Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Okes, ertettem es koszonom!
Nyelvtankonyvunk az oxford elementary angol-magyar szojegyzek es nyelvtani osszefoglalo van, ebben magyarul irja le a szabalyokat, de ezt nem talaltam meg. Ja meg van itthon egy erdelyi maria fele kis angol nyelvtan cimu konyv, abban is talaltam mar par dolgot. Meg nagyon az elejen vagyok es neha elveszek a reszletekben, de majd fejlodok. Most epp a mennyi idos vagy/milyen nap van meg hasonlokat nezegettem, erdekes, de nem nehez szerintem.
(#8961) Psychonaut Az igaz, nekem is van egy olyan erzesem, hogy lesz itt meg szivas dosztig. Te milyen szinten ismered amugy a nyelvet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Crypto Trade
- Apple iPhone 11 - népalma
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Új ingyenes hirdetések
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 16GB 1000GB!!! 1TB SSD, nem alapkonfig! space black (pacek fekete) -MAGYAR
- Eladó gyönyörű Apple Watch SE 2.gen (2022), 40mm, GPS+Cellular, Apple gari 2025.05.02, 88% akksi
- Ryzen 5800X3D (2 év garival)
- Panasonic 65VT60 hibátlan, karcmentes
- XboxSeriesX vadonatúj 2 év garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs