Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
2016-os svéd cikk. Egy 35-éves fószer atomreaktort akart építeni a konyhában egy lakásban. Ehhez próbált uránt dúsítani valami edényben, de annyira sok kérdést tett fel a svéd energetikai hivatalnak, hogy azok ráhívták a rendőröket. A csóka meg volt győződve róla, hogy nem veszélyes, ami csinál mindeközben.
Még 2011-ben művelte mindezt, aztán 2014-ben ítélték csak el.
Közben megtaláltam wikin is. Ott angol cikk is van, több részlettel. Egy részfolyamat közben "elpukkant" egy kotyvasztása, amikor elég sokféle elemet próbált összefőzni. És még saját blogja is volt, ezt a svéd cikkben nem is említették.
-
Grillo
őstag
Grat Bujdy, nőljön nagyra!
Látogatni tudod őket?
-
eattila
őstag
Hat ja. En is kocsonyafeszten 20 perc alatt a seggere vertem egy tizesnek. Gyereknek pluss beka, nyaloka, nekunk kocsonya, halropogos, stb.
Mondtam is anyosomnak, hogy 3 gyerekkel ez csod lenne. Megerositett, neki annyi van
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
addikt
Indexesen szólva kimaxolta a jogosítványát...
-
Jahno
veterán
válasz eattila #50881 üzenetére
Éppen azt akartam írni. Városi maszka, fagyi, limonádé? Jó, tudom, lehet vizet vinni magunkkal, de hát... És ha olyanok lennének mint én ki csávó koromban akkor végleg csőd. Most asszonnyal pont egy fánkozó előtt találkoztunk, jaj de jó, nézzük is meg. 3600 pénz. Két növésben lévő kölök az még legalább ennyi. És utána nyüszít még egy 2-3ezer pénzes fagyiért is.
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #50870 üzenetére
+2 bicaj, 2 BMW :-D Vagy szivsz, mint haverjaim, ahová kölykök még a csajokat is hordják haza kajálni, lakni, ami egy ideig jó és poén, aztán jó lenne ha koccolnának. Egyik éppen azon ágyak, hogy vesz maguknak valami kicsi házat és csak úgy ráhagynak mindent a fiatalokra, boldoguljanak ahogy akarnak. És akkor lesz még egy következő menete, mert 3 fiúból 16 körül van a legkisebb
-
FőDudu
veterán
SAP szakertok.
Ma felhivott egy nagyokos es azt bizonygatta, hogy a februarban felfedezett Exchange sebezhetoseg (amikor egy user ismereteben teljes hozzaferest lehet szerezni)(CVE2020-0688) a SAP alatti SQL szerverre is veszelyes.
Igaz ez? Hogyan?
Nalunk 2016SP2 CU12 van alattuk, annal ujabb patch nincs is.
FőDudu
-
blueboi69
senior tag
-
FőDudu
veterán
Vegre lezarjak az olasz hatart.
Nincs tobb jarkalas.Azon torpolnek, miert magasabb a halalozasi arany. Mert kutvara raernek es rendesen elkapjak a betegseget ;)
Viccen kivul, ha mi ebedelni megyunk az 2 fogassal kb 1 ora alatt lemegy.
Olasz csaladnal meg kb 3 ora.Tobbet mennek kozossegbe, olelgetik egymast, kozelebb mennek egymashoz a mas kulturajuk miatt. Ez is lehet az oka a nagyobb mortalitasnak.
Vagy fene tudja...
FőDudu
-
blueboi69
senior tag
Hát ugye. Asszony is rágja a fülem, hogy lesz-e harmadik, de mondtam, hogy kizárt. Két kamasz fiút sem győzünk majd etetni, meg később is támogatni felsőoktatásban, meg megélhetésben, lakhatásban... Hiába az adókedvezmény és csomó juttatás az nem örök életre szól, csak max 18éves korig. Meghát nálunk sincs több gyerekszoba már, autóba sem fér be több, így is kell a tetőbox, szóval ennyi
-
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #50857 üzenetére
Kamerát ne is mondjad....
Itt egyik irodában a szinten belól "történt valami". Most megy az ugrálás, de nyilván csak ugrálás fog menni, megoldás nem lesz. Első opció ugye az volt, hogy "valamikor az elmúlt 2 hétben". Ok, hivalatosan is 72 óra a felvétel, ajtón nincs kártyás beléptető, de amúgy sem zsilipes, sem forgóvillás beléptetés sincs a szinten, mit szeretnénk? Még ugrálunk kicsit, lassan felfogják, aztán azon ugrálunk, hogy a jövőben ilyen másképp lehessen, akkor kiderül, hogy be kellene fektetni és mindent átalakítani, az pénzbe kerül és felelősséggel jár, ezt senki nem válallja, az illető 3 hónap múlva már sehol nem lesz, innentől számolva 8-10 hónap múlva az utódom fogja ugyanezt magyarázni az utódjának, hogy ha ELŐRE ki van találva mit szeretnénk, arra vannak megoldások, de ha a 2 heti kamerafelvételt és ki/beléptetést lerakom bárki elé, azt sem bitzos, hogy végig fogják nézni mert kb. 25-30ezer ajtónyitás lesz benne akkor is, ha minimálisra leszűkítem. Ááááááá.
-
A. Crowley
tag
Gratulálok a kisfiúhoz!
Nekünk elég mozgalmas volt a hétvége, annyi, hogy szerdán elhoztuk a kocsit fényezőtől, szombaton Balatonfüreden a mélygarázsban meghúzták, 2 elem fényezése várható. Persze névjegy, kamera sehol.
Voltunk Velencén a Szent Orbán Vendéglőben is. Meg a Korzón. -
Jahno
veterán
Dec 29 környékén rendelt csomagom vitája most éppen a Royal Mailnál áll.
Én ugye nem is vártam, hogy év végén feladja az arc, de tolja a bizniszt és még év vége előtt feladta (én hetekig nem is nagyon érdeklődtem, mert "majd küldi és nem számoltunk vele, hogy 1 hét múlva már kb. visszafelé megy). Idehaza ez pattant át a GLShez, az értesítés nélkül megpróbálta kihozni, "majd címzett nem elérhető", visszament Angliába. Caomagkövetés szerint "2020.01.23. 14:35 Csomag kézbesítve. Egyesült Királyság London" így adta ki, viszont én nem kerestethetem, mint feladó, helyi erő sem kerestetheti, mint címzett, hanem el kell indítain az eredeti procedúrát a feladástól, amire meg is állapították, hogy nem vettem át ezért a csomag visszafordult...
[ Szerkesztve ]
-
Bujdy81
aktív tag
Na, akkor mától nem férünk el hivatalosan a 407-ben.
10 óra előtt picivel megérkezett Gergőke. Fél métert és három kilót rendeltem, 3310 gramm és 51 centi lett, maradhat!
-
Bujdy81
aktív tag
válasz blueboi69 #50832 üzenetére
Ezen még lehet, hogy kellene agyalnod egy kört, mert lakott területen elvileg nem lehet kutya póráz nélkül. Sejtem, hogy a Te kutyáddal nincsen baj, a gond az, hogy a faluban van pár f@sz, akiknek a kutyái rendszeresen kiszöknek, ezért már sokaknak a töke kivan, ha póráz nélküli kutyát lát. Remélem, nem lesz konfliktusod!
-
-NoVa-
addikt
válasz ncc1701 #50838 üzenetére
Szakszerűtlenebb kijelzőüvegcsere? Mindenképp fura. Billentyűzetkopás az jellemzőbb a korszakból, meg most az enyém nyikorog, valami porszem került valami szorosan illeszkedő, de torzulni képes alu résbe. Még jó, hogy céges cucc, így leszarom. Teljesítményre, használhatóságra így is ronggyá alázza a céges Dellemet, de pénzért bosszantó hibák.
-
ncc1701
veterán
Gyerek nagy apple buzi, vett használtam egy 2017-es macbook akármit 350-ért, cégtől, szlával. Fém ház, stb. Hétvégén nálunk volt, a gép is, és ha úgy esik rá a fény, látni a tetején, meg az alján, ahol a zsanér kapaszkodhat, h az anyag kissé elvetemedett. Kell ezen parázni, vagy vigye gyorsan vissza? Nekem nagyon gyanús, h azért adták el, mert tudták, h el fog törni az anyag.
-
blueboi69
senior tag
-
npera
addikt
válasz ncc1701 #50818 üzenetére
Peugeot 306-hoz évjárat és motorkód alapján volt kétféle hűtő. Az egyiken a motor felé menő ág teljesen különbözött a másiktól. Persze, hogy olyan kaptunk a bontóban. De aztán haverom csinált egy adapteres megoldást és feltaknyolta akkor IS!
Ez volt az a móka, amikor feltettem a hirdetést róla és másnap reggel tócsa volt alatta. Nem voltam boldog.
-
hobizoli
nagyúr
ez lehet felszereltseg fuggo is
mk1 Punto-ban is tobb elso lampa volt gyarilag
volt a sima 1xH4-s lampas a fapad kivitelekben
az ELX es a GT az 2xH1 volt duplaoptikas fenyszoroval, ennek az elektromos csatlakozoja is mas
aztan 1997-tol (GT3) a GT-nel smoked grey szinezett lett az uveg, es fekete a muanyag a fenyszorohaznak a foncsoron kivuli reszein, igy ugy nez ki, mintha nagyon sotetitett lenne -de valojaban csak kicsit az-, es a fenye ugyanolyan
elso indexbol is volt a narancs, a feher, es a GT3 style szurke (smoked grey)több drón kell ;P
-
Gabibácsi
őstag
Jah megpróbáltam leadni a régi akkut egy benzinkúton, de nem ment, azt mondták méh telepre menjek.
-
Gabibácsi
őstag
Amúgy a bontott motor is mire kicserélnek benne mindent lesz annyi... ha működik, mert általában ha bontott, nem is tudod kipróbálni.... ezért nem vettem bontott klímakompresszort sem
-
Gabibácsi
őstag
Ne aggódj, f astrában is kb 6 fajta fényszóró van.. kétfajta motoros(valeo, carello), kétfajta izzófelfogatas(rugós vagy egy nagy fémlemez tartja) és persze ráncfelvarrott vagy nem, ahol a formája is más. Mondjuk mindegyik belemegy az enyémbe, max motort is kell hozzá venni.
-
zetor2000
őstag
válasz Bujdy81 #50814 üzenetére
1 kanna benzin, 1 gyufa, és a probléma megoldva
Kár idegeskedni, lehet, kifutotta az idejét. Persze, hozzátok nőtt, de el kell engedni, ha kábé kilátástalan.
Vagy add el így, hogy költeni kell majd rá az új tulajnak. Lehet, nagyon nem érné meg megcsinálni, mert beleöntöd azt a pénzt, amit nem látsz viszont soha.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Bujdy81
aktív tag
-
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #50805 üzenetére
-180 fok az érdekes lehet, le is esik a bőröd a fenébe és foltosan jössz ki, de a vírus megmarad. Szóval ezt most nem értem. -40 alattiban már jártam, az sem egy tipikus fürdőgatyás idő, meg egyik idióta főnökünknek volt olyan mániája, hogy ha egyszerre sokan mennek be a gyárba akkor felmelegítik a levegőt és ruhában odaállíttatta a népeket a hideg elé 1-2 percre, aztán lehetett csak bemenni dolgozóba. Lehet egyik este bucira verték a fejét, mert ez a módszer hirtelen maradt abba.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Bujdy81 #50795 üzenetére
Pláne most volt/van arnold classic. Thor nyerte az erős emberek versenyét. Oszt mennyire pont ott szarták le ezek is az egészet. Valamelyik nap tett fel videót, először nem is értettem, kis gatyában, csizmában, kesztyűben, full arc maszkban bementek egy kamrába, és rájuk kapcsolták a hideget. Mutatták a kijelzőt, -180 fok. Anyád. Kb ennyit erről a vírusról.
-
Jahno
veterán
válasz Bujdy81 #50789 üzenetére
Én láttam pár motorcserét, de lényege az elektronikán múlik és ahhoz nem sokan szoktak érteni. Ha van időpont, akkor pár nap melóba beleférhet, mondjuk általában olyannal találkoztam, hogy a júzer hozott valahonnan motort, így +2 alkalmas kiszerelés megdobja a díjat, viszont rögtön mennyiségi kedvezményt is lehet alkudni :-D Én biztos nem szopnék vele. Miért nem a szimmeringet, szivárgást, többit keresed meg és újítod fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest