Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Na megint én az indokolatlan bekövetésekkel.
Rájöttem, hogy ezeknek az idegeneknek nem csak a profilját, hanem a marketplace oldalát is bekövette a rendszer. Tehát hiába néztem vissza tevékenységnaplóban, hogy kiket követett be magától, és szedtem ki. Ugyanezek be vannak követve a marketplacen, ahonnan kapom az értesítéseket, hogy új hirdetést tett fel. De ezt nem mutatja a tevékenységnaplóban, tehát egyesével kell felkeresnem őket a marketplacen keresztül, hogy kiszedjem a követést. Még aki rendszeresen tesz fel valamit, azt könnyű elkapni, na de, aki ritkán vagy soha? Az most ott van titkon bekövetve, várva azt, hogy egyszer majd pár év múlva jön az értesítés, én meg csak nézek majd, hogy mi a fene, ki ez itt?
Szégyen, hogy egy hivatalos programverzió bugból, kérdés nélkül megcsinálja ezt ismeretlenekkel. Leggagyibb alkalmazások sem csinálnak ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_