Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Sajnos nem kérdezett rá, csak - ezek szerint - automatikusan posztolta az idővonalamra. Csak azt nem értem, miért nem mutatja a tevékenységnaplóban. Lehet így próbálja a FB népszerűsíteni az alkalmazást? Mindegy, megnézem még az alkalmazásoknál, hogy mit tehetek, köszi a tippet.
-
Out
addikt
válasz feka007 #10502 üzenetére
Neked az FB jelszavad el van mentve a böngészőbe? Most jutott eszembe, hogy nekem nincs elmentve az FB jelszavam a böngészőbe (sőt, szinte semmilyen jelszó), ergo így nem is tudja ellopni a program szerintem. Ezekszerint csak akkor működik a program nálam, ha online vagyok FB-n? Na, erre kíváncsi leszek.
Kivéve, ha a program figyelte a billentyűzetet, akkor amikor bejelentkeztem. Csak így szerezheti/szerezhette meg a jelszavam.
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
feka007
veterán
Nekem elmenti. Mindenesetre eddig még nem küldte el senkinek, remélem megúszom. Bár inkább az aggaszt, hogy mi van, ha figyeli a gépem, és ha belépek pl. a Paypalomra, akkor azon keresztül le tudják szépen húzni az összes pénzt a bankszámlámról. Ilyentől vajon kell félni?
-
feka007
veterán
A Spyhunter előbb letörölt egy pár malware-t, most pedig az Avira-t futtatom végig, de nem tudom, hogy azt letörölte-e, vagy hogy egyáltalán fertőződött-e most a gépem, vagy nem. Mindenesetre most nem fogok belépni Paypalra vagy netbankra ezen a gépen, az tuti
Amúgy neten nem nagyon írnak semmit arról, hogy milyen következményei vannak ennek a vírusnak. Talán nagyon nem is tudni semmit róla, mindenesetre ha lopkodná a számlákat, arról csak írnának vmit..
[ Szerkesztve ]
-
-
Out
addikt
válasz feka007 #10508 üzenetére
A Malwarebytes talált egy Temp file-t a C: gyökerében és leszedte. A HiJackThis-el pedig töröltem egy olyan sort a HKLM/../RUN-ból ami csupa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA volt, ez egyébként az msconfigban az automatikusan induló programok listáján 1-ként szerepelt. Nálad vannak hasonlók?
-
feka007
veterán
Msconfigot én is néztem, ott nem volt semmi gyanús nekem. Megnéztem a HiJackThis-t, azzal se látok gyanús log entry-t, de a "HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"-t töröltem vele. Avivare lefutott, talált pár dolgot, de nem tudom, hogy ehhez kapcsolódót törölt-e. Most futtatok még egy Malwarebytes-ot, aztán sztem ennyi. Meg még várok vele, hogy Fb-n kijön-e, de gondolom nem lappanghat sokáig..
-
Dilikutya
félisten
válasz feka007 #10510 üzenetére
Java Update kikapcsolásához fölösleges programot külön feltenni. Msconfigból, vagy Windows 8 alatt a Feladatkezelőből is le lehet tiltani. Azt mondjuk nem tudom, miért kell a Java Update-et kikapcsolni. 500kb-ot foglal a memóriából. A folyamatosan figyelő memóriarezidens tisztító programok sokkal többet.
Hogy a Hijackthis ilyen-e, azt nem tudom.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Out
addikt
válasz feka007 #10510 üzenetére
Mint kiderült a párom rányomott a jar file-ra is, de mint írtad nálad ilyen nem volt. Tegnap óta nem jött elő a lol virus, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem lenne fenn a gépen. Kb 5 vírusírtó és trojaikeresős futtattam a gépemen, de nem találtak semmit. Reménykedek csak
-
repvez
addikt
tudja valaki hogy hol lehet beállitani hogy a hirfolyam a legfrissebb doolgokat jelenitse meg és ne a legfontosabbat? Mert most eltünt ez a menü a föoldalról és nem találom, hogy hol máshol lehetne ezt.
És másnál is olyan szar az oldal, hogy ha nem nyomsz f5 öt vagy frissitesz akkor nem jelenik meg ha valaki irt commantet vagy likolt alamit egészen a frissitésig?
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Két hónapja nem tudok belépni a f**szbúkomba.
Hiba itt van:
De mi lehet az ok?
Több gépről is próbáltam, más ip, más böngésző stb de tök8, akkor se enged be.Köszönöm
-
veterán
Egy olyan számítógép/okostelefon/tablet stb. ahonnan még egyszer sem jelentkeztél be sikeresen (vagy legalábbis nem maradt sütis nyoma). Lényegében nem a hely az ismeretlen, hanem az eszköz.
Akárhonnan bejelentkezhetsz amúgy, csak ne rontsd el a jelszót sokszor.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egyik nap megpillantottam egy olyan beállítási lehetőséget, hogy a Hír falon a legnépszerűbb, vagy a legfrissebb hírek jelenjenek meg.
Ezt beállítottam a legfrissebbre. Viszont most meg nem találom ezt a beállítási lehetőséget.
Merre van ? ti tudjátok ?
köszi
-
Mr X
veterán
-
Mr. Erikszon
senior tag
Hogyan tudom beállítani hogy ne tegyen közzé minden hülye ismerős baromságokat az idővonalamra?
Idővonal és megjelölés beállításai -nál mind2 cucc be van kapcsolva mégis kérdezetlenül osztottak meg valamit a vonalamon.[ Szerkesztve ]
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #10528 üzenetére
Szia
ahol kijelentkezel a facebookból ott van egy olyan, hogy beállítások ott Idővonal és megjelölés és azon belül már tudni fogod
A lényeg lényegében lényegtelen
-
HuMarc
veterán
válasz Mr. Erikszon #10528 üzenetére
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
Tegnap dél fele csináltam egy cookie/előzmény törlést és azóta nem jön be az FB. A "nem sokára elérhető" szöveg jön be. Próbáltam IE-vel, Operával de semmi, mobilon jó. Átmentem tesómhoz az ő gépén be tudtam jelentkezni. Volt gép restart, router restart, de még mindig semmi. Tipp?
-
Bitpalace
senior tag
Hello!
Valaki meg tudja nekem mondani hol tudom megnézni azoknak a listáját hogy kik vannak bejelölve?
üdv!
-
kispx
addikt
Sziasztok,
a jobb felső sarokban lévő ticker-ből még mindig nem lehet egyes emberek szemétjét eltakarítani? -
zzeN
aktív tag
Üdv megint!
Mivel ráuntam, hogy nem tudok bejelentkezni, ezért csináltam egy új profilt. Az lenne a kérdésem, hogy eddig egybe láttam mindent, haverok és oldalak hírei egybe voltak. Most a News Feed-ben csak a barátokat látom és a Pages Feed-ben pedig csak az oldalakat azt sem időrendben. Hogy lehetne beállítani?
-
Bitpalace
senior tag
válasz krizmo_ #10537 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azért akartam menézni, mert van egy ismerősöm akivel régen ismerősök voltunk, de bizonyos okok miatt töröltem, de most újra szeretnénk ismerősök lenni, de én hiába jelölöm be, ő nem is kap értesítést, és ha ő megy rá az idővonalamra, hogy akkor bejelölne, neki nincs is ott add friend csak az hogy message. És nincs nem is volt letíltva, nem tudom mi lehet a gond.
Esetleg ebbe valaki segítséget tudna nyújtani?
Köszönöm
-
-
Winne
nagyúr
válasz zsof Nokia #10545 üzenetére
Le nem tiltott szerintem, mert nem is ismer. Akkor törölte magát.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Edi77
őstag
Korábbi kérdésed, bár nem nekem jött
Tiltólista: általános fiókbeállítások- bal oldalt: tiltás, majd a katt után beírod az illető nevét vagy email címét, FB kilistázza, kiválasztod és tilltva van. 48 órán át nem oldhatod fel, vagy tilthatod le ismét.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok