Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne hogy kb fél éve nem működik rendesen az események menüpont! Bár eddig nem voltam benne biztos de most már tuti hogy nem működik, és rohadtul idegesít, mert rendszeresen használtam ezt a funkciót és az elmúlt években rengeteg jó buli volt amiről itt tudtam tudomást. Mert ugyebár kéne látnom az ismerősök által jelölt bulikat.Na már most ameddig a régi esemény menü volt kb fél évvel ezelőttig addig működött is rendesen, de amióta megújították, volt 1 olyan gyanúm hogy a felét se látom... de ez most be is igazolódott, mert most hívtak 1 bulira, küldtek linket, és látom hogy már 10 ismi is jelölte hogy ott lesz meg még 1 csomó a talánba, és ha nem a linken keresztül megyek oda, akkor az esemény menübe nem látom a bulit! Pedig mivel nem is 1 ismerős ott lesz kéne hogy lássam, elkezdtem keresgélni, meg kérdezni haverokat ki hova megy hétvégén és küldtek még pár linket, kapásból találtam most szombatra 4 olyan esemény ahol lesznek ismik és mégse látom, azaz nem ajánlja fel a facebook... és ez így rohadtul nem oké
Valaki nem tudja hogy miért van ez, esetleg mit kéne beállítanom?Haver azt mondta hogy lista nézetbe kéne, hogy lássam az ismerősök eseményeit ha a beállításoknál be van pipálva a javasolt események, ez be is van állítva de mégse mutassa! Vagyis 1-2ot látok, most szombatra is 2öt jelez, hogy ott lesznek ismik, ja 1-1 ismi mind a 2ön, bezzeg a fasza bulit amire hívtak azt nem jelzi pedig lesz ott vagy 10 ismerős, és még másik 3 kisebb bulit se jelzi ki, csak pont a 2 legszarabbat ami nem érdekel. Jó lenne tudni mi alapján rakja ki pont azt a 2öt, és mért nem azokat ahol többen vannak, vagy egyszerűen miért nem ajánl fel minden egyes olyan bulit amit valamelyik ismerősöm bejelölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Valaki nem tudja hogy miért van ez, esetleg mit kéne beállítanom?
krizmo_