Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#103848) Bujdy81 válasza npera (#103843) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Hétvégén lomtalanítottuk a balatoni nyaralót.

Nagyapám (TMK csoportvezető volt Zobák bányán) felhalmozott ezt-azt! :D

Ha vésni kell, nincsen para, volt három db réselő hegy. Maga a hegy is kb. 2-3 kg, és ugye az csak a hegye a pneumatikus gépnek. A vájár meg azzal fejtette a szenet napi 8 órán keresztül a hetes szinten már 36-37 fokban. Vajon miért nem akarták őket átverni a pincérek a kocsmában? :D

Elhoztunk három régi hűtőt, mert papa szerszámos szekrénynek használta őket.

Kb. centi vastag ón/ólom rudat, amivel nagyobb volumenben lehet forrasztani, mint npera tekercsével.

Olyan menetmetsző készletet találtunk a szekrény aljában, hogy elsőre el sem hittem. Különböző menet emelkedések, nem csak egész méretű menetek, stb.

Mivel a nyaraló messze volt minden műszaki bolttól, ezért ha egyszer eljutott oda nagyapám, akkor bevásárolt. Tehát ha elkezdett csöpögni nyáron a kerti csap és ki kellett cserélnem, akkor kimentem a garázsba és amennyiben megtaláltam a megfelelő dobozt, akkor abban volt legalább nyolc zsír út kerticsap... :D

Mivel hivatalos lomtalanítás volt, ezért persze egyből megjelent reggel már a brazil gépsor, de szerencsénk volt, mert két, rendkívül kultúrált ember foglalta le a kupacunkat. Mikor vittük ki a cuccot, nyitották, csukták a kaput, egyszer finoman jelezték, hogy nekik ez biznisz, szóval szívesen segítenek pakolni, de mikor elhárítottuk, akkor tudomásul vették.

Ma voltunk a hulladék udvarban leadni a 56326 db félig/harmadik lévő festékes dobozt. Jelezték, hogy az még lesz egy pár kör, mert egy alkalommal egy család csak 5 kg-ot adhat le (ingyen). Megyünk holnap is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.