- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
carrot
tag
I have had sg, volt az előzmény Killing kollégától. Azóta, amit írtatok nagyjából jó, csak nem értem minek keveritek bele a Past simple-t, meg "régmúltat akarsz kifejezni" (sztem te a past perfect-re gondolsz)
stb. szóval volt itt minden csak a lényeg nem. Az I have had elsősorban present perfect, mindenekfelett. A magyar ajkú ezt nem érti ugye mert ilyen igeidő nem létezik a magyarban, ezért múltra fordítjuk, pedig nekik jelent jelent mint azt a neve is sugallja. Nem az a fontos mikor van nekem, hogyan lett, hanem hogy most van és kész. A jelenlegi állapot a legfontosabb. Írhatunk bármit is, hogyan használhatjuk ha hozzá rakunk valamit, együtt ez present perfect így. Az hogy kezd kikopni a közbeszédben és helyette past simple a menő, az meg egy másik kérdés, ami tovább bonyolítja a magyart a nyelvtanulásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest