Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, édesanyám FB profiljához rendelt e-mail címre pár perce egy értesítés jött, egy kattintással való bejelentkezés miatt. Chrome böngészőben használja, nemrég előtte meg volt nyitva pár percig de csak szétnézett, nem csinált semmit, és bezárta (bejelentkezve maradt). Most ez vmi bug lehet vagy vki be akart volna lépni a fiókjába? Járt már így vki?
A beállításokban megnézve nincs semmilyen sikertelen bejelentkezési kísérlet (vagy csak akkor mutatja, ha már be is léptek, nem tudom), csak az otthon használt engedélyezett eszközökről (Chrome + FB alkalmazás okostelefonon). A fiókot jelszó mellett 2FA is védi.
-
vhw
addikt
Win10 asztali gépen a Messengernél egész keskenyre össze lehetett húzni a baloldali chat listát - hogy csak az ismerősök ikonja látszott. Ma egy frissítés után már nem hajlandó. Kiírja a teljes nevet, utolsó üzenetet, időpontot - nem lehet kisebbre méretezni.
Van erre mód, vagy ezt is megoldották?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
janos666 #29646 üzenetére
Itt tegyetek egy próbát:
Sérült biztonságú fiók jelentése -
janos666
nagyúr
válasz
krizmo_ #29644 üzenetére
A hétvégén tűnt el a telefon, de én is egyszerre másnapos és beteg lettem (elkaptam valami megfázás féleség), és nekem sem jutott eszembe ma estig, hogy kilépegessünk. Tehát napokig tudott garázdálkodni. Ma pedig már le van tiltva a Facebook fiók.
A Google fiókjából még ki tudtam ma lépni a telefonján. A Facebook-ba már nem lehet belépni. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
janos666 #29643 üzenetére
Minden eszközről ki kell léptetni a felhasználót és meg kell változatani a jelszót. Ez megtörtént?
-
janos666
nagyúr
Egy ismerősömnek ellopta a telefonját a lelépő barátnője, és nem léptünk ki neki időben minden fiókjából (először csak azt hitte, hogy elveszett a telefonja).
Akartam írni a support-nak, és ezt dobta vissza:
We have fewer reviewers available due to the coronavirus (COVID-19) pandemic so we can’t review this decision right now.
Ez most azt jelenti, hogy be sem fogadta a rendszer a ticket-et, és nekem kéne megpróbálni később csak úgy tippre, hogy mikor fogadják be? Vagy csak furán fogalmaztak, és egyszerűen lassabb lesz a support? -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #29607 üzenetére
Nos, köszönöm az eddigi válaszokat.
Jelenleg úgy gondolom, hogy a hivatalos emlékoldallá alakítást nem akarjuk megindítani.
A jelszó azonban ismert, ezért azon opció lehetséges lenne, hogy mi belépünk, kicseréljük a profilképet és kiírjuk az információt...
Később pár nap, esetleg hét után törölnénk a profilt.
Szokott ilyesmi előfordulni? Szabályos, etikus ez?
Bocs, hogy ilyesmit kérdezek, nem vagyok fenn fb-n... -
krizmo_
Topikgazda
Elképzelhető, hogy ez okozza a mostani "gondokat":
Változtat a Facebook a hírfolyamon... -
NeoPampalini
senior tag
Amúgy az "értesítések" rendszer is megbolondult, ma sorra jön az, hogy gipszjakab hozzászólt ehhez-ahhoz egy perce, de ezek ilyen egy-két-több nappal ezelőtti kommentek...
-
guftabi96
addikt
válasz
Psychopeti #29633 üzenetére
A Firefox nálam is ezt csinálta. Eleinte jól tölti be az oldalt, de aztán egy bizonyos idő után ilyen lesz nálam is.
Most Edge az elsődleges pár napja, még nem tapasztaltam ezt a hibát és még gyorsabb is, mint a Firefox, csak iszonyat helypazarló az ui (csak úgy, mint a többi Chromium alapú böngészőben)Azért használtam Firefox-ot, mert ott kis bütyköléssel fasza kompakt is kezelőfelületet lehetett csinálni neki, itt meg méteres közök mindenhol. Ez van sajnos.
Nem hiszem el, hogy ennyire kicsi az igény egy normális kompakt kezelőfelületre asztalon és hogy nem idegesít senkit, hogy ennyire elnagyolt az egész. -
classic B
senior tag
válasz
Nem egyedi hiba, nálam is ilyen, sőt néha rosszabb. Másik böngészővel nem néztem.
Egyszer már csak eljutunk oda, hogy teljesen használhatatlan lesz az egész. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Psychopeti #29635 üzenetére
Kikapcsolás után érdemes nyomni egy Ctrl+F5 -öt, vagy ki és belépni.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Üdv,
Ha be vannak kapcsolva a blokkólok, azok okozhatnak ilyen gondot.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Az szerintetek miért lehet hogy mostanában a facebook oldala nem töltődik be rendesen?! Legtöbbször a képek hiányoznak meg a chatben a barátok képe helyett is csak üres mező van. Meg csak a szöveg látszik a kép helyet ami írja hogy mi szerepel a képen...
Csak nálam lehet ez a probléma?
[link] -
Azon gondolkodom, hogy van opció a rejtésre.
Hátha pár ilyen post rejtése után nem dobál fel ilyeneket. -
guftabi96
addikt
válasz
Viktor0610 #29629 üzenetére
Szintén ezt tapasztalom.
Hulladék az egész, ahogy van -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Viktor0610 #29629 üzenetére
Nem tudom, nálam dettó ugyanez van, olyanoktól látok 1-2-3 nappal ezelőtti boldogszülcsinapcsis üzeneteket, akiket az elmúlt években fel sem dobott a fácse.
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
gaborsan #29624 üzenetére
Üdv,
Ez alapján még megvan ez a lehetőség:
Hogyan tudom beállítani vagy megváltoztatni a profilvideómat a Facebookon? -
gaborsan
csendes tag
Helló. Szeretnék profil videót beállítani, de sehol nem találok rá megoldást, androidról telefonon próbálkozok. Régen láttam a profil kép módosításánál profil videó feltöltést, de most nem találom ezt a lehetőséget. Lehet kiszedték ezt a lehetőséget, mert idén október 19-én egyik ismerősöm tett még fel profil videót, de most ő se tud.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Mobilos FB appban van lehetoseg kikapcsolni a csoportok alatt az ajanlott bejegyzeseket mas nyilvanos csoportbol, hogy csak a feliratkozott csoportok bejegyzeseit lassam?
Hulyet kapok mar, milyen érdektelen csoportokbol kapok postokat... -
-
törölt tag
Én állítottam el véletlenül valamit vagy önállóan eldöntötte a Face, hogy elkezd emailt küldeni a feltöltött és feldolgozott videókról? Soha nem küldött eddig, most viszont mindkettőről.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
BigBear #29615 üzenetére
Üdv,
Ahogy Viktor0610 is írja, ezt nem lehet beállítani. -
-
BigBear
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki már belefutott.
Realme 6 az alany.
Messenger hangüzenettel van probléma. Mind az elküldött, mind a kapott hangüzenetet a felső beszédhangszórón játssza le a telefon, ami persze így nagyon halk.
Minden más, kihangosítás, zenelejátszás rendben a külső hangszórón szól.
Sehol nem találtam erre állítási lehetőséget, de nagyon zavaró. -
válasz
gyulaszu #29612 üzenetére
De ő arról beszélt, hogy a Facebook még életedben megkérdezi, hogy szeretnéd-e, hogy halálod után mások kezeljék az oldalad, ennek érdekében megadhatod azt is, hogy ki férjen hozzá / ki kezelje. Itt te explicite eldöntheted, hogy ezt te nem szeretnéd, tehát ilyen esetben a család nem fogja tudni ezt megtenni.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
#89309696 #29611 üzenetére
Itt most arról van szó, hogy ha valaki elhunyt a családban, akkor mi a hivatalos útja a profilja emlékoldallá alakításának.
Ha ismert a jelszó, akkor meg tudjuk úgy tenni ahogy írod.
Ha nem, akkor viszont gondolom kérni kell, feltételezem a halotti anyakönyvi kivonat beküldésével. -
törölt tag
válasz
krizmo_ #29608 üzenetére
Ha jól emlékszem a Face megkérdezi, hogy akarom-e, hogy emlékoldallá alakuljon a profilom, én erre határozottan nemet kattintottam. Elvégre ezt én döntöm el, mint a profil mögötti valós személy. Remélem nem tudja családtag átalakíttatni ennek ellenére emlékoldallá, mert az elég gáz úgy.
-
krizmo_
Topikgazda
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
elhunyt személy profilját, olvastam valahol, lehet "emlékoldallá" alakítani?
Ha igen, akkor mi a menete?
A: jelszó ismert
B: jelszó nem ismert
Ha nem, akkor a törlésnek mi a menete a fenti két esetben?
Előre köszönöm. -
Cs1csó
titán
válasz
norrberth #29601 üzenetére
Passz, futtass egy kártevő keresőt: AdwCleaner, Emsisoft EK-t.
Aztán próbáld ki letiltott kiegészítőkkel futtatni a böngészőt és jelentkezz ki a Facebook-ból majd jelentkezz be indítsd újra a böngészőt teszteld.
Tartalomblokkolónak Ublock Origin-t használj, bármi egyéb van kukázd. (ha nem tetszik az Ublock Origin helyette AdGuard kiegészítő)A böngésző beállításaiban is érdemes lehet körbenézni, valami a sütik elfogadásával is ösze függhet vagy törlődik stb.
-
norrberth
addikt
Már napok óta, kiléptet a facebbok. Újra be kell lépjek vagy naponta 4x is.
Más is tapasztal ilyet?PC-n csinálja
Google Chrome böngészőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kompakt vízhűtés
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen autót vegyek?
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest