Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Perfag linkjéhez annyit, hogy ne hogy megijedj tőle
, mert az egészben az a lényeg, hogy egy külső munkafüzetet az Application.ScreenUpdating = False és Application.ScreenUpdating = True között kelll megnyitni/feldolgozni/lezárni.Application.ScreenUpdating = False
...
Megnyitod
Átveszed az adatokat amit kell
Lezárod
...
Application.ScreenUpdating = TrueFire.
-
perfag
aktív tag
Azért nem volt nekem egyértelmű, mert kihangsúlyoztad egyetlen cella értékét akarod exportálni.
Nem tudom milyen további terveid vannak az adattal? Más progi használja majd?
Nekem volt egy esetem, amikor egy Excel fájlból kellett 1-2 adat, annak megnyitása nélkül, Ole P. Erlandsen-nek van erre egy remek megoldása: Read information from a closed workbook
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert az egészben az a lényeg, hogy egy külső munkafüzetet az Application.ScreenUpdating = False és Application.ScreenUpdating = True között kelll megnyitni/feldolgozni/lezárni.
Fferi50