- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Közelharcos karakterrel nem is játszik senki?

Nagyon kegyetlen animációk vannak a különböző melee fegyverekkel
Én most egy sunnyogó tolvaj karaktert kezdtem elég hatékonyan lehet vele hátbaszúrni a népet csak ugye ez türelmes lassú játékstílust igényel főleg most még az alacsony sneak miatt mindent nagyon meg kell gondolni
Persze a társakról jobb lemondani mert elcseszik neked aztán jöhet elő a shotgun mint B terv
Sikerült megoldani ezt a videókártya gondot is.. Legyalultam minden drivert és felraktam tisztán újra és most teljesen pörgeti szépen, el is múltak az akadozások

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Homelab racionalizálás 2 (APC SRT2200)
- 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Kingston Fury 32 GB DDR4 3200 MHz bontatlan
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX5060 8GB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest