Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sztyepadzso

őstag

Sziasztok,

Apósom fiókjával kapcsolatban lenne kérdésem, a következő körülményekkel:
    A laptopjukon 8.1 volt, HDD-vel, ami idővel magát W10-re frissítette, meg piszok lassú lett. Tőlem kapott SSD-t, meg memóriát, de csak az anyós FB-ja lett beállítva(én gyalultam az egészet, semmit nem hoztam át), meg gmailje.
    Após viszont a laptopon tartaná a kapcsolatot a család többi tagjával(nyugdíjas, sok gyerek-unoka). Nosza, el is kezdték beállítani a fiókját, de ahogy az lenni szokott ebben a korosztályban(sajnos tapasztalat), nagyjából a FB nevét tudták apósnak, és sikerült annyiszor elcseszni a gmail címet meg a jerlszót, hogy le lett tiltva a fiók. Nyilván, az email-re se tudja a jelszót. Odáig jutottak, hogy személyit kér a FB(!!!), ami azért mégse a helyi rendőrkapitányság, hogy az ember a közelmúlt adatszivárogtatási botrányai után valami indiai facebook alkalmazott kezébe nyomja a személyes adatait.

Mondtam neki, hogy semmi baj, ez nem a NAV, csinálunk új gmailt, felírok neki mindent, kap másik fiókot, és amíg kell, addig megkapja a 2. mobilszámomat a gmail-hez meg a FB-hoz, ha már nem lehet nélkülre regisztrálni(majd kitörli).

Megcsinálom a fiókot, ahogy kell, kap képet, erre közli az oldal, hogy most várni kell, míg ellenőrzik az adatokat.Mondom jólvan, talán még értelme is van. Erre tegnap óta ez a fiók is fel van függesztve. Ki lehet ezt a sz@rt kerülni, hogy ne fessen már úgy ez a f0s FB fiók regisztrálás, mintha egyébként fontosnak tartanák a meglévő fiókok esetén a hitelességet?

Köszi előre is, ha van valami ötletetek.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés