Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nwis86

aktív tag

Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne hogy kb fél éve nem működik rendesen az események menüpont! Bár eddig nem voltam benne biztos de most már tuti hogy nem működik, és rohadtul idegesít, mert rendszeresen használtam ezt a funkciót és az elmúlt években rengeteg jó buli volt amiről itt tudtam tudomást. Mert ugyebár kéne látnom az ismerősök által jelölt bulikat.Na már most ameddig a régi esemény menü volt kb fél évvel ezelőttig addig működött is rendesen, de amióta megújították, volt 1 olyan gyanúm hogy a felét se látom... de ez most be is igazolódott, mert most hívtak 1 bulira, küldtek linket, és látom hogy már 10 ismi is jelölte hogy ott lesz meg még 1 csomó a talánba, és ha nem a linken keresztül megyek oda, akkor az esemény menübe nem látom a bulit! Pedig mivel nem is 1 ismerős ott lesz kéne hogy lássam, elkezdtem keresgélni, meg kérdezni haverokat ki hova megy hétvégén és küldtek még pár linket, kapásból találtam most szombatra 4 olyan esemény ahol lesznek ismik és mégse látom, azaz nem ajánlja fel a facebook... és ez így rohadtul nem oké:( Valaki nem tudja hogy miért van ez, esetleg mit kéne beállítanom?

Haver azt mondta hogy lista nézetbe kéne, hogy lássam az ismerősök eseményeit ha a beállításoknál be van pipálva a javasolt események, ez be is van állítva de mégse mutassa! Vagyis 1-2ot látok, most szombatra is 2öt jelez, hogy ott lesznek ismik, ja 1-1 ismi mind a 2ön, bezzeg a fasza bulit amire hívtak azt nem jelzi pedig lesz ott vagy 10 ismerős, és még másik 3 kisebb bulit se jelzi ki, csak pont a 2 legszarabbat ami nem érdekel. Jó lenne tudni mi alapján rakja ki pont azt a 2öt, és mért nem azokat ahol többen vannak, vagy egyszerűen miért nem ajánl fel minden egyes olyan bulit amit valamelyik ismerősöm bejelölt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés