Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
Szia! Örülök hogy ennyire bejön a játék

- Ha az elején nem férfi, hanem női karakterrel indulok, akkor én viszem a csecsemőt?

Ezt nem tudom
- Ha nem jelentkezek a Vault programba, akkor be se engednek?

Ezt nem akarom lelőni neked előre..
Próbáld ki!
De ha nem akarsz próbálgatni, van neten videó 
- Nőt meg lehet menteni valahogy?
Viszont nagyon sok mod van a játékhoz, ajánlom figyelmedbe a nexusmodot, ott van olyan is aholSajnos 
a párodat mégis meg tudod menteni 
- A kutyát mindenképp vinni kell? (Imádom a kutyákat, de inkább a játékra szeretnék figyelni és egyedül barangolni.) Remélem társakat sem kell majd hurcibálni

Nem kell vinni, a kutya is egy követő, lesznek majd településeid, ott tudod hagyni, csak érdemes épiteni előtte egy kutyaházat, hogy könnyen megtaláld
- Mire valók az action point-ok, ha nincs körökre osztva a játék?
VATS módhoz kell action point- Van értelme perceptionre költeni ha magam célzok és nem a %-os izével?
A VATS mód a százalékos izé
Minél több az action point annál több dolgot tudsz csinálni pl annál többet tudsz lőni, de ez függ a fegyvertől is hogy mennyi action pointot használ, illetve a fegyver modoktol, minnél könnyebb a fegyver annál többször tudsz vele lőni VATS-ban (vannak fegyvert könnyitő modok).A pontok osztásával kapcsolatban nagyon sokat irtunk amugy (jó magam is), olvass kicsit vissza a topikban, ha nem találod akkor keress rá a hsz-eimre, elég hosszan irtam a pontokrol én is

- Lesz majd lehetőség sokat fejleszteni az alap tulajdonságokon? Pl. Fallout 2-ben nem volt érdemes 5-ös alatti Luck-al indítani, sem 6-os alatti streghtel, mert nem lehetett máshogy kimaxolni és a vihető cuccok mennyisége is ettől függöt. (Itt meg egyelőre felszedtem minden lomot, nem tudom ezzel majd mi lesz?!
)
Pár tipp jöhetne karakterfejlesztésre, nem akarom csak emiatt újra az elejétől kezdeni
Szintén a fentebbi dolgot tanácsolnám, ezekről nagyon sokat irtunk már ide
Ha további kérdésed lenne, linkeld be melyik régebbi hozzászólással kapcsolatos, és igyekszünk majd válaszolni 
,,Igazából annyira megtetszett a F4, hogy most elgondolkoztam rajta, hogy a 3-at is végig kéne vinni. Gondolom viszonylag független az egyik a másiktól, illetve nem baj ha fordítva viszem végig.

Mindenképp ajánlom a 3-at és a New Vegast is
Hasonlóak a 4hez, ugyanakkor másra koncentrálnak a játékok. Szerintem mindhárom nagyon jó játék a maga módján 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hasonlóak a 4hez, ugyanakkor másra koncentrálnak a játékok. Szerintem mindhárom nagyon jó játék a maga módján