Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Saját tapasztalatból mondom, hogy 6-os INT mellé is bőven jó választás az idiot savant. Elég sűrűn beadja így is.
Nekem is van mindenem bőséggel, kivéve az a fránya.44-es skuló. Volt sok, de fogy és lassan lehet pótolni. Árusoknál is alig van.
Mesélek egy vicceset. Ezt csak neked akartam privibe leírni, de hagy nevessenek mások is a hülyeségemen.
Vagánykodtam itt nemrég, hogy mennyire könnyű a játék normálon, minden enemy one hit. Aztán feltettem Very High-ra, és úgy nem volt rossz egy ideig. De ott is simán haladtam, és akkora királynak éreztem magam.. Gondoltam felteszem Survival-ra. Aztán belépek a megfelelő menübe, hogy átállítsam és nézem, hogy normal. Mondom WTF?! Én átállítottam napokkal korábban Very High-ra?! Aztán eszembe jutott. Az ini buhera miatt írásvédett a file. És ha átállítom akkor csak a következő indításig él a beállítás. Szóval 2-3napig nyomtam normálon azt gondolva, hogy egy halhatatlan félisten vagyok Very High szinten is.
Na de már pár napja valóban Suvival módban nyomom. És tényleg nem nehéz. Nem is az ellenfelekkel van a baj, hanem a stimpack lassabban gyógyít és hasonlóak. De egy Behemoth-ot 1v1-be sérülés nélkül megölök így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- Renault, Dacia topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na de már pár napja valóban Suvival módban nyomom. És tényleg nem nehéz. Nem is az ellenfelekkel van a baj, hanem a stimpack lassabban gyógyít és hasonlóak. De egy Behemoth-ot 1v1-be sérülés nélkül megölök így is.