Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Megfontolandók az érveid, de én is túlzásnak tartom a Facebook okoskodását.
Az bezzeg nem bántja a fészbúk házigazdáinak a szemét, h földi halandók számára átláthatatlan a beállításaik erdeje.. :/
Vagy az adatkezelési anomáliáikkal volt/van tele a média egy ideje.Meg hát.. hogy a csudába tudná a jelszavam bárki más?

Brute force-al nem lehet "kipróbálni" minden kombinációt, mert letiltana szerveroldalról, nem? A többivel meg ne foglalkozzon a fész, ha nem vigyáztam a jelszavamra, vessek magamra.Abban van valami, h boldog-boldogtalan jelölgeti egymást, de pl. nekem is vannak olyan ismerőseim, akiknek tuti vannak olyan képei fent, amiket sosem láttam róluk, (mert nem követem ki mit tölt fel, vagy eleve úgy állították be, h a main falra ne kerüljön ki ha képet/adatot módosít/tölt fel); így lehet engem is letiltana?
Holnap a Freemail, Hotmail, stb. találja ki, h csak úgy léphetek be, ha a levelezési listámon levő címekből legalább hármat felsorolok?

Am nem vettem magamra, tudom, h ez nem az origo/index.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_