- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
tordaitibi #36399 üzenetére
Szia! Pont ezért. ->
"Csak PC-n használom, magából a facebookból, böngészőből, nincs mobilon Messenger"
Legalább egyszer egy mobilról be kell jelentkezned és beállítani PIN kódot, hogy ezentúl a FB őrizze meg az üzeneteket. Különben egy idő után minden korábbi beszélgetésed törlődni fog 2024-ig visszamenőleg, mert azóta kezdték bevezetni ezt az értelmetlen idegesítő titkosítást, ha akarod, ha nem.
Apu a napokban járt így (pedig korában már szóltam neki). Ő sem hajlandó Mobilról használni. Végül Telepítettem neki a Messenger Appot, beállítottam egy PIN-t. Utána ezt a kódot PC-n is be kell írni és néha még kérni fogja.
DE, amik már törlődtek azok végleg elvesztek, nem lehet visszahozni. Minél tovább húzod a kód beállítását, annál több üzenet fog törlődni végleg 2024-ig.1. Szemét a FB, mert bár ugatja régóta, hogy bekapcsolta a titkosítást, de akik nem használják mobilon, azoknak nem írja mit kell tenni, mi fog történni. Mobilon azonnal felugrott egy ablak, amikor bevezették és kérte adjak meg kódot.
2. Gondoltam egyik mobilon, amin már telepítve van a Messenger kilépek a fiókomból és pár percre belépek Apu fiókjába 1 beállítás miatt. Itt a bukó, hogy onnan NEM lehet kijelentkezni. 🙉 (csak minden adat, app törlésével) Külön telepíteni kell mellé még a Facebook Appot is és azon keresztül lehet csak kijelentkezni a Messengerből is.
Inkább telepítettem neki külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest