Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Játszottam,egy idő után (mire kigyúrod magad) rém unalmas. Persze az elején nagyon adja az egy szál késsel/baseballütővel a bozótban kúszás,de elég gyorsan a legtöbb ellenfél egy ütés,de legalábbis meghal egy VATS "töltetből".
A nap végén ez a játék mégiscsak erősen lövölde, jobb a lőfegyvereknél maradni,az extrém távolságból pisztollyal koponyarobbantgatás még most sem unalmas.EA: It's in the crate!
-
-
-
pomk
őstag
Valóban, a perkek csak a sebzést növelik. Én a VATS-ban a találati esélyt keveslem energia fegvyerek vs. fizikai fegyverek terén.
Viszont így globálisan átgondolva ez betudható annak, hogy a fizikai fegyvereim már szinte maxra vannak fejlesztve, míg energia fegyverekhez 1-2 modot raktam fel. -
micafighter
nagyúr
Ez sem egészen pontos de tényleg nincs mitől félni. Nem itt nem elég egy perket kihúzni mondjuk energy és akkor minden energy fegyvered erősebb lesz, mert itt más kategóriák vannak. De nincs szint limit és ha akarod kimaxolhatod mindet, de mondom én offenzív perk nélkül játszottam eddig 250 órát és nem volt gondom legnehezebb nehézségi szintnél nehezebben sem. Nem mondom hogy könnyű de lehet boldogulni.
[ Szerkesztve ]
-
A szanaszét butított párbeszéd-rendszer már némi szkepticizmusra ad okot.. Mert ez, a rávonatkozó képzettségek, főjellemzők és perkek egyenesági folyományaként egy NAGYON fontos, szerves és feeling része volt a játéknak (és minden wRPG-nek).
Ennek a hiánya baromi hervasztó, szóval megvan az egészséges kétkedés.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
SaGa59
őstag
Tegnap engem is elkapott a benzinkúton. Először csak az tünt fel, hogy erős, távoli szélzúgást hallok, illetve a növények igencsak hajladoznak. Aztán már a nyakamon is volt. A látótávolság kb másfél méter... Ha gázmaszk nélkül valami egészség vesztést is okozna, az lenne az igazi...
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
micafighter
nagyúr
Tetszik
Kijött az új patch, a végleges, nem béta!
Fallout 4 1.3 Steam Update
posted by JessBethesda @ 08:03PM on February 01, 2016
Fallout 4 1.3 Update - February 1, 2016New Features
New ambient occlusion setting, HBAO+ (PC)
New weapon debris effects (PC NVIDIA cards)
Added status menu for settlers in your settlements
Added ability to rotate an object you are holding with left/right triggers and pressing down on left thumbstick lets you switch the rotating axis
Improved "ESDF" keys remapping support while in Workshop mode (PC)Gameplay Fixes
General memory and stability improvements
Improved performance when looking through a scope
Fixed issue where player could warp to a different location when aiming
Companions can no longer get stuck with radiation poisoning
Fixed an issue where Vault 81 residents would not dismember correctly
Big Leagues perk now displays calculated damage correctly
Fixed issue with third person camera not displaying properly after exiting certain crafting stations
Fixed an issue where subtitles would occasionally not update properly
Effects will properly be removed on companions when items are unequipped
MacReady’s Killshot perk now calculates headshot percentages properly
Fixed an issue with NPCs getting stuck in Power Armor
Fixed a rare issue with companions getting stuck in down state
Second rank of Aquaboy now calculates properly
Fixed an issue with resistance not always lowering the damage correctly when added by mods
Enabled number of characters available when renaming an item (XB1)
Fixed issue with player becoming dismembered while still alive
Robotics expert is now usable in combat
Stimpaks can now be used on Curie after the transformation
Playing a holotape found in wilderness while switching point of view no
longer causes the screen to blur or controls to be lockedQuest Fixes
Fixed an issue with "Taking Independence" where the minutemen remaining from the battle against the Mirelurk Queen would not gather in the Castle
Fixed an issue where invulnerable characters would get stuck in combat
Fixed an issue where Preston would send player to a settlement instead of a dungeon as part of a Minutemen quest
Fixed an issue where Synths could attack the Castle while the player was friends with the Institute
Fixed an issue where killing a caravan would leave a quest open
Fixed an issue where Dogmeat would stay at Fort Hagen after "Reunions" was completed
Fixed an issue where the player couldn't talk to Desdemona to complete "Underground Undercover"
Fixed an issue where the player could get stuck exiting the cryopod
Fixed an issue where the player could no longer get Preston as a companion
In "The End of the Line," fixed an issue that would prevent the player from killing the leaders of the Railroad
Fixed an issue with Minutemen quests repeating improperly
Fixed an issue where the player couldn't get back into the Railroad headquarters after being kicked out of the Brotherhood of Steel
After finishing "The Big Dig," fixed an issue where Hancock would no longer offer to be a companion or help with the "Silver Shroud" quest
Fixed an issue with obtaining the Dampening Coils from Saugus Ironworks before going to Yangtze
During "Unlikely Valentine," fixed an issue where the player could be blocked from entering Vault 114
In "Confidence Man," Bull and Gouger can now be killed
During "Taking Independence," fixed an issue that would prevent the radio transmitter from powering up
In "Human Error," fixed an issue where killing Dan would cause the quest to not complete properly
Fixed an issue with "Tactical Thinking" where leaving dialogue early with
Captain Kells to reprogram P.A.M. could cause quest to not completely properlyWorkshop Fixes
Fixed a bug that would cause settler counts to appear incorrectly
Fixed an issue that could prevent the player from setting up a supply line in settlements with a high population
Improvements to snapping pieces together while in Workshop mode
Fixed an issue that caused powered items to stop functioning permanently if its power source was ever removed
Player can now build workbenches in their Diamond City house
Building wires no longer uses up copper
Fixed issue with certain settlement attacks not generating properly
Fixed an issue with settlement happiness calculations
Settlers assigned to weapons stand will now stand next to it
Diamond City house now shows provided power
Repairing items will now correctly consume resources
Fixed an issue where companion would ignore commands at workshop locations
Fixed an issue with crops appearing destroyed after saving and reloading[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Hehe Tényleg nagyon jól néz ki a ruha
Én továbbra is ilyenben tolom egyenlőre:
Illetve annyi változott hogy a képen látható fekete BoS ruhát cseréltem egy fekete vaultsuit-ra, amihez tettem fel taktikai kesztyüket, de majdnem ugyanigy néz ki, csak vagányabb a kesztyü.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Fuh azt a fegyver modot belinkeled nekem? Nagyon állat Gondlom az assault rifle kinézetét cseréli?
Az öltözékemnél nekem e még a pont elmegy kategória, kicsit több lenne már nekem se tetszene De szerintem ez igy nagyon állat, kézre viszont nem heavy combat armor-t tettem mert az már szerintem idiótán néz ki, de ez viszont nagyon tetszik nekem
-
twi452
senior tag
túl késő szerkesztés..
szóval ő az:
Jon Bailey -
Fitzgerald
veterán
Előző is az volt.
Fallouthoz szerintem nem kell gyémánt diploma. Megfelelő tulajdonság/perk kombinációval specializálódsz valamire, és csók. Elején érts egy valamihez nagyon. Azokat vágják partiba gyorsan, akik alacsonyabb szinteken szeretnének ilyen jack-of-all-trades reneszánsz ember karaktert. Nem szabad. -
twi452
senior tag
Ha pedig épp sunyin kellene játszani (mondjuk nincs rá szükség, nyugodtan lehet hangoskodni ) akkor ezek a játékszerek nálam.
Gondolkodom az automata fegyverek felé kacsintgatással de azok eléggé lőszerigényesek
szerk:
a pipboy-t lehet le kéne cserélni valami kopottabbra, így a képeken eléggé bántja a szemem
az egyik institute páncél átdolgozás mod pattintotta fel ezt a zsír új feketét.. mondjuk egy synth karakterhez a saját páncéljaikkal jól is menne[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Nagyon szép a kép, és sajnálom is, hogy mélyből jövő utálatot érzek az ENB iránt, amivel ilyen szépeket lehet fotózni.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest