Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Vesporigo
üzenetére
Az biztos, hogy nem társkereső oldal, de ahogy emlitetted a régi osztálytársak megkeresése sem megy egyszerüen , főleg ha nevet változtatott a férjhezmenéskor. Meg ne a FB mondja meg és ajánljon fel nekem olyanaokat , hogy kit ismerhetek, hanem had keressem én meg , hogy kit szeretnék megismerni és kivel szeretném a kapcsolatot tartani.
Krizmo-nak biztos sokan irogatnak idegenek és ezért reagál ilyen ingerlékenyen ezekre a reakciókra.
-
válasz
Vesporigo
üzenetére
Sokan, sok mindent nem arra használnak, amire való.

Elég zavaró tud lenni, amikor férfiak tömkelege írogat egy nőnek, és nem mindegyik kulturált hangnemben, pedig a nő nem azért van fent egy ilyen oldalon, hogy férfiak zaklassák. Csak valahogy, ebbe sokan nem gondolnak bele... Én személy szerint örülök, hogy a Facebooknál vannak bizonyos korlátok...Azért nem csak a nevüket tudod, ha együtt dolgoztál velük, meg a barátaid voltak.
Én mindig megtalálom, akit akarok, jól kell tudni keresni.
-
kidnou
őstag
-
kidnou
őstag
válasz
Vesporigo
üzenetére
Nem lájkoltam, osztottam semmi olyat. Közel az 50 felé tudom, hogy még az ártalmatlannak tűnő politikai újságcikkek lájkolását is kerüljem, nem hogy durvább dolgokét. Ami az egészben a legérthetetlenebb számomra, hogy még egy mail se jött arról, hogy miért, akkor legalább érteném.Lényeg, hogy megoldódott.
-
törölt tag
válasz
Vesporigo
üzenetére
Akkor is inkább csak a kifogásolt tartalmat törölnék, nem? Néha olvass vissza, ha nem tennéd, most is írta a topik gazda, hogy minden magyarázat nélkül ki tehetik az embert, és már azt is írta Krizmo többször is ha jól emlékszem, hogy annyira nagyon alapos ok sem kell hozzá... (sajnos)
-
kidnou
őstag
válasz
Vesporigo
üzenetére
Fel volt töltve profilkép kezdetek óta, és valós, én voltam rajta
Többire.... Nem figyelmeztettek, nem zaklattam senkit és semmilyen olyan kommentem se volt ami erre esetleg okot adhatna. krizmo javaslatásra elküldem az űrlapt, most beenged. A legjobb, hogy erről se kaptam semmi értesítést csak kipróbáltam és megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_