- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
perfag #31555 üzenetére
Szia!
Ebben az esetben az Összesítés funkciót lehet használni kis trükközéssel.
A trükk:
Minden munkalapra beszúrsz egy új A oszlopot.
A2 cella képlete:=B2&";"&C2&";"&D2&";"&E2
Ezt végighúzod az egész oszlopon, minden munkalapon.Beszúrsz egy új munkalapot, ahová az összesítés jön.
Ezen a munkalapon adatok, összesítés. A párbeszédpanelen kiválasztod az összeg függvényt. A hivatkozás mezőben szép sorban kijelölöd a hónapok adatait tartalmazó munkalapot (megnyitott fájl területét), hozzáad.
Bejelölöd a feliratokat vegye a felső sorból, bal oszlopból.
Az egyes fájlokat külön-külön is hozzáadhatod az összesítési területhez.Az összesítő munkalapon kijelölöd az A oszlopot (ahol a pontosvesszővel elválasztott értékek vannak),
Adatok - szövegből oszlopok - tagolt - pontosvesszőt bejelölöd, következő lapon a $B$2 cellát jelölöd ki egérrel. A Befejezés gombra megkérdezi, hogy felülirja-e az adatterületet, a kérdésre igen a válasz. Ki lesz bontva az A oszlop szépen.Ezután az A oszlopot ki is törölheted.
A 3 hónapot 3 külön fájlba tettem ki, mivel azt írtad, hogy egy-egy fájl nagy, utána összesítettem - ezt láthatod az Adatok összesítés lapon.
Ha kérdésed lenne, szívesen válaszolok.
Üdv.
-
csferke
senior tag
válasz
perfag #30685 üzenetére
Sajnos ez nálam most nem nyerő.
Private Sub Workbook_BeforePrint(Cancel As Boolean)
ActiveWorkbook.ActiveSheet.Range("B3") = LastSaveTime
End Sub
Itt mindig a B3-a cellát módosítja.Több füzetben és azon belül is több lapon használnám a PrintDate() funkciót. Ebből adódóan nem lehet 1 cellára korlátozni.
Amikor úgy van kedve és jól működik akkor Ctrl+P és a kinyomtatott lapon az aktuális dátum van, a megadott cellában is lecseréli a dátumot.
Máskor viszont nyomtatáskor az előző nyomtatáskori dátum van és a cellában sem változik semmi csak F9 hatására. -
csferke
senior tag
válasz
perfag #30682 üzenetére
Kösz
Function PrintDate()
A különbség a Public
Public Function PrintDate()Majd rálesek, hogy mit eredményez.
Nálam ActiveWorkbook.BuiltinDocumentProperties
A linkelt oldalon ThisWorkbook.BuiltinDocumentPropertiesEz még a különbség ActiveWorkbook <> ThisWorkbook de sz.tem ez nem lehet gond.
-
-
válasz
perfag #30678 üzenetére
Valóban, sorry...
Jó, a forint megvan, csak a 8x8-as táblázatban teljesen random számok vannak. Köztük van olyan, ami 4 tizedes jeggyel rendelkezik, de van egész szám is. Nekem a gondom az, hogy ha beállítom a forintot, akkor mindegyikből mutat annyi tizedesjegyet, amennyit beállítottam. Ez jó, viszont az egész számok után is van tizedesvessző és 4 db 0-is. Illetve pl a 132,123-at is átírja 132,1230-ra. Próbáltam az egyéniben megadni így: 0,####" Ft", de ezzel meg az a gond, h pl a 132.0204 számból csinál 132,24 Ft-ot.
A dolgot még az is nehezíti, hogy az értékek változnak, tehát úgy kell megcsinálnom, h dinamikus legyen.
-
-
tezse66
csendes tag
válasz
perfag #12255 üzenetére
Szia! Sajnos fogalmam nincs, hogy hová kell írnom a függvényt (egy makróba kell bemásolni?) ráadásul szerintem az én problémámra a megadott liken nincs megoldás. A problémámat pontosítottam fent. Köszi azért és ha van időd még foglalkozni a dologgal, légyszi adj egy kicsit szájbarágósabb megoldást.
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
perfag #12095 üzenetére
elnézést ha érthetetlenül fogalmaztam. 50 cellám van egy oszlopban, lefelé monoton növő értékekkel. Ezek közül a cellák közül szeretném kiírni annak a cellának a sorszámát (egy különálló cellába), ahonnan kezdődően (lefelé) már nagyobb értékek szerepelnek egy megadott értéknél.
-
torment
csendes tag
válasz
perfag #12053 üzenetére
Mosolygók nélkül !
3 munkalapról kellene adatokat másolni egy adott munkalapra. Itt kellene egy jó makró.
Adatok:
Munkalapok
gép1
gép2
gép3
AE23 cella kódjai: 1;2;3Másolandó cellák: B3:F26 G3:K26 L3:P26 Q3:U26 V3:Z26
AA3:AE26 AF3:AJ26
AE18 cella kódjai:1;2;3;4;5;6;7
A cellákat a kód kombinációk szerint kellene átmásolni egyszerre csak egy cella tartományt.Cél cella:
Napi_ellenőrzőLapA kódok beviteli listáról vannak kiválasztva.
-
Aguinaga
őstag
válasz
perfag #12040 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés:
Ha annyiban változott a dolog, hogy nem a sorokat kell átmásolni a második lapra, hanem mondjuk az első lap a2 celláját a második lap d17-esébe, az első lap b2 celláját a második b11-ében, és így tovább a négy adattal, akkor mennyiben változna a megoldás?
Persze az továbbra is áll, hogy az 1. munkalap minden egyes sora után a 2. lapot ki kellene nyomtatni és feltölteni az első lap következő sorával. -
torment
csendes tag
válasz
perfag #12011 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálást.
Adott egy Lemez_Spc munkalap, adatokat kell átírni B35
42 cellákból a Heti_adatbázis
munkalap 21 kijelölt cella tartományba. A 21 kijelölt tartomány kiválasztását meg kell
határozni a következők szerint. A hét minden napja és naponta 3 műszak igy jön ki a 21
tartomány. A napok és műszakok kódjai automatikusan generáltak.
Napok kódjai 1,2,3,4,5,6,7 értékek a Lemez_spc munkalap Y6 cellában.
Műszakok kódjai 1,2,3 értékek a Lemez_spc munkalap Y21 cellában.
Olyan makróra lenne szükségem ami figyeli a napok illetve műszakok kódjait és a
Heti_adatbázis lapra átírja az adatokat.
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap
1. mű B3, G3, L3, Q3, V3, AA3, AF13
2. mű B11, G11, L11, Q11, V11, AA11, AF11
3. mű B19, G19, L19, Q19, V19, AA19, AF19A 21 hely kijelölése.
Szerintem ennyi elég kell, hogy legyen. Az én IQ közle jár a 60-hoz.
Köszönöm az eddigi fáradozásodat.
-
atillaahun
veterán
válasz
perfag #11760 üzenetére
... helyett (#11759) bugizozi
Köszi a tippet kipróbáltam az Editgrid-et, de rögtön első körben dobálta a hibaüzeneteket, hogy lassú vagy nem működik a szerverük, nem lehetett online módosítani a fájlt.
Úgyhogy most a GoogleDocs Excel-ével szenvedek. Van aki esetleg ért külön ehhez?
Van pár képlet, amit az Excel 2003 simán kiszámol, ez meg hibát ír, és nem jövök rá mi baja.
Kezdetnek pl. van egy kb. 20 cellából álló oszlop. A cellák csak akkor vesznek fel értéket ha egy feltétel teljesül. Mivel árfolyam kiválasztásról van szó, mindig csak az egyik cellához tartozó feltétel teljesül (beteszek mellé egy X-et), így csak egy vesz fel közülük értéket az oszlopban.
Egy másik függvény szimplán szummázza az oszlopot, és így automatába megkapom a kiválasztott árfolyamhoz tartozó értéket. Ezt az Excel 2003 szépen meg is csinálja, de a Google Excel #VALUE-t ír a szummázó cellába az árfolyam érték helyett, ha rátolom az egeret, pedig csak annyit mutat, hogy "Cannot parse text", amivel nem sokra megyek.Ez ennyire buta lenne, vagy csak másképp működik benne valami?
Más hibákat is ír egyébként, csak gondoltam ezzel kezdeném, hátha valaki játszadozott már vele. -
Piistii
tag
válasz
perfag #11456 üzenetére
köszi ez külön oszlopban jó csak így szólt az egész feladat
H oszlopba a G oszlop (bruttó ár) 10%-kkal csökkentett 10 forintra kerekített ára szerepeljen.a százalékot megoldottam a kerekítés is jó lenne csak ha hozzá írom akkor híbát ír ki
( körkörös hivatkozás ) és 0 át ír hogy kell hogy egyszerre számolja ki a cellábban a százalékot és a kerekítést is? -
zoli1962
csendes tag
válasz
perfag #11121 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.Föccer ötletét végigpróbáltam,de a leírt képlettel ez nem működik ,mert ha kiveszem az újraszámolást akkor az utolsó sorba se teszi be a dátumot.Ha meg mentéskor kérem az újra számolást akkor átírja mindet (Ez várható volt.)
Perfag ötletét is kipróbáltam a fapados részt .Végig csináltam igazad van csinálok egy új oszlopot és átmásolom-irányított beillesztés-csak érték.Ezután írnék egy új adatot az új dátum(oszlop) nem változik a régi igen (az egész) .Csak egy baj van az új oszlopba nem írja be az új dátumot (utolsó rekord).Remélem érthető voltam előbb is megértetted a problémámat -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
perfag #10757 üzenetére
"Néha a törpöm tele a Microsofttal, miért nem lehet ezt a Súgóban rendesen megtalálni."
Ehhez képest hányszor olvasom itt a fórumon, hogy a "Súgó a barátod"
Ilyenkor azt kívánom, hogy aki ilyet ír annak soha ne legyen jobb barátja mint az Excel Súgó!
Volt ez már egyszer téma, valahol itt kezdődött.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
perfag #10639 üzenetére
Azért mert szerintem jogos igény, hogy egymás alatt szeretné látni a karbantartandókat. Ezzel a módszerrel minden alkatrésznek kellene lenni a főoldalon egy sorának amiben az érték megfelelően HA()függvényezve vagy látszik vagy nem. De ha az első 15 alkatrész nem vár karbantartásra akkor csak a 16.sorban lesz valami. Tudom le lehet szűrni meg minden de szerintem is egyszerűbb itt egy makró csak ahhoz látni kéne a fájlt.
Én nem szórom úgy a makrókat mint Delila_1, hogy ha kell fél óra alatt tízet összehoz ha nem olyan az igény ahogy ő a probléma leírása alapján gondolja.
-
fess
őstag
válasz
perfag #10636 üzenetére
a dátumok közötti idő,a pirosra színezés az megy,csak pl.ha van 3 munkalapom,függősín-kompresszor-karbantartandó elemek,akkor a kompresszor munkalapról hogyan tudnám kiíratni a karbantartandó elemek lapra azokat a dolgokat,amiket már karban kell tartani.
nem nagy az adatbázis,csak úgy kell megcsinálni,hogy a különböző elemei külön munkalapokon legyenek. 5 elem van összesen,5 munkalap,plusz ez lenne a hatodik,ahol ki lenne gyűjtve a karbantartást igénylő alkatrészek neve -
fess
őstag
válasz
perfag #10634 üzenetére
a célcella nem változna.azt hogyan lehet beállítani,hogy a makró elinduljon automatikusan?
különböző alkatrészek karbantartási ideje van több munkalapon,és azt akarom,hogyha beírjuk az első lapra a dátumot,az minden lapra automatikusan felkerüljön és kiszámolja az utolsó karbantartás óta eltelt időt,és ha az pl. több mint 3 hónap,akkor az első lapra azoknak az alkatrészeknek a nevét kiírná amik karbantartásra szorulnak. -
-
Oly
őstag
válasz
perfag #10199 üzenetére
Köszi
Meg is csináltam:
Dim biztos As String
biztos = MsgBox("Létrehozzuk a CSV file-t?", vbQuestion + vbYesNo, "Megerősítés")
If biztos = vbNo Then GoTo vege
If Len(Dir(Cells(7, 26))) = 0 Then GoTo dirmakego
GoTo csvmakego
dirmakego:
Dim dirmake As String
dirmake = MsgBox("A megadott elérési útvonal (" & Cells(7, 26) & ") nem létezik. Létrehozzuk most?", vbQuestion + vbYesNo, "Hiba")
If dirmake = vbNo Then GoTo vege
MkDir Cells(7, 26)
MsgBox "A " & Cells(7, 26) & " mappa létrehozva."
csvmakego:
Dim FNV$
Dim FN$
filego:
FNV$ = InputBox("Kérem a fájl nevét!", "Fájl neve")
FN$ = Cells(7, 26) & Format(Now(), "mmdd") & FNV$ & ".csv"
If Len(Dir(FN$)) = 0 Then GoTo nincsilyen
Dim felulir As String
felulir = MsgBox("A file (" & FN$ & ") már létezik! Felülírjuk?", vbQuestion + vbYesNo, "Megerősítés")
If felulir = vbNo Then GoTo filego
nincsilyen:
Application.DisplayAlerts = False
Sheets("table").Select
Sheets("table").Copy
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=FN$, FileFormat:=xlCSV, _
CreateBackup:=False, Local:=True
ActiveWindow.Close
Sheets("make").Select
Range("A11").Select
If Err.Number <> 0 Then
MsgBox "Akkor fuss neki újra! :)"
Else
MsgBox "A file lértehozva: " & FN$, vbInformation, "Sikeresen létrehozva"
End If
vege:
End Sub -
Hmmm.. Tényleg nem tudom mi lehet a problem Nálatok.
Mellesleg a korábbiakban írt makrók egyike sem alakítja Szám formátumúvá a cellákat, hanem Általános formátumra, igaz, azzal már lehet dolgozni/számolni. Általános (vagy bármi egyéb) formátumra hozni egy tartományt, ahhoz nem kell ciklus, elég egy sor is. plPrivate Sub CommandButton1_Click()
Range("A1:A" & Range("A1").End(xlDown).Row).NumberFormat = "General"
End Sub -
canniball
nagyúr
Kósza gondolat volt (egy adott érték kiemelésére), de akkor nem szóltam, nem olyan fontos (csak azt hittem én nem találom).
Delila_1!
Köszönöm, de egyrészt automatikusra gondoltam, másrészt a VBA nekem a Makó-Jeruzsálem effektus.Kérdezek mást (ami talán kevésbé "Excel idegen"
) : hol lehet állítani a már kattintott hivatkozás színét?
-
Maestro85
tag
Hát beírtam keresőbe, hogy "karakterkódolás", amikor ebben a fórumban jártam, és semmit nem dobott ki.
Kipróbáltam Delila_1 (Fire) megoldását, átállítottam a területi beállításoknál a rendezést technikaira, de még így sem volt jó. Amúgy egy .dbf file-t szerettem volna megnyitni. Ha gondolod el tudom küldeni, hogy nálad normálisan néznek-e ki a betűk.De raktam fel open office portable-t, mert egyszerűbbnek, és gyorsabbnak tűnt. Itt ki tudtam választani az Eastern Europe (windows 1250 latin) karakterkódolást, és működött remekül, szóval végül is probléma megoldva. Azért köszönöm a választ!
-
Delila_1
veterán
-
-
bugizozi
őstag
ezt asszem értem, hogy mit akarsz, a végét én is valahogy így terveztem...csak az "összegző mhelykódot" ami a második képen van a mhely kód alatt oszlop (2 3 5 6 B), azt hogy hozom létre?
mert ugye vagy van ismétlődő elem, vagy nincs, ez változó, és nekem minden elem kell és csak egyszer..
ui: amúgy 7 szumha, mert hétfő-vasárnap
-
polarx
tag
Ez egy elég összetett feladat, csak formaiság lett volna, a végeredmény szempontjából mindegy, hogy milyen formátumban van, csak a jobb átláthatóság kedvéért akartam beállítani.
A feladat végül word-ben készül, most már csak az autocad rajzok méretarányos beillesztésével szívok...( pdfbe konvertálva majd beillesztve szar a minőség, jpg-nek nem lehet állítani a méretét cm-ben...agyrém)Szóval nem fontos annyira, de ha valaki rájön a megoldásra megköszönöm!
-
polarx
tag
a 10^4en csak példa volt. 10^3-on 10^6on vagy ha inerciáról van szó akkor meg 10^8on. A felhozott példánál 2456,24 kN az érték de ezt N-ban (2456240N)kapom amit szeretnék kiíratni úgy, hogy 2456,24E+3.
Az általad írt és általam is kipróbált megoldással 2,46E+6 lesz az eredmény. -
m.zmrzlina
senior tag
A cimkéhez egy Select Case szerkezeten keresztül jutunk attól függően, hogy egy Inputboxnak mi a tartalma.
Az Inputboxot pedig egy ActiveX parancsgomb indítja ami abban a munkafüzetben (sőt azon a munkalapon) van amibe a beillesztést el szeretném végezni.
A vágólapra illesztés (a távoli asztalról) még a parancsgomb használata előtt történik.
-
Csak ilyen UI Customizer Tool-okkal lehet "varázsolni", amik XML alapúak pl
Custom UI Editor Tool vagy "gyári" cuccal: [link]ArchElf
Ne aggódj, nálam W7 x64 és Office 2010 x64 esetén ugyan ez van. Ha most nem írtad volna, nem is tudtam volna, hogy nem műxik, csak még nem tudom miért, mert a 2007-esben régebben használtam többször is PDF beszúrást és ott semmi gond nem volt.
Ha rájövök/megtalálom a hiba okát írok.(Vagy valaki tudja és beírja a topikba) -
-
perfag
aktív tag
Azt hiszem nem kellene hajnalban hozzászólnom ... hú mekkora hibák!
Szóval, az aktív munkalapra kellene írnod, az adatvizsgálást meg történhet egy másik lapról
Sheets("Adatok").Select.
If Sheets("valami").CheckBoxes("B_pénz").Value = xlOn Then ActiveSheet.Cells(sor, 7) = "ü" -
scott_free
senior tag
ööö... és ezt hol is találom? mert nem látok ilyen "Képletek" menüt.
(excel 2003-asom van)köszi, közben megtaláltam: Beszúrás --> Név --> Név megadása és itt tudom módosítani az adott névhez tartozó tartományt is!
mondjuk azt nem igazán értem, hogy a jobb sarok megfogásával miért csak szűkíteni lehet a tartományt és miért nem lehet bővíteni?
-
-
Geryson
addikt
Hm, ez érdekes. Nekem is így tűnne logikusnak, de ha tolok egy szabályt, mely szerint 2.5 és 3 között legyen sárga, akkor történetesen pont az összes 3.0 felettit sárgítja be. Meglepő, azt hiszem valami apró dolog lehet csak a gubanc...
Szerk.: a színezendő cellában képlet van! Hátha fontos. Próbálok most szabályt alkotni, de ez sem megy...
-
bugizozi
őstag
Tegnap rákérdeztem a szitura a volt prog tanáromnál, ő se tudta hogy az elseif miért nem működik, de rávilágított egy "normálisabb" megoldásra...
Ha már úgyis számokkal akarok tovább dolgozni és ezekkel a számokkal akkor ne a ComboBox.Value-t használjam hanem a ComboBox.ListIndex-et. Ezzel lehet visszakapni a ComboBox elemeinek sorszámát. Igaz kis finomítás kell, mert a ListIndex 0-tól kezdi a számozást szóval ComboBox.ListIndex + 1 és ennek segítségével már vissza is kaptam a kívánt értékeket 1-12-ig!
További szép napot! -
m.zmrzlina
senior tag
-
bugizozi
őstag
Helló!
1) Köszönöm szépen a segítséget perfag-nak!
2) szeretnék még egy kis segítséget kérni...
Van egy ComboBox-om amit egy adott tartományban lévő adatokkal szeretnék feltölteni. Sajnos az a tartomány változik és erre várnék ötleteket...
2.1) Tudom hogy a tartomány sosem több 100nál, igy pl megadom hogy A1:A100, ezzel csak az a probléma hogyha mondjuk 60 db adat van akkor utána még 40 üres sort betesz ami nem jo
lehet valamit bűvészkedni ezzel a kóddal, hogy az üres cellákat ne vegye figyelembe?
ComboBox1.ListFillRange = "Munka2!A1:A100"
2.2) Van valami olyan eljárás amivel csak addig vizsgálja a tartományt amíg üres cellát talál és utána abbahagyja a ComboBox feltöltését?
Remélem érthető voltam
Előre is köszi a segítőnek!Zoli
-
Delila_1
veterán
Össze lehet "hekkelni". A számformátumban a tényleges szám után idézőjelek között megadunk egy felső kitevős számot, ami több betűkészletben megtalálható, a Programok-> Kellékek-> Rendszereszközök-> Karaktertáblát kell használni.
Szerk.:
Az Excelben élőlábnak hívják a Word lábjegyzetét. -
Pontosan tudtam miért nem futott le a kód, csak igazából az Extensibility csomag, az talán a leggyengébb láncszem az Excelben (is), legalább is régebben az volt. Bátorság (meg rendszervisszaállítási pont) kell ahhoz, hogy én azt bekapcsoljam...
(20 másodperc alatt állítom vissza a rendszer ha arról van szó, de akkor sem szórakozok azzal a csomaggal) -
-
m.zmrzlina
senior tag
Ez se rossz, még ha a legtöbb esetben nem is a legjobban használható módszer.
The following example reads a text file and then places each line of data in a single cell (beginning with the active cell):In most cases, this procedure won't be very useful because each line of data is simply dumped into a single cell.
Sub ImportData()
Open "c:\data\textfile.txt" For Input As #1
r = 0
Do Until EOF(1)
Line Input #1, data
ActiveCell.Offset(r, 0) = data
r = r + 1
Loop
Close #1
End Sub -
hát nekem egyértelműnek tünt, de ezek szerint tévedtem
Szóval új fájl-t kéne létre hozni, egy cella értékének nevével, és egy másik cella értékét pedig bele írni.
Nem tudom számít-e, de ezek az értékek mind egy képlet eredményei, tehát nem fix érték, szöveg.
sajnos nem jön be valamiért az oldal, hátha később sikerrel járok -
Medcomp
tag
Tévedtem. Az egyik táblázatban, ami gyakran okozza a mentéskori fagyást van egy makró, ez:
Sub áthelyezés()
'
' áthelyezés Makró
' Rögzítette: Gép_03, dátum: 2007.01.10.
'
'
Sheets("Munka11").Select
Rows("2:45").Select
Selection.Copy
Sheets("Munka1").Select
Range("A2").Select
ActiveSheet.Paste
Sheets("Munka11").Select
Application.CutCopyMode = False
ActiveWindow.SelectedSheets.Delete
End SubEz esetleg okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest