Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma én is neki estem a 7700K tuningjának, amiből sajnos semmi nem lett. A behűtést követően hol látta az egyik meghajtót, hol nem. Na ez mondom jól kezdődik, de mindegy, teszteljük ki a cpu végét. 6400 mhz-be már belefagyott, még menteni sem lehetett. Egyetlen tesztet sem tudtam lefuttatni, ami lefutott xtu, az meg olyan volt mintha HT nélküli eredmény lett volna.

A cpu pot alja tökéletes volt, egy két helyen volt vizesedés a lapon, de szerintem az nem okozhatott volna ilyen anomáliát. Biztos ami biztos alapon irány a gyógyszertár vazelinért, és a plasti dip-el kezelt lapot átkentem még jó vastagon alul felül. Ami viszont nem tetszik, hogy a cpu pcb olyan homorú, hogy csészének is beillene.
Az előkészített rendszer rev 2.0. Holnap folytatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest