- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Felraktam pár modot hogy erősebbek legyenek az ellenfelek. Survival-ben tolom, elejétől az Overseer's Guardian puskával és már túl könnyű volt
Brutál jó eddig, van most pici ghoul, nagy ghoul, óriás ghoul, fegyveres fél-ghoul, raiderből is rengeteg féle, óriás mutáns raider stb. Az óriás ghoul zárt térben szétkapott volna mert kellett neki vagy fél tár, 104. szinten vagyok és még a főküldiben alig haladtam
Jó lesz ez, bár a Glowing Sea sarkába is kéne mennem egy tudósért de így elég meggondolandó lesz, új szörnyek is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Brutál jó eddig, van most pici ghoul, nagy ghoul, óriás ghoul, fegyveres fél-ghoul, raiderből is rengeteg féle, óriás mutáns raider stb. Az óriás ghoul zárt térben szétkapott volna mert kellett neki vagy fél tár, 104. szinten vagyok és még a főküldiben alig haladtam
Jó lesz ez, bár a Glowing Sea sarkába is kéne mennem egy tudósért de így elég meggondolandó lesz, új szörnyek is vannak.