Hirdetés
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz blueboi69 #90157 üzenetére
A whooppal beltérben és simán STAB-módban nyomom. Akkor oldalkormánnyal belépem a kanyarban és ellentartok csűrővel, aztán szépen kanyarodik.
Rendes kwaddal kint meg ACRO, de mellé AIR is. Úgy van beállítva (Nova mondta, nem én vagyok ilyen okos), hogy a 3-állásún balra első állás STAB, mert úgy könnyű leszállni. Második állás ACRO. Harmadik állás meg ACRO és AIR.
Be lehet állítani permanent AIR-módot, de úgy leszállásnál nem tudsz ténylegesen leszállni, mert amint megérinti a talajt a kwad felpattan. Ezért úgy szoktak ilyen pilóták leszállni, hogy kábé 10 centi magasan lebegésből disarm. Magas fűben is jó módszer, mert szépen beletottyan a fűbe és nem erőlködik a fűnyírással.
Aki pedig kezdő és bohó az még kábé 50 k/h sebességnél 5 méter magasan nyomja a disarmot, aztán hengerbucskázik a kwad a fűben. Ezt csak a DRH-s admin srác videójából idéztem, én még nem mertem ilyet kipróbálni.
A touchscreen és a kontrolleres irányítás kábé annyira releváns egymáshoz, mint egy rendes pillangós mechanikus Cherry billentyűzeten gépelés (vagy Gabibácsi esetén C64), és egy iPaden tapicskolás. A kontrollerrel tudsz egy idő után izom-memóriát is generálni, az érintőképernyő inkább csak játék. Sajnálom, Gabibácsi, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Filmvilág
- Egy korszak vége
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest