- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HornedReaper #8421 üzenetére
Hát, megszenvedtem vele. Aludtam többször is, aztán kiléptem, újratöltöttem párszor, volt, amikor corrupt save-et dobott, ott megijedtem és gyorsan ki is kapcsoltam.
Aztán még jó pár újratöltés után sikerült, de legalább 10+ próbálkozás után.
Viszont most megint azt a fegyvert kaptam, mint amit az előző karakteremen is, ami nem AP-t tölt vissza, hanem robbannak a golyók becsapódáskor. Végülis így sem rossz.De elég furán működika játék, 2 napja este már nem kaptam meg a bal felső arokban lévő értesítéseket, tegnap meg amikor először beléptem elveszett vagy 2 órányi játékidőm, ami azért survival módon kicsit érzékenyen érintett.
És egyre több a glitch, az összezavarodott AI és hasonló dolgok. Pedig már tényleg alig van fent mod, ami módosít bármit is a mechanikán és már file integritást is ellenőriztettem. Nem örülnék ha most megint újra kellene kezdenem.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
HornedReaper #8353 üzenetére
Én még csak most kezdeném a játékot, de 3-4 óra moddolás/tweak guide nézegetés után ezekkel próbálkoznék:
Buffout 4
Fallout Priority
Weapon Debris Crash Fix
(ha újabb Nvidia kártyád van) -
Pitterix
őstag
válasz
HornedReaper #8378 üzenetére
Most én is a kilépéssel küzdök. Játszottam vele éveken át, nem volt semmi gond. Most tettem be egy új 6700xt videokarit, erre nem tudok vele játszani. Esetleg nincs valami 5leted?
-
Ryder62
őstag
válasz
HornedReaper #4216 üzenetére
Lexingtonban az autópálya alatt, van pár kocsi roncs köztük egy Vault-Teces furgon melynél ott egy széf. Mikor először ott jártam, csak nézelődtem, bámészkodtam egyszer csak bummm. Egy akna. Újratöltve, óvatosan közelítettem meg a helyet és lám akkor nem volt ott az akna.
Más: Szomorúan vettem észre hogy a hullák is eltűnnek. Elkezdtem kipucolni a Corvega Plant-ot. Első áldozatom fent volt a magasban. Kiszájperkedtem lentről. Mikor fölértem, mondom hova lett akit lelőttem, itt volt a hullája. Visszanéztem a hátsó udvarra, és ott ahol kb 5-6 raider feküdt, mind eltűnt. Ezt hagyjuk már meg a Codnak.
Én azt értem hogy ha kimozdulok egy adott cellából akkor a hullák eltűnnek, de ez azért idegesítő. És mi van ha a fönt lévő raidernél teszem azt egy jó fegyó van, kilövöm, és mire fölérek a fegyó is eltűnik a hullával együtt? Előző részekre ez nem volt jellemző. Sőt voltak olyan esetek hogy a hullák megmaradtak örökre.
-
SaGa59
őstag
válasz
Ebbe én is belefutottam már, de vigyázni kell, mert 2 perc múlva, visszafelé jövet már megint ott lehetnek...
-
válasz
Ezzel en is.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper #4211 üzenetére
Úgy látszik, másnak is van ilyen problémája, hogy nem termeli a vizet a falu:
[link] -
.LnB
titán
válasz
HornedReaper #3719 üzenetére
Melyik quest vezet a
Mert én még sose voltam ott. Pedig lassan vége a sztorinak és 59-es szintű vagyok.Vault 81-hez? -
warcat
veterán
válasz
HornedReaper #2780 üzenetére
Pipboyban a statlapon ki van írva.
Egyrészt a 2 az a legalapabb fejlesztés,később van jobb,másrészt van,hogy pár ponton múlik egy extra végrehajtható akció VATS-ban,nem olyan rossz az,csak a többi dologhoz hasonlóan más-más játékstílushoz kell.
Nekem pl a védelem nem sokat jelent,sokkal többre értékelem,ha könnyű és AP bónuszt ad valami.A páncélod nehézsége egyébként befolyásolja az AP-k számát -
gyimger
őstag
válasz
HornedReaper #2778 üzenetére
Az nem valami Action Point bónusz?
-
válasz
HornedReaper #2183 üzenetére
Tri-beam laser gun is elég OP volt, meg a nagy kaliberű sniperek.
-
warcat
veterán
válasz
HornedReaper #1616 üzenetére
Lehet 10 fölé menni, pont a pipboy szobrocskákkal.
Amúgy bár van egy ilyen érzés a játékban,hogy könnyű fegyvert stb szerezni (fatboy a hulladéktelepen)
azért vegyétek figyelembe,hogy ezek a fapados verziók.
A legendary cuccokon van egy különleges effekt és emellett még teljesen moddolhatóak!
Aki elfelejtette volna,gameplay menüben állítható a nehézség,ez azonnal dinamikusan skáláz mindent,magasabb fokozaton több legendary ellenfél jelenik meg(legendary fegyót dobnak ahogy jeleztem).Ha ennél is nehezebb kell,majd lesznek modok.Az ikonikus településekkel kapcsolatban meg ez teljesen rajtad múlik,a korábbi részekhez képest hihetetlen mértékben megváltoztathatjuk a világot - ha rászánod az időt.
Van ez a viszonylag lakatlan,romos pusztaság, ebből virágzó településeket hozhatsz létre,amik teljesen a tieid hiszen a két kezeddel építed fel.
A víztisztító gyártja neked is a tiszta vizet,nyersanyagokat termelnek neked és boltokat is nyithatsz,amik egyrészt pénzt hoznak neked,másrészt vándorkereskedőket vonzanak,akiknél szintén vannak legendary cuccok.Várjatok szerintem az ítélezéssel,ha elég időt beletolsz,egy felvirágzó államocska ura lehetsz ha beleéled magad
-
brumi1024
veterán
válasz
HornedReaper #1619 üzenetére
Az írás elég jó.
-
válasz
HornedReaper #1566 üzenetére
TV-n kapcsold ki ezeket a 600 herzes parasztvakításokat. Meg azokon is van gamer bemenet (többnyire) direkt kikapcsolt képjavító dolgok nélkül.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper #1380 üzenetére
A Motion Blur-t kikapcsolva is kicsit elhomályosodik a kép, amint lépek egyet a játékban.. Lehet ez az ára a folyamatos 60 feletti FPS-nek, csak az a baj a 40 colos TV-t közelről nézem, így a minimális homályosodás miatt is még nehezebb ellenfeleket kiszúrni a dzsindzsában
-
válasz
HornedReaper #1380 üzenetére
Motion Blur lesz az nem? Szedd ki a pipát.
Más. Ha talál valaki megoldást arra, hogy ne legyen fps lock az szóljon. Az .ini fájl átírogatás nem segít, csak a lockpickelés gyorsul fel úgy, hogy ne lehessen használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Asus Rog Strix G16
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged