- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Tavaly július környékén egy közepes laptopon játszva én is a PS4-en gondolkodtam, a Witcher 3, és a Fallout 4 miatt elsősorban.
De végül újra a PC mellett döntöttem. Ivy i3-al meg GT740m-el szerelt laptopon nem az igazi a játék, bár meglepő hogy hány mai játék elszaladt rajta HD-ben, egészen magas minőségben.
240 rongyot költöttem szeptember óta a gépre, és ugye ez még csak a középkategória.
Mondjuk nálam ott lóg ki kicsit a lóláb, hogy a hang legalább olyan fontos számomra mint a kép, így a VGA után a hangkártyám a legdrágább alkatrész a konfigurációban.5mbit az azért kemény...annak mennyi a valós letöltési sebessége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gerner1
- Hegesztés topic
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest