Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi mindkettőtöknek, akkor megérdeklődöm Hantos úrnál, hogy mennyiért és milyen határidővel vállalja a munkát

ha cserélném a bőrszíjat is, akkor maradjak a gyárinál, vagy tudtok ajánlani jó minőségű gyártót?
-
squir
aktív tag
Hantos Órás Műhely (Bp V. Irányi u. )
WDL (Bp V. Kristóf tér 6)
LBS (Bp XIV ker, Edison utca)@mriya@: a 8 napos izgalmas holmi, de nem is ez az árfekvés.
Amiket linkeltél az első ok, de a többivel nekem is az a bajom, mint Wizard-nak. Az a kismásodperc, meg a dátum azzal a nagyítóval nem kéne rá, nem tetszik. 
-
mivel még nem látom az exkluzív pontos meghatározását ezért feltenném itt is a kérdést, mégse egy seikoról van szó :
"már ezer éve halogatom, de egyszerűen nincs időm foglalkozni a dologgal. és nem is találom, hogy milyen szervizt ajánlottatok kórábban. szóval elvinném a longines dolce vita automata órámat egy karbantartásra, meg kellene új szíj is, mert a gyáriról leszakadt a csat :/ hova vigyem szerintetek? nem sikerül kiigazodni rajta, hogy épp ki is a hivatalos hazai forgalmazó, de egy megbízható szerviz is megteszi
" -
WiZARD
veterán
válasz
Tiszteletes
üzenetére
Thx.
Nyilván nem tud versenyezni az Omegákkal
Igen, asszem kifutott modell. PAM112 /PAM00112 néven találsz róla infót.
(#532) Szulita28:Lényegében igen
-
Tiszteletes
aktív tag
-
WiZARD
veterán
Teljes méretű másodperc az oké, de a kismásodperceket valahogy sose szerettem, főleg Paneraion nekem nagyon elrontja a szimmetriát.
(persze lehet jönni, hogy a chronon is kismásodperc van, de ott van rá jó ok, és a többi segédszámlap mellett nem egyedül van, illetve szimmetrikus is tud lenni) -
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
A másodpercmutató inkább arra jó, hogy lásd, egyáltalán működik-e az órád.

-
resool
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Nekem is ez a legnagyobb problémám a Reversok nagy részével, ettől függetlenül lehet egyszer kipróbálom, mondjuk nagyon szép az összhang, letisztult a számlap 2 mutatóval.
-
WiZARD
veterán
válasz
phranxinatra
üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Egy Panerai pontos!

-
oba
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
Így magadtól sehogy. Horometerrel gondolom ellenőrizhető. De amúgy igen, engem is zavarna, sokszor csak azért nézek rá az órámra, hogy lássam ahogy szépen folyik a mp mutató

-
phranxinatra
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Engem is zavar, plusz honnan tudod így, hogy az óra mennyit járáseltér?
-
g0n21
senior tag
Estére kis óraipari-tréfa...LINK
-
resool
aktív tag
-
squir
aktív tag
Pl Gonzi esetében nem csak a tokot sikerült kétszer, egymás után elcsesznie (Hantos Laci hozta rendbe végül), de még probléma volt a (el nem végzett) szerviz is.
De pl került ki tőle eredetileg szálhúzott Omega tükörfényesre polirozva.
Igazat megvallva mostanában nem tudom, hogyan dolgozik. Egy ideje nem követem pont az ilyen esetek miatt a "munkásságát"
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)