Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

válasz bLaCkDoGoNe #4360 üzenetére

Hát már annak is utána olvastam... :Y mert egy konzolvásárláson gondolkodok a fiam szülinapjára, és talán egy konzol-verzióval a sima Fallout 3-at talán kijátszom... Közben meg olvastam, hogy konzolon a New Vegas száll el...Hát nem is értem, kicsit tanácstalan vagyok, annyi "neves" játékfejlesztő cég volt már a piacon, miért pont eme remekművek alkotói csinálnak pocsék optimalizációt? A Rage-ről ne is beszéljünk, micsoda forradalmi hangulat volt az AMD tulajoknak... :W (azt megúsztam, NV karim van)

Mindegy, most gyúrom az agyamat a felejtésre (rohadt nehéz), de így meg sem próbálom megvenni a GOTY kiadást sem, egy fillért nem áldozok rá. A New Vegas is csak akkor, ha próba után működik. És akkor megrendelem. (azért, mikor olvasgatok a torrentről és a BSA-ról, hát a sztorim elkélne egy tanmesének, és biztos, nem vagyok egyedül, csak sokan még arra is lusták, hogy utánajárjanak dolgoknak. Én megtettem, nem jártam sikerrel, innentől a játék elfelejtve...a polcomon fog porosodni...de azért megsiratom... :O )

PeL: próbáld ki, nem veszíthetsz sokat, már ha meg van a játék. Ha 32 bites a rendszered, akkor nagyobb az esély...meg melyik verzió, ha magyar, az érdekes lesz, de ha sikerül, kérlek, írd meg, hogy milyen játék, milyen rendszeren és hogyan? Plíz! :K

Új hozzászólás Aktív témák