Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#58032) npera válasza -NoVa- (#58029) üzenetére


npera
újonc

Igen, 3.6 gramm a 20A-es ami röhej. Régen a helikopteren volt egy piros Turnigy 40A, az volt kábé akkora, mint egy Snickers szelet. És az még bőven a DSHOT előtti időkben volt.

Az lesz a durva. Úgy lehűti a kart, hogy az továbbadja a hűvösséget a motoroknak, aztán a végén még jégtelenítenem kell a propellereket a nagy hűtésben.

Arra gondoltam, hogy az ESC-t majd csak bedugom a motor pólusai alá, aztán akkor nem is kell kábel, csak jól ráhúzatom a csavarokkal. Megspórolok egy forrasztást, csak "összedugom" és utána túlhűtöm az ESC-vel.

Ha az ESC megdönti a motort kifelé a karok mentén, akkor lesz ugyan egy kis camber, ami a camembert óta tudjatóan jó dolog. Ha a motorsportban vagy a Tatra teherautókon működött, akkor egy freestyle quadon is működni fog.

Igazából ennek a quadnak az építését jól jellemzi, hogy mire elkészülök egy már-már végleges verzióval az Excel táblázatban addigra kiavulnak az alkatrészek a táblázat alól és csinálhatom újra az egészet.

Ha a hónap végi fizuval megkapom a tavalyi bónuszt, akkor viszont nem lacafacázok többet, hanem egy menetben berakok mindent a kosárba és einstand. Aztán őszre meg is jön a csomag.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.