- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocee777
tag
válasz
üzenetére
Nekem stimmel a súly.
"Danset szeretném companionnak, mert ő az egyik legjobb állítólag." Szerintem ha kellően felfegyverzed és felöltözteted a társaidat akkor tökmindegy.
Mindegyik ugyan úgy pof@zik ha kell ha nem és eléd áll lövés közben! (Pl.: Amikor explo gunnal lövöldözöl.
) Még annyit, hogy néhány követő perket és questet is ad szóval nem árt cserélgetni őket: [link]
Mellesleg inkább hallgatom Curit mint Danst!
Annyira cuki!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegyik ugyan úgy pof@zik ha kell ha nem és eléd áll lövés közben! (Pl.: Amikor explo gunnal lövöldözöl.
) Még annyit, hogy néhány követő perket és questet is ad szóval nem árt cserélgetni őket:
Annyira cuki!