- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
micafighter #6315 üzenetére
Kicsit megcsúszva de:
Mindenképp ajánlom a 3-at és a New Vegast is
Valami ajánlott grafikai modot tudnátok adni a NV-hez? Kérdeztem az NV fórumon is, ott nem sok sikerrel...
Nem Paks 2 a gépem, szal csak limitáltan. -
törölt tag
válasz
Köszi a részletes választ!
Miben koncentrál másra a Fallout 3 és a 4?
Összeszedtem rengeteg cuccot, amivel már nem tudtam mit kezdjek (néztem h lehet házat építeni, de basszus minek
nem akarok...
) belepakoltam az egészet egy ládába, majd amikor visszatértem volt valami banán helyette
Kérdés mit érdemes megtartani és mit kidobni.... gondolom az elején a játéknak könnyebb jobb fegyvert találni / cserélgetni, mintsem a csőpisztolyt fejleszteni
Amúgy dúrva h találtam már 2 power armort meg 2 minigunt a játék legelején, (előbbit össze is építettem) meg úgy látom lehet benne fast travelt nyomni. Remélem nem fog eltűnni
Pár darabja többször is megvan, ezeket el kéne tradelni?
Nincs senkinek elég pénze rá
Jah, meg a lézerpuskás csávó nálam meghalt, felvettem a fegyverét, majd amikor bementem a templomba újra élt. WTF, viszont van egy lézer puskám
-
Chabe89
addikt
válasz
"- Ha az elején nem férfi, hanem női karakterrel indulok, akkor én viszem a csecsemőt?
"
"Ezt nem tudom"
Akkor ezt megválaszolom én.
A csávó viszi a gyereket, ha női karakter indítottál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged