Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van valahol gyűjtő oldal arról, hogy milyen piszkos kis trükkökkel azonosítja a felhasználóit és "felhasználóit" a facebook?
Nem tagadom, pusztán trollkodni akartam az egyik híroldalon, ezért próbáltam az imént regisztrálni a fészre.
Elsőre nem sikerült, mert a megadott e-mail címre nem érkezett meg a hitelesítő e-mail, sokadik újraküldésre sem.
Volt egy régi regisztrációm, amihez egy hete kérte a személyim másolatát (ami egyébként a magyar szabályok szerint úgy tudom, törvénytelen), ezt természetesen nem adtam meg nekik.
Elkönyveltem, hogy a hátrahagyott cookie-k, egyéb szemetek segítségével azonosította a böngészőmet és egyszerűen nem küldi ki az e-mailt.
IP-t és böngészőt váltottam, a böngészőm egy üres profillal indult és próbáltam újra, más e-maillel.
Ekkor már mobilszámot is kért. Elég valószínűnek tűnik, hogy ilyet akkor kér, ha úgy gondolja, hogy egy ember próbál több regisztrációt létrehozni. Legalábbis pár évvel ezelőtt ezt tapasztaltam és megmaradt bennem.Ez a része önmagában nem érdekel, nincs szükségem a fész szolgáltatásaira, ezek fényében viszont kíváncsi lennék, hogy miféle adatokkal rendelkezhet egy-egy gépről, emberről?
(nem konteóra, hanem tényekkel igazolt adatgyűjtésre gondolok)
Mert ugye adatokat nem csak a bejelentkezett felhasználókról gyűjtenek, hanem mindenkiről, aki pl. "like" gombot tartalmazó oldalt letölt.És nem is az a kérdés, hogy hogyan akadályozzam meg a gyűjtést.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Nintendo Switch
- Samsung kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- OpenWRT topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

krizmo_