Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

válasz GypsFulvus2 #4304 üzenetére

Ok, értem, vágom.
    Doom 1 és 2, Quake 2, Duke Nukem 3D, DeusEx...csak pár játék, amelyek Win7 64 bit alatt tökéletesen futnak, és picit régebbiek, mint a Fallout3.
    Én azért vagyok pipa, mert fizettem valamiért, ami egy rakás sz@r. Szerkesztettem ini-t, töröltem, telepítettem drivereket, kompatibilitást változtattam, SecuRom baromságot telepítettem, de azt írta, hogy ez a játék nem is SecuRom védett, registry-t tisztítottam, mert ezt is írták, most ott vagyok, hogy talán meg kell tanulnom programozni is??? Most ez a játék 3k-ba kerül. Nem hiszem el, hogy csak én szívok ebben az országban, a forgalmazó azt állítja, hogy több ezer elégedett ügyfelük van. Röhej. Most az a nagy helyzet, hogy én megrendelném a GOTY-t is , ami közben 6k lett!!! :Y ha muszáj, bár nem érdemli meg sem a forgalmazó, sem a Betheshda, talán ekkor értem meg a warezolókat és a konzolra átpártolókat, de mi a biztosíték, hogy az menni fog???
    Ezért kérdeztem tegnap: más a játék kódja? A DLC-ket eltekintve a motor változáson ment át??? Mitől menne a GOTY, ha a sima el sem indul!!! Nem kifagy, el sem indul, most is bent a lemez. Már lemezmeghajtót is cseréltem, letiltottam a Daemon Tools-t.
    Mit tegyek még?
    Töltsem le illegálisan? És akkor boldog a forgalmazó és a fejlesztő??? :W :W :W
    Tudom, volt itt róla szó, hogy a sima nem megy, de könyörgöm, 2012 van, és egyáltalán, a GOTY mitől más, már ami a kódolást, optimalizálást illeti???

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés