Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Perfag linkjéhez annyit, hogy ne hogy megijedj tőle
, mert az egészben az a lényeg, hogy egy külső munkafüzetet az Application.ScreenUpdating = False és Application.ScreenUpdating = True között kelll megnyitni/feldolgozni/lezárni.Application.ScreenUpdating = False
...
Megnyitod
Átveszed az adatokat amit kell
Lezárod
...
Application.ScreenUpdating = TrueFire.
-
perfag
aktív tag
Azért nem volt nekem egyértelmű, mert kihangsúlyoztad egyetlen cella értékét akarod exportálni.
Nem tudom milyen további terveid vannak az adattal? Más progi használja majd?
Nekem volt egy esetem, amikor egy Excel fájlból kellett 1-2 adat, annak megnyitása nélkül, Ole P. Erlandsen-nek van erre egy remek megoldása: Read information from a closed workbook
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, mert az egészben az a lényeg, hogy egy külső munkafüzetet az Application.ScreenUpdating = False és Application.ScreenUpdating = True között kelll megnyitni/feldolgozni/lezárni.
Fferi50