogy összerakhatom szépen most és nem kell majd a készítésnél hümmögni a karakter felett.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)